Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
proč se nepřidává algamic do allmix substrátu?...aneb biobizz po x - té - Klikni zde pro originální téma
vlgap
zrovna jedu premiéru...nadělal jsem snad všechny začátečnické chyby. za které jsem rovněž rád, protože mi určitě pomohou při přííštím koole. schválně, jakých chyb jsem se mohl dopustit? co mysllíte? borci! a vím, že jich je mezi Vámi aspoň několik...ba ne, dost Vás je! kteří svému koníčku opravdu rozumíte. proč se nepřidává algamic do substrátu all mix??? 6 tý týden top hnojky plus pk 13/14 od atami, která je mimochodem jedna, možná varianta z chyb, kterých jsem se dopustil- reaguje to na listech...co chci říct, EC 1,8.na 10 ti litrovou zálivku. to teda jen, kdyby někoho zajímaly detaily.
vlgap
to na to fakt nedokážete odpovědět? co je s tím listem? anebo proč nemám přídávát algamic do substrátu all mix od biobizzu????
carlos
Podel se o vic detailu, pak ti mozna nekdo odpovi.. Takhle je to vesteni z kristalove koule..

citace:
anebo proč nemám přídávát algamic do substrátu all mix od biobizzu?

Kdo rikal? nebo proc se na to ptas?
crazyben
No je pravda ze to ani v tabulce nemaj... ale me ten bazinec stejne neoslovil. I v lightmixu to slo bez nej krasne.

Z takovy fotky a minimalniho popisu se moc nedovime... jak hnojis, v jakym pomeru. V jaky fazi sou kytky. Podle me si to prehnal s tema hnojkama. Ja k biobizzu taky pridaval pk ale 10/10... a jen minimalne s tim ze sem dal mene bloom.
vlgap
já tam algamic nepřidal, jen se ptám proč ho podle tabulek ani přidávat nemám. jednoduchá otázka. proč biobizz nabizíí algamic ale nepřidává se do all mix
vlgap
jo promin jsou to dvě otázky.... proč nepřidávat algamic do all mix . a druhá co je s tím listem?
vlgap
to crazyban... tak to dělám už taky... jen méně bloom a pk 7 ml na 10 l vody... odstáté ke všemu podle tabulek od biobizz...občas mi možná skočilo ph , takže si myslím, že se bloknul nějaký přísun nějakého prvku. ph jsem nechávál kolem šestky, ted už v šestém týdnu květu jsem pomalu zvýšil na 6, 2. nijak rapidně se to nerozšiřuje.... pk jsem snížil na 5 ml na 10 l vody....
carlos
citace:
Původní příspěvek od vlgap
proč nepřidávat algamic do all mix
z logiky mi vychazi asi proto ze je all mix bohatsi smes zivin.

co poslat fotku cely kytky?
vlgap
bohatší směs živin po celou dobu, fakt? a víš, že jsem si to myslel.
vlgap
cela neni.
vlgap
rekl bych nejaky deficit?!
carlos
Jaky mas medium? Muzes zmerit jake pH a EC ti vyteka ven?

Jaky jsou teploty, vlhkost?
vlgap
už jsem zminoval Allmix od biobizz .

ph vytéká v průměru kolem 6. a ec občas vyskočí brutállně,(jednou mi to nepobral ani měřák) přes 20. ku podivu to není u kytky se známkou deficitu. to pak zalévám odstátou vodou a upraveným ph kolem 6,2 ted.

ze začátku jsem dvě kytí nechal (neúmyslně, školácká chyba, umřít, přelito, moooc přelito, a možná přehnojeno. experimentoval, další školácká chyba, mám čas na výstřelky, s humádem...
teploty přes den 25 - 31 stupnu C max rozmezí přes den 18 - 22 noc, vlhkost 50 až 70 procent max rozmezí.
jde o hybrid apolla přesně nevím, jen snad, že doba sklizně je kratší..ted jsem šesty týden od přeepnutí.a podle toho přidávám hnojky od biobizz plus pk 13/14 7ml na 10 litru odstáté vody.poslední ec 1,8.
mám v plánu udělat poslední zálivku s max dávkou do biobizz plus pk 15ml/ 10 litu odstáté vody... pak zalévat odstátou vodou a upraveným ph... kolik doporučujete? nižsí než 6?
carlos
Podle mne hnojis moc. Kolik ti tedy vyteka EC?

PH mas OK rekl bych.
blazini
Ph 6,5. Pod 6 by som urcite nesiel. Pokial hnojis biobizz v hline tak pridavat PK mi pride zbytocne a ako vidis tak asi aj naskodu. Poriadne by som to prelial vodou a potom zalial len biobizzom podla tabulky.
vlgap
ted uz vyteka od 1,2 cca - kolem dvojky.. ten vystrelek asi u dvou kyti bylo ec pres dvacet, a protoze jsem to solidne prelil, a az tak ze ( dalsi skolacka chyba)jsem dve dalsi kyti utopil....

uz si hlidam , aby mi to poradne proschlo...

podle tabulky hnojim porad...ec vstup max 1.8...v sestem tydnu po prepnuti...dnes vstupuju do sedmeho tydne a budu pripravovat zalivku.
crazyben
nevim jestli ma smysl merit vytok u organiky a v hline... jednou zmeris 20... pak 1,2 pritom vstupni 1,8... asi bych i zkalibroval ec metr, podivny hodnoty.

ale souhlasim s tim ze asi nejspis hnojis moc. Tabulky sou orientacni... hnojek davej min a hlidej to ph. Klidne jednou cistou vodu a jednou hnojky... nemusi bejt pokazdy, v allmixu je to zbytecny. A na pk se vykasli... a kdyz tak koukam v jaky fazi kytky sou, neni uz cas na proplach? Jak dlouho to kvete?
vlgap
proplach bude, jeste jsem tomu chtel jednou doprat pripravenou zalivkou,posledni cca tyden a pomalu koncit. 43 ti den po prepnuti...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma