Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Fénixovy slzy - podávání,nástup účinků - Klikni zde pro originální téma
Zaneta
Ahoj,ještě otázka ohledně FS.Jaké je nejvhodnější podání pro maximální účinek?Spolknout,vetřít na jazyk nebo pod jazyk?Vaporizer ne.Mám FS hodně tuhé konzistence.A za jak dlouho je možné pozorovat první účinky jako např.zvýšení chuti k jídlu,tlumení bolesti atd.
Díky moc.
Ono
Ahoj! FS hodne lepia v ústach. Pokiaľ túto lepivosť alebo chuť FS nemáš rada, môžeš si v lekárni kúpiť prázdne otvárateľné tabletky a naplniť ich adekvátnym množstvom FS. Potom stačí jednoducho prehltnúť a zapiť. Inak myslím si, že nie je rozdiel v tom, či si človek dá FS pod jazyk alebo ich iba prehltne. Tak - či tak sa účinná látka do tela dostane. Začať treba malými kvapkami veľkosti zrnka ryže, postupne treba prejsť na väčšie množstvo - 1 g/deň. FS treba užívať 60 dní, aby bola terapia účinná. Prvé účinky pocítiš v deň začatia užívania. Uvedomenie si účinku je skôr subjektívna záležitosť, FS primárne pôsobia v mieste problému. Prajem veľa zdaru!;)

Dobré je si preštudovať aj toto vlákno:
http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1
petr55
Pro přesnější dávkování je vhodné výtažek naředit. Já jsem rozpustil v 5 ml stříkačce 1 díl výtažku s 4-mi díly obyčejného stolního oleje. (za pomoci horké vody a několika skleněných kuliček) A pořádně rozmýchat.
Pak stačí nakapat do želatinových tobolek na léky. pro začátek stačí tři kapky na lačno, pokud nejsi zvyklá, tak i ty tři kapky s tebou zacloumají. Pokud chceš pozvolnější nástup, užívej po jídle.
Na lačno nastoupí účinek asi za půl hodiny, po jídle i za pět hodin.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma