Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
fotky listů, je to plíseň? - Klikni zde pro originální téma
kocab22
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo poznáte co je s moji kytkou. Je to plíseň? Mám ty listy protrhat a něčím ošetřit? Nebo je to nedostatek živin? Jsou tam černý tečky na žlutých listech takže můj tip je plíseň :/ .
L1st3r
Plíseň to podle me není, dělá mi to na kytkach taky. Jsou to spise deficity, objevuje se me to v kvetu, na spodních zastíněných listech. Řekl bych nedostatek N a K, pomáhá me grow složka, žlutý listy můžeš otrhat, stejně opadaji. Snad někdo ví přesně co to je, sam bych to rad věděl.
kocab22
Postupně mi to od spodu prorůstá celou kytku, bojím se že to napadne květy.. Jestli je to jen deficit, tak by to bylo půl bídy...
Bitir
Zluta od spoda a pokracuje do stredu rostliny je dusik. Nepises cim hnojis , tak pohnoj klasika hnojivem na rust ,nebo si bez neco koupit.
V outdooru mi kytky drzel krasne zeleny vzdycky plagron alga rada.
kocab22
Ok zkusím přihnojit dusíkatým hnojivem, teď jsem hnojil guánem bohatým na fosfor.. A ty žluté listy můžu nechat, nebo lepší je odstranit? Dík
vlgap
odstran
kocab22
Tak jsem právě změřil PH a je v pohodě.. měřeno orientačně papírkem a ukazuje 6-7 ...

Jinak si myslím že už mám kousek od sklizně, tak nevím jak moc to řešit :O viz rubish foto. zítra zkusím tu fotku udělat hezčí, todle je shit focený z ruky a z dálky ..
jointsforjesus
Myslim si, ze je to dusík jak pise Bitir ale je mi divny, ze se ti ti projevilo ve fázi květu, v růstu se ti to neobjevovalo? Cim hnojis? Btw, muze to byt taky draslík nebo zelezo, tyhle dve veci jsou si hodne podobné a je težké je rozpoznat...
kocab22
Ahoj. Ne dřív to nedělalo.. Až teď při květu., Jak jsem psal hnojím obyč hnojivem z marketu.. s obsahem ptačího guána a na dusík jsem hnojil nějakým hnojivem od firmy Natura s vyšším poměrem dusíku.. nechtěl jsem žádnou chemii - poměr NPK 6,4-1,7-9
jointsforjesus
No mel jsem podobný případ ale ve fázi růstu, kdy jsem musel obohatit kyti o větší % dusíku, ve fázi květu jako mas ty, by se ten dusík mel postupně snižovat ale určitě bych ho cely nevysadil, tak by to odpovídalo na železo nebo draslík, obojí jsou žluté listy, ale pozná se to tak, ze se ti listy kroutí nebo ne.. ale vypada skvěle, asi bych to neřešil jestli to das za 14 dni pod kosu..
kocab22
Jo listy se mi kroutí a usychají / odpadají.. Největší strach mam z toho že to přejde na květy. Tady jsem udělal lepší foto květu. Vypadá to, co jsem tak koukal na net, že má do zralosti ještě chvíli ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma