Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
halooo BIG problem - Klikni zde pro originální téma
blueone
takze vec je taka, ze som zo Slovenska co dufam nevadi,
nedavno na moje polickko zautocila kolonia vosiek (neviem ci sa to tak vola aj po cesky) , su to take malicke zelene stvorenia. Strasne rychlo sa mnozia a su proste po celej stonke . No hnusne!! Kupil som hnojiva : PRVE na izbove kvetiny a DRUHE na zeleninu lebo ine nemali..
Potom som nasiel neake biologicke hnojiva a tie su z Paliny pravej a Prhlavi dvojdomej. Obe rastlinky treba namocit v presnom mnozstve do vody na 3 dni a potom postriekat .
S tymito malymi hnusnymi vecami som sa este nestretol tak ak niekto mate skusenosti vdaka za radu cawte! bl.
pakor
Vyluh zo zihlavy sa proti voskam pouziva. V zahradkarskych potrebach dostanes aj nejaku chemiu proti nim ale asi ti to uz kvitne tak to neodporucam.By ta to asi trochu viac motalo keby si to kuril.
kouZelnik
Takhle ještě vědět, co jsou to ty vosky! Zelené jsou, pokud vím, "mšice", na ty funguje výluh z tabáku nebo biool, nicméně ten doporučuji jen velmi nerad, protože je pak všechno nějakou dobu hnusně mastné, navíc účinnost je podle mě sporná (no, lepší alespoň něco, než vůbec nic).
Jestli je to létavé, tak na omezení populace se dají použít lepové desky - ty ovšem neeliminují všechno a pro masivní napadení se nehodí.
Jestli je to napadené hodně a tlačí Tě čas, moc na výběr nemáš, leda snad najít chemku s rychlým rozkladem - podle toho, jak daleko máš do sklizně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma