Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Prepnout? - Klikni zde pro originální téma
Deserteagle
Caute,

asi jsem retardovanej, ale nevim, jak poslat foto pres PM. Tak se alespon muzou zapojit vsichni a nenen matkar. :)

Mam Big Bud a kladu si otazku, za jak dlouho prepnout. Holky jsou zasazeny 10 dni v hline smichany s kokosem a perlitem, kvetniky 11l. Vyska prostoru kam muzu dat lampy je az dva metry. V minulem tydnu jsem bojoval s trasnenkama a zatim si nejsem 100% jistej, ze je po nich (chci udelat jeste jeden postrik). Ne, nechci kytky prepinat po mesici rustu, zaroven ale nevidim duvod, proc prepinat prilis brzy (tolik zas ta elektrina nestoji, aby se mi vyplatilo prepinat predcasne a moje pestitelsky zkusenosti urcite nejsou na urovni, abych v hline prepnul po tydnu na rustu a vytahnul z toho g/W.

Co myslite?
crazyn
Ukaž všechny kytky v prostoru
Váchy 55
Na přepnutí by to bylo kdyby si měl jeden květináč nalepenej na druhym po celém prostoru .. jinak jak říká crazyn.. musíš to ukázat celý ..
Bitir
Cus, prez pm to nejde .
Hele, prostor 120x120 ,600w a 25 kusu prepni , pokud jedes 16 nebo 18 kusu nech rust jeste tyden.
Prepocitat podle plochy si to.dovedes sam a nemusis davat zadny fotky plochy pokud nechces.
Deserteagle
Diky za typy.
Zejmena Bitirovi, kterej pochopil :)
BRooT
Big Bud se mi po přepnutí dost táhnul, počítej stím
Deserteagle
citace:
Původní příspěvek od BRooT
Big Bud se mi po přepnutí dost táhnul, počítej stím




Jj, uz jsem ho jel. Nejdriv ze semen (velmi dobre) a pak ze sniclu z Vidne (velmi slabe). V pripade tech sniclu jsem bohuzel musel holky 2x stehovat, coz jim v kombinaci s nevhodnym novym docasnym domovem vubec neprospelo a vicemene se zasekly v pulce kvetu. Vysledek nebyl spatny kvuli genetice, mam zname, kteri na tenhle model od tohohle videnskeho growshopu nedaj dopustit a delaj g/W, ale prave kvuli tomu stehovani, polamani a malo vzduchu v prechodnem bydlisti.
Ted jedu rezy od mistniho clena. Rika prepnout, ja ale nevidim duvod, proc na to nepalit jeste o tyden dele. Mista smerem nahoru mam habadej a dost pochybuju, ze by se z 25-30cm rizecku mohly po prepnuti stat dvoumetrovy monstra. Zkusenost mi rika, ze brzke prepnuti byva usporeny tyden a vynos o 1/4 nizsi. Za to mi to nestoji.
Váchy 55
Bitir sice pochopil, ale je to jen vseobecna rada. Dokud clovek nevi jak vypada celek, jak vystreli ten dany strain, v jake kondici jsou, jak rostle jsou kytky, jak velke jsou kvetinace atd., tak nelze dobře urcit dobu prepnuti na 12/12. Treba kamos mel Bigbuda od ministry a ten vubec nevyletel. Kazdopadne drzim palce at ti to nacvakne ten prostor akorat a nepreroste to ;-) ahoj
Kalashnikova
Tak aspon rekni kolik kytek je v boxu, podle toho ti muzem rict. Takhle ti nikdo nerekne... ty ale nepotrebujes ani metrovy kytky protoze ti to lampa neprosviti a budes mit zbytecny spodky takze to urdz do +- 50 cm i tak muzes mi na kytce 40g pri 20 kytkach v tomhle boxu.... edti. Pises o tvejch zkusenostech a ptas kdy prepnout? To je moc...
Bitir
I kdybys prepnul kytky pri 30cm bez zastipu s tim ze budou mit mezi listama kolem 10 az 15 cm mezeru, tak se to to i tak vyplni a neco tam vzdycky bude.
Celkove je ale lepsi mit rez v predpestu klidne dva tydny nez ho presadis, tak se mu udela kvalitni korenovej bal a je celkem jedno jestli ta kytka ma 20 nebo 40cm . Pac ma z ceho tezit .
Borci, kdyby chtel ukazovat kolik toho ma ,nebo chtel fotit box ,ci cimru ,tak to urcite udela.
Podle.me.chtel jen slyset nazor od vice lidi a podle toho se zaridi.
Edit, kondice jde videt na fotce a kvetinac taky. :D
Ne kazdej to chce ukazovat ,ale jelikoz matkar vi kolik rezi ti daval a nejspis i vi pod kolik svetel ,tak bych se ridil jeho radou.
crazyn
Beztak ma jednu kytku v 240x120 :-D
Tommla
Kdy přepnout ? osobně mi to přijde ještě málo, mám 1*1m a 600w, takže to prosvítí a chci mít prales. je to mazar od DP. takže moje otázky: kdy přepnout a kdy dát síť
Fill1989
Mazar, dominujíci indika, po přepnutí se během prvních 14 dnů vytáhne o 90-110% své dosavadní výšky. Odpočítej si wing (50cm nad vrcholky). Já přepínám v 35cm. Síť natáhni až budou vyšší, ikdyž bych raději doporučil podpůrné bambusové tyčky.
Anarchom
deserteagle: ty tvoje bych urcite neprepinal,pripadaji mi male,urcite bych dosypal kvetnik hlinou az po vrch .......
Tommla: to tvoje bych prepl na kvet,krasne ti to vyplni po prepnuti celej prostor a sit bych nedaval,jak pise fill dej ke kazde bambus,jak tam das sit ,uz s nima nepohnes
Tommla
Ok, přepnu dneska. Ještě se zeptám: jak dlouho aplikovat růst. hnojku ? canna terra vega, popřípadě ještě jednou kořeňák ?
Anarchom
korenak ne a hnojiva na kvet ja davam hnedka po prepnuti,ikdyz korenakem ni nepokazis,pokud das......
Jinak kytky i po prepnuti rostou cca 2-3 tydny,ohybej dale kolinkama do volneho prostoru


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma