Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
100x100cm / LED / hlina / 9x critical mass - Klikni zde pro originální téma
j0hNy:h0ll4nD
Zdravim vas groweri!

critical mass 9 kytek, od zdejsiho clena (dekuji)

vybaveni:
100x100cm box
ledideal spider vero gen7 350w
11L airpots
plagron light mix
TT 125 odtah

hnoje:
general organics /bio thrive grow /bio thrive bloom/ bio bud
hesi boost
hesi enyzmy
bionova silution
plagron phytamin
----------------------

Udeklal jsem tenhle thread, protoze se citim jak lama (v pesteni), neumim to poradne a potreboval bych nekdy poradit nebo usmernit a taky kritiku od vas zkusenych. Nikdy jsem nejel nic jinyho nez NFT, hlina je pro me vyzva.

Muj plan byl osadit box NFT, ale dostal jsem 9 vzrostlych kytek defacto jak darek, tak jsem je neodmitl :) .

Byly v kvetniku 10x10cm, zastipnuty, vysoky 25-30 cm - pripraveno k prepnuti. Presadil jsem je do 11L airpotu, na dno kvetniku jsem dal sterk a keramzit.

Nasel jsem thread na 420times, jak typek ohybal kytky stylem jak videt na foto. Zadny spodky, dobre zaplneny prostor.
j0hNy:h0ll4nD
12/12 den 10.

pH zalivky 6.5, pH vytoku nemerim
ec 1.4

kazdy druhy den delam postrik. Vzdy jiny. Napr. pondeli hesi boost, streda bionova silution, patek plagron phytamin.

Cocky jsem dal pryc, ledkovy panel je ve vysce 24-30cm nad kytkama. Zkousel jsem to takhle bez cocek v predeslym kole a vysledky byly vyborny.

Nektere kytky nesou stopy fluktuace ph. Muj ph metr prestal fungovat a uplne v nevhod case - v den zalivky s hnojivama. Moje smula je, ze jsem si to uvedomil az pozdeji (pri vecerni kontrole nft nadrze). Jestli jsem si to spravne prepocital, ph zalivky s hnojivama bylo neco mezi 5.2-5.6, co je nejspis spatny.

Pak jsem to jednou polil, 1.4 L cisty vody s pH 6.5 na jednu kytku.

Nový listy jsou jiz zdravy, hezky a nevykazuji zadny deficty.
--------

rad bych se zeptal, jestli nekdo vi, co konkretni je ty kytce a co se s tim da delat, protoze novy listy rostou deformovany. Kytka se tvari ze si to jede, ale nelibi se mi to.

muj druhy dotaz je na zalevani. Kolik vody lijete do 11l kvetinace ?
j0hNy:h0ll4nD
12/12 den 20.
roste to fajn. chytla se i ta poskozena kyti .

Zalejvam 1.2L/kytka ec 1.3 ph 6.5/ kazdy 3ti den. Nevim jestli je to spravne ale kytky vypadaji dobre neprolity neproschly bez deficitu. Tak nevim..
StromeQ
Čau, nevím jestli ti to pomůže, ale já dávám svojim asi v měsíci květu 2,5 L každý druhý den. Mám 11 L teku ale KOKOS s perlitem. Vypadají zdravě a v pohodě.
fikus37
Johny, pokud jsi nikdy nejel hlínu, tak jsi měl nejdřív odjet obyčejné plast květináče, abys to dostal do ruky. U potu to bude asi stejne a řídil bych se podle váhy.
beowulf666
Cus ... do 11L bys mel davat asi vic ... te vidim ze mas 11L ... 1,2L leju ja do 7L texpotu ... obecne objem kvetinace / 4 a vyjde ti cca kolik je idelani zalivka na dospelou kyti - orientacne ... svetlo bych dal vys ... 25 cm je kravina :))) 30 - 40 upe ok
fikus37
Právě, že světlo dát co nejblíž, ať dostanou co nejvíc palbu. Já měl kolikrát i 15 cm a šišky jak ananas.
Bitir
Pri 25 centimetrech ti to neosviti celou plochu , to bych resil pokud bych mel panel 3x3 cipy.
S timto svetlem je idealni vyska svetla kolem 35 cm abys mel osvicenou celou plochu a i prez to ,to jeste neni ono . Stred je proste moc presvicenej.
fikus37
Bitir,nemáš pravdu.Střed nebyl vůbec přesvícenej.
Jel jsem pod tím světlem 5 kol(ještě generace 6) a pokaždé jsem dával panel níž.První kolo a 4 jsem jel stejnou genetiku a u 4 kola kdy jsem světlo dál nejníž ,tak byla největší sklizeň.
Johny neboj se to dát níž.To světlo je na to stavěné a teplota pod čipem 15-20cm je dobrá.
Píšu jen z vlastní zkušenosti a nechci aby to nějak vypadalo,že se chci vychloubat ,ale mám už pod Verem pár let za sebou,tak vím o čem mluvím.
Připadá to jak přesvíceny střed?
Dirty86
ja mam světla nad palicema až do sklizně 60-70 cm a sklizim pres kilo za mě je hovno davat kytky co nešjbliž světlu..a to mam taky odzkušené
fikus37
Držte si ty světla jak uznáte za vhodné,chtěl jsem jen pomoc.
Znáte tu hlášku s komedie Vesničko má středisková jak si ten ekonom strká vypálené sirky zpátky do krabičky: "s těma zápalkama neděláš dobře Václave":grrr: :D
Bitir
Fikus, nic ve zlem, ale ten pribeh vsichni zname , 6 generace ma vsechnu optiku do prostoru. 7 generace ma 2 krani cocky ktery delaji pri zhruba 35cm vysky 40cm kruh. Proto posu presvicenej stred a spatny rozlozeni svetla pri 25 centimetrech. To da i rozum kdyz na 80x80 sou 4 cipy a v prostred 15x50 sou dalsi 4 cipy. To svetlo neni konstruovany na tak malou vysku , ideal je tak vysoko ,abys mel osvicenou plochu cou z me je cca 40 az 45 cm. Box 120x120 je 45 az 50 cm.
Mozna se budes fikusi divit, ale ja sem pod tim svetlem odjel 4 kola, kamos ma rozsirenou verzi, tez presvicenej stred . Nepsal bych to kdybych nevedel o cem mluvim. Jo jde to i na 25 cm , ale i na fotce jde videt ,ze ten zadek je tezce nedosvicenej a palice tam sou stejny , ja tvrdim ze to snizeni ti palice nezvetsilo. A netvrd mi ze nemam pravdu kdyz nevis co mam za svetlo :D
Edit . Nevypada to jak presvicenej stred, to je presvicenej stred celyho boxu. Rohy ,boky , stin . Stred ,moc svetla, sorry nebudu se hadat, jen me sere ze pises proste blbost . Zys to mel v nft ,kytky prez metr a jel jsi na topovky , jestli sis vsiml, on jede da se rict seea of green kde potrebuje rovnomernou plochu , ver mi ze krajni kytky by nebyly hezky , zkousel sem to .
Mejte se smejte se . Tot muj nazor.
fikus37
Bitir já se nehadam a doufám, že ty taky ne. Kytky jsem měl a mám max 80 cm. Je pravda, že jsem jel topovky bez zastipovani. Teď mám nové světlo (bez optiky jen reflektory - můj názor je že optika je zbytečná, protože ti ubírá fotony a může být jakákoliv). Ukážu vám, že když budu zastipavat a držet světlo kolem15-20 cm, tak to bude brutalita.
Prostě jsem měl slabší výnos jak jsem měl to světlo vysoko. Palice jsem měl větší a každý ať si to zkusí sám, jak je to nejlepší.
Mám na to svůj názor, který jsem osobně vyzkoušel a nikdo mi ho nevyvrati. Prostě jsem to viděl na vlastní bulvy a stojím si za tím.
Však Johny nejede poslední kolo, tak sám uvidíš, že mám pravdu.
j0hNy:h0ll4nD
hmm takze dirty rikas ze zalevas denne.. tak to zkusim taky.. co se tyce vysky svetla, sam nevim, protoze zkusenosti vase i moje rikaji, ze to roste i nizko i vysoko ! ale dirty tam ma cocky, ty hluboky kruhovy tak to rozumim tech 60cm ..
Madical-Strains
Me by zajimalo , jak je to teda u toho myho svetla ???
Vyska v cm od palic, Nechat tam cocky nebo sundat ???
100x100 box. To by me totiz vazne zajimalo jak by melo byt aby bylo co nejefektivnejsi pri zastipovani.
Budu moc rad kdyz nekdo odpovi.

j0hNy-Jinak moc pekny.
Jinak tenhle panel co mas jsem moc chtel ale nemel sem na nej prachy, moc se mi libil ze to je takovej vytunenej ram bez plechu.
j0hNy:h0ll4nD
co se tyce tvyho svetla madi, tak asi cocky nesundavat a cca 60cm jak to ma dirty
Madical-Strains
Dik.
Ja tenhle pest chci prave zkusit mit panel dal a i na kvetu, posledni kolo jsem mel 20-30 cm ale moc prostoru to neosvitio ale zato byly tvrdy palice jako prase.
Ted bych to chtel mit tak 40-50 cm (v kvetu), mam ted o dve kytky vic tak jsem zvedav jesli budou palice taky tak tvrdy a tak uspokojivy vynos ,kdyz to bude trosicku dal kvuli osviceni vetsiho prostoru.
No,jsem zvedav jak ted dopadnu.

Je super ze se takhle ty cob-ledky rozjizdi a ma je cim dal vice groweru.
Bitir
Vidim ze mas sundanou krajni optiku, to pak muzes se svetlem o dost niz. Fikis Ale proste 15 cm je malo a pri 15 cm ti jeden cip osviti strasne malou plochu pri te konstrukci toho svetla je to na prd. To si myslim zase ja , protoze nejedu na topovky ,ale podobne jak tady kolega , tak pri 15 cm mi to proste dela velky stiny tam kde neni cip. Kdybych jel na topy tak je to jedno ,ale pri mym stylu pestovani je to svetlo na prd. Sam tam budu dodelavat do kraje jeste 2 cipy s optikou aby to bylo rovnomernejsi . Nevim proc nasrali 4 cipy do stredu ,kdyz z pravidla stred byva nejvic presvicenej.
Medi, ty mas velkej stan a maly svetlo. Pokud chces jet celej stan, udelej to jak lincoln. Pokud ne , dej tam cocky a val to na pulku.
Madical-Strains
Jo,jo , ted to valim zhruba na pulku.
Ale laka me jednou vyzkouset, vyhodit ten obri vetrak a dat tam 3 male klipsnaky a zkusit 12 kouksu 11l , asi bych to ale nemohl zastipovat protoze by tam nezbylo moc mista na kosateni, nebo mozna jen jeden zastip? No vlastne to uvidim ted na te predni rade kde jsou tesne vedle sebe 4 kvetinace.

fikus37
15 cm od vrcholku,to znamená,že na listy to bude tak 25-40 cm.Pokud vím tak fotosyntéza probíhá v listech.Odkrytý čip dokáže při 20 cm osvítit 55-60cm.Po stranách jsem dal reflektory a při 20cm se dostanu na nějakých 25 cm kvalitně osvícené plochy.Tj2x25+60 =110cm co potřebuji.
Až dorazím se státu ,tak hned nahodím report.
My se tady bavíme pořád o světle,ale stejně když něco zadupeš ,tak můžeš mít 1000W a budeš mít výnos na pikaču.
Nezapomínat ,že světlo je jen část úspěšneho pěstu.
j0hNy:h0ll4nD
12/12 den 44.

nekolik krat jsem zapomel zalejt kytky, nejspis nezvyk z hydra, ale nikdy nic kriticky.
EC zalivek bylo 1.3, ph 6.5, myslim ze zadny problem, co je divny :D

kvet fenotypu pry 58d, takze jeste ty 2t. Moc moc hezky voni, orisky, mix ovoce, jahody

foto 3: vzdalenost chipu od kytek.. osviceny to bude dobre, protoze vsude po celym prostoru jsou paldy temer stejny
fikus37
Ten pachac už má něco za sebou, co?
crazyn
Taky jsem si říkal,černý jak bota za chvili :D
j0hNy:h0ll4nD
jo no, deset let ve sluzbe a facha :D
j0hNy:h0ll4nD
12/12 den 55

ja jsem zatim spokojenej .. uvidi se po sklizni :bravo:
fikus37
Na to, že jsi dostal klony zdarma, tak to jde. Critikal m.jsem odjel jedno kolo a u mě to nebylo dobre. Buď jsem měl špatně něco já, protože paldy byly úzké a vůbec chuť taková nasladla.
Ty máš zase takové bobule. No uvidíš sám, jaké to bude. Sleduji.
odo
Caf! Sledujem, máš to pekné! To je Critical Mass - pôvodne model Dinefemu s vysokým obsahom CBD ??? Poprosím nabudúce fotku s niečim na porovnanie k predstave veľkosti. Osobne som zvedavý na finálnu koštovku. Ak si doteraz šiel NFT a teraz hlinu, tak budeš môcť porovnať chuť a účinky výsledného materiálu. Som hrozne zvedavý že čo na to povieš v závere.
Ako si na tom so škodcami?
Držím palce!
j0hNy:h0ll4nD
diky za K+, byl jsem povysenej na hodnost Konopčík :D

jedna se o mr.nice cm, zadna CBD verze.. odo na posledni fotce mas clipper zapalovac.. jel jsem CM v nft, akorat ze matkar byl cikan a to co me dal nebyl CM.. podle vune to jde znat, konkretne tyhle klony jsou fakt super, myslim selekci fenotypu, pevny paldy, nepouzil jsem zadnej finisher, jenom cista voda. opravdu se mi to libi, cekal jsem, ze s hlinou budu mit problemy

/skudci zadny
LinChi
kámo vypadá to přísně a krásně... ale pacháč 10 let ? :D to jako to uhlí pořád funguje.. ? nebo měníš ? :D jako nic proti gustu .. ale ja bych to měnil za čistý .. už jen z estetického hlediška ja ten předfilc peru i dvakrát za kolo :D at je aspon trochu bílý :D
Kazo
Já ten filc taky pral a vůbec mě to nebavilo. Koupil jsem firon a vždy omotám novým a vystaráno.
j0hNy:h0ll4nD
hele musel jsem rozdelit boxy, resp. rozdelit vzduchovou soustavu na dve pro kazdy box zvlast.. a do druhyho boxu jsem nemel pachac tak mi narychlo kamarad pujcil neco archivni :D
fikus37
Už je po kose?
nikolajmorozov
K+ !! krásný šišky, super práce. škoda že sem na tebe narazil až teď :D podle příspěvku 21 by si už měl mít po kose ne? tipovačku si nevyhlásil ale na hulváta tipuju 333g :D hodně štěstí do dalších kol!
fikus37
Už budu po kose. Tak jaká? Sklidil jsi nebo tě vykradli?:drools:
j0hNy:h0ll4nD
mel jsem povinnosti a nebyl cas

diky za k+ a nevyhlasenou tipovacku vyhrava nikolaj :D

351g kvalita + 24g spodky a mrdky

38,8g/kytka

1 g/w overal

na prvni hlinu myslim dobry. mel jsem vic foto ale mobil je v prdeli :D kazdopadne hline je konec a poridil jsem jsi nft grotank 1x1m namisto puvodniho nft ala hodinar, a rad bych tam povesil 600w ale nemam stinidlo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma