Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Skleník 2017 automaty - Klikni zde pro originální téma
Ryan-cz
Zdravím Všechny.Po těch hrůzách co jsou tady k vidění,jsem se rozhodl,že vám ukážu,jak to dělám já.
Mám skleníček 3*10metrů.Hlíník.konstrukce 4polikarbonát.8střešních oken automatické otevírání.Pěstuju salátovky,rajčata,saláty a v jedné třetině trávu.Zeminu připravuju v březnu.30cm 5let starého kravského hnoje 20cm kvalitního substrátu,perlit.Mimochodem konskej je k ničemu,akorát topí a obsahuje jenom dusík.V hlíně nataženy průsakové hadice na zavlažování(Lidl 15metrů asi 220kč.)Ůspora vody,menší vlhkost.
Letos jsem dal zase automaty od Dutch Passion.

3x Think Different
3x Think Big
3x Auto Glueberry O.G

5.5 2017
Semínka sázím do malých květináčků s obyčejným zahradnickým substrátem.Důkladně hlínu propařim alespoň hodinu na 80 stupnů.
Sázim přímo do hlíny.24stupnů teplota,vlhkost neřeším,600w ledku 30cm nad květináče.Za 4 dny všech 9 venku.Za 10 dní mají čtyři velké listy a jdou do skleníku.Nechám je narůst tak 20cm a dostanou každá 4 kapiláry a první dávku kristalonu start.Pak ráno a věčer každý den až do květu.Když nakvejtaj změnim na kristalon plod a květ.Ten osahuje víc draslíku než Gold.Na 500 litrů dešťovky dávám kilo.No a tedˇčekam co bude.Letos jsem zkoušel jednu kytku zaštipovat a chová se jako klasická fotoperioda.
Ryan-cz
Takhle to vypadá.
Ryan-cz
2
pineapple
ale ve skleníku nato lampama už nesvítíš ne? :D jinak jako vypadaj brutál kolik máš z jednoho cca výnos?
Vofce
Mám hned několik dotazů? kilo na pul kubíku to je 20g na 10L v takové koncentraci mi vyšlo EC 2.0 ti to zaléváš dvakrát denně? a kolik roztkoku tak ke každé rostlině příde a jak to dávkuješ časově nebo měříš vlhkost půdy? já mám ted momentálně ve foliáku dost problém s plísní to nějak řešíš?
odo
Ryan-cz máš recht! Kedy si to dával von do skleníka? Všetky fotky máš pod jedným dátumom. Nákvet je parádny.
Som zvedavý, že ako sa bude ďalej chovať AF po zastrihnutí. Osobne som 1x jednu AF rastlinu tiež zaštipol, lebo sa moc ťahala. Tvárilo sa to normálne, neseklo sa to a rástlo normálne ďalej, akurát som mal miesto 1 centrálu 2 :-)
V starých príspevkoch sa ku Kristalonu stavajú členovia dosť hanlivo a skepticky. Vraj to má hnusnú chuť vo výslednom produkte. Aké máš s tým skúsenosti?
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od odo
V starých príspevkoch sa ku Kristalonu stavajú členovia dosť hanlivo a skepticky. Vraj to má hnusnú chuť vo výslednom produkte. Aké máš s tým skúsenosti?
podle mě když to s ním nepřeháníš tak to znát ani není. loni sem tak hnojil jednu kytku a oproti druhý která byla ten samej model to rozdíl moc nebyl.
tgun
hezkypěkně !
Bicmen
Parádní!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma