Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Plz poradte - Klikni zde pro originální téma
Cicmon
Prosvetloval jsem ve foliaku my dva GWS (pac na spodni vetve slo zbytecne malo svetla) a je mi lito listu, chci uvarit mliko, ale bojim se, protoze jsem ty kyti cca pred tremi tydny strikal proti sviluskam (Omite WP30) - no a potrebuju vedet jestli to po nekolikanasobnem spareni vodou a provareni bude v pohode, nebo jestli se na to mam rovnou vykaslat.
Predem dik za pripadny odpovedi

Cicmon
greedy23
No kdyz to prevaris treba 4x tak je to v pohode...mozna je na ty lahvicce od toho pripravku nejaka doba po jaky dobe se ma kytka strikat...podle toho
ale urcite nebude problem, ja bych to udelal taky...
kouZelnik
OMITE 30W (Účinná látka: propargit 30 %,
tj. (2)-4-terc.butylfenoxy-(cyklohexyl)-3-propinyl-sulfit) má vetšinou ochrannou lhůtu kolem 21 dní, na vinné révě pravda poněkud delší, t.j. 28 dní.
Neber to jako malování čerta na zeď, ale ještě jedna informace: při event. intoxikaci lze konzultovat s příslušným toxikologickým informačním střediskem: Toxikologické informační středisko - Klinika nemocí z povolání, Vyšehradská 49, 128 21 Praha 1, telefon 02/296 774 nebo 293 868
Cicmon
2greedy23: prevaruju to stylem: zalit vrouci vodou, nechat na mirnem ohni, pockat na dalsi vodu, vylejt, zalit, pockat, vylejt, zalit, proplachnout pod tekouci a jeste jednou vse zopakovat a myslim, ze by to mohlo byt v pohode (uz jenom proto, ze je to rozpustny ve vode)

2kouZelnik: ja vim, na obalu je napsany jaka je to hrozna chemka apod., ale vdycky trochu prehanej, nejdelsi ochrana lhuta tam myslim byla 21 dni (a ja to mam 18)

kazdopadne dik za info a asi to prubnu, takze jdu provarit listi a pokud mi to nikdo nestihne vymluvit tak v 16:15 varim (a pak samozrejme podam zpravu, pokud budu moct :D)

Cicmon
koles
podle mě ta látka zůstala na povrchu listů (že se jako nevsákla), takže po několikerém spaření vodou by to mělo bejt ok (?)

PS: jinak se modli, ať se to neváže na tuky... :)
Cicmon
Tak jsem jeste nasel ususenyho samce a trochu palicovyho listi z lonska, takze tam z tech GWS byla tak tretina, mliko je nad ocekavani velmi vydarene a po omite ani pamatka, vsem dik za rady

Cicmon


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma