Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
První sklizeň - Klikni zde pro originální téma
doggreenny
Čau lidi, letos jsem se jako laik rozhodl vypěstovat svoje první kytičky.. Dnes jsem vážil usušené paličky a jsem strašně zklamanej. Navážil jsem 90g... Měl jsem 10 kytek a fakt nevím co jsem dělal špatně. Snažil jsem se každý den, dal jsem do toho fakt všechno... a pak tohle. Skříň 125x125x200, lampa 400w osram (květ i růst), ufo, ventilátor, stínidlo s odsáváním do filtru. Model Big Bud XXL, v kokosovém substrátu, hnojiva plagron A+B, start root, enzymy, + posledních 5 týdnů senzace bez startu a enzymů. Hnojil jsem každej den, podle tabulky od plagronu. Teplota ve skříni cca 20-24stupňů. Zastřihával jsem jen listy.
Jediné co jsem pokazil (o čem vím) že jsem pozdě přepnul na 12/12.. na 18/6 mi to mělo jet podle tabulky 2 týdny, mě to jelo asi 4 týdny. Na to mi ale kamarád řekl, že by to nemělo mít vliv, jen budou kytky zbytečně vysoké. Ale z 10 kytek 90 gramů? Nevím, opravdu nevím co jsem dělal špatně ale je toho fakt málo... Nějaký rady? Mohlo to pozdní přepnutí mít tak velký vliv..?
CigBig
To pozdni prepnuti vubec nevadi, kamarad ma pravdi, jen si dal kytickam vyce casu na rust, a rek bych ze "ti to pomohlo". Kdyby si prepnul po dvou tydnech jak si chtel, nemel bys ani tech 90g... :-D Tezko rict co se ti mohlo pos... ze si sklidil jen tak malo...
Mel si to ze seminka, nebo klony? Fotoperiodu nebo automaty? Podle vynosu bych si tipnul seminko a automat....
doggreenny
jeste abych pravdu řekl, měl jsem to ve sklepě, teplota, kdyz lampa svitila byla cca 22, ale v noci, když nesvítila mohlo být ve sklepě tak 17.. tak jestli to taky není obroská chyba.. jinak seminko, fotoperioda..
LinChi
nejlepší by byl nějaký fotodůkaz :) jak to vypadalo co se tam dělo ....
Pítr90
citace:
Původní příspěvek od doggreenny
Jediné co jsem pokazil (o čem vím) že jsem pozdě přepnul na 12/12.. na 18/6 mi to mělo jet podle tabulky 2 týdny, mě to jelo asi 4 týdny. Na to mi ale kamarád řekl, že by to nemělo mít vliv, jen budou kytky zbytečně vysoké....Mohlo to pozdní přepnutí mít tak velký vliv..?


Zdary, nějak mi to nejde dohromady, od semene.....2 týdny růst???? Jinak toho, proč jsi sklidil, to co jsi sklidil, je hodně
doggreenny
nene, po vyklíčení.. když už má pár cm a dám ji do skříně..
rubeli
ja chodim zo semien 4-5tyzdnov len na rast, potom robim okolo 250+ gramov zo 4rastlin...a to mam 200w LED na skrinu 100x100x180...jedine co by ma napadlo mozno to zastrihavanie, niekdo vravi ze to moc nepomaha ze to robi viac stresu, ale niekdo si to chvali...ja nestriham nic, tie co su slabe odpadnu...
panpanvicka
Jak bylo už hodněkrát psáno minimum je 20 stupňů a jak jsi zaléval každý den? Jestli si jim dal deci každý málo jestli 5 litrů tak moc ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma