Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Organic grow, Ghe Biosevia, Biobizz, - Klikni zde pro originální téma
jasse
Zdravím Groweři.
Tak tady mám další kolo pěstu.
Tentokrát sem si řek ,že vyzkouším něco jiného než je drip a rozhod sem se pro ruční zalévání kokosu. Ovšem už teď vím , že se k dripu vrátím, u rostlinek sem sice skoro každý den, ale to ruční zalévání se člověku jako já brzy omrzí ;o) Takže k setupu:

Stan zůstal stejný (90x90x200), ale brzy projde zeštíhlovací kůrou. Pro moje potřeby je zbytečně moc velký a ta výška je taky zbytečná, když se daří udržet sativy pod COB vysoké 30 až 35cm.
Světlo: 4x Citizen CLU058 3500K 80CRI (1400mA).
Ventilátor: TT 125 - tentokrát bez pachového filtru ,vývod přímo oknem ven, z důvodu chlazení.
Substrát: - kokos s perlitem, + přídavek dolomitského vápence, síranu hořečnatého a guana v prášku od Guanakalongu.
Květináče: Opět Air-pot, ale 10-ti litrový a příště možná bude opět zmenšování, tentokrát na 6l.
Hnojiva: Klasická sestava GHE Biosevia s doplňky + Biobizz Fish Mix a Bio Bloom. Ani nevím proč sem nehnojil pouze Biosevií, asi z důvodů deficitů které se objevily v průběhu květu ,v minulém kole. Takže netuším jestli by v kokose byly stejné nedostatky jako v dripu. Hnojim jednu zálivku GHE, další Biobizz. Zalévám většinou obden, ale někdy dřív někdy později, podle toho jak je potřeba. PH sem měřil jen poprvé abych věděl jak si hnojky upraví vodu. Ec neměřím.
Osazenstvo: Měla by to být Amnezia Haze (Royal Queen Seeds) od místního člena.

Kytky byly zastřiženy dvakrát, pak už jen ohýbání. Na růstu byly u mně přesně měsíc. Rostlinky mají 30-35cm.
Foto je z 36.dne květu. Ovšem sem zvědavý jak budou vypadat na konci, přeci jen podle toho co píše seedbanka tak sme někde v polovině květu.
jasse
Foto
jasse
Další foto.
jasse
...a ještě nějaké makro.
jasse
Opět zdravím. Díval sem se na zabarvení trichomu a zpozoroval sem ,že část už je jantarově zabarvena, což mně dost překvapilo. Kytky sou ve čtyřicátém dnu květu.
Seedbanka uvádí flowering time až 84 dnů, matkář říká že by mohlo stačí okolo 65 dnů .
Snažím se rostliny sklízet když mají většinu trichomu mléčných s minimem jantarových.
Žádnou odrůdu haze sem nikdy nepěstoval, tak nevím jestli je to nějaká zvláštnost, že se haze sklízí s jantarovýmí trichomy.
V prvním příspevku sem zapomněl uvést, že před přepnutím na periodu 12/12 sem kytkám dopřál 36 hodin tmy, viz: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=77868
Kytky opravdu začly téměř okamžitě kvést. Pokud k tomu připočtu, že pod COB chipy kytky všeobecně dozrávají dřív, tak řekněme ,že doba květu by mohla být o týden možná i o dva kratší.
Setkal se někdo z Vás s tak brzkým dozráváním Amnezia haze? Přikládám obrázek, tak snad bude dost kvalitní.
jasse
Malý update. Fotky jsou z 51. dne kvetení. A jediná změna je ,že již nehnojím a zalévám pouze čistou vodou s upraveným Ph a dávám pozor aby se nepolámaly vetvičky ;o) Sklizeň předpokládám tak za dva týdny.
anon383596
Krása pohledet ,sikovnej kluk kamna+
Jen bych doplnil že to fakt na sativu nevypadá hybrid budiž ale s čistou sativou to moc společného nemá aspoň dle fotografií
Dirty86
Pekne
jasse
citace:
Původní příspěvek od Vemenex
Jen bych doplnil že to fakt na sativu nevypadá hybrid budiž ale s čistou sativou to moc společného nemá aspoň dle fotografií


Nemyslím si ,že není možné pěstovat takhle nízkou sativu. V minulém pěstu byla Euforie (80% sativa) na růstu měsíc a půl a to kytky mohly mít tak 40cm. Myslím si ,že je to kombinace těchto tří vlivů:
Světlo - pod LED se kytky ani po přepnutí netáhnou nahoru , a mají krátké internodia.
Použité hnojivo - organická hnojiva které používám sou dosti skoupé na dusík.
Low Stress Training - zástřih a ohýbání (myslím ,že není co dodávat ,o lst už bylo povolanějšími napsáno asi všechno).

Někdy v blízké budoucnosti dodám ještě fotky a popis Jacka Herrera (Sensi Seeds) a F-13/f2 (DJ Short). Obě jsou to v podstatě sativy (i když u Jacka bys mě snadno přemluvil ;o), jsou na růstu více než dva měsíce, a jsou jen o málo vyšší než tyhle Amnezie (nemám místo v boxu tak po pár týdnech šly z boxu ven při přepnutí na 12/12, a až se uvolní místo po Amnezi, tak se opět vrátí).

A všem samozřejmně děkuji za K-čka.
jasse
Tady jsou slíbené fotky.
Jack Herrer je zasazen v první dekádě května (jsou to klony), F-13 o pár týdnů dřív (ze semínek). Ani tady není výška nijak extrémní. Ještě na nich není nic zajimavého, ale až dozraje Amnezia tak doufám ,že to bude lepší ;o)

Foto 4. - F-13
Foto 5. - Jack Herrer
jasse
Čas sklizně už dozrál tak se s vámi podělím o výsledky. První kytka byla sklizena v 65. druhá v 68. a třetí v 74. dni. Poslední tři respektive čtyři týdny byly zalévány pouze čistou vodou s upraveným Ph.
U všech kytek se objevila plíseň , nebo šlo o přezrálé palice ,těžko říct, bylo pro mně obtížné rozlišit o co se jedná, takže část úrody putovala do koše.

Přidávám fotky první kytky.
jasse
Foto druhé kytky která se nejvíc trápila s váhou palic.
jasse
Třetí kytka, byla největší a nejhezčí.

Edit: Doplněny fotky ostříhaných palic a nového osazenstva boxu.
jasse
Mám tady malý update toho, jak pokračuje pěst ,kytek přesunutých z venku do stanu.

Na první fotce je Jack Herer (Sensi Seeds). Foto je z 57. dne květové fáze a je v podstatě zralý na kosu, trichomy má všechny mléčně zakalené a na listech i pár jantarových. Dokonce už proběhl nějaký košt ,velmi jemné pokouření, ale na nějaké závěry je ještě příliš brzy.

Na druhé fotce je taky Jack, ten kvete prozatím pouze 27. den.

Druhá a třetí fotka je DJ Shortova F-13 v F2 generaci. Kytky kvetou 32 dnů. Jsou zastřihnuty tzv. "Main-Lining" stylem. Každá má +/- osm topovek.

No ,a na poslední fotce je pohled na celek, to ste jistě poznali sami ;o)

Smoke report sklizených AH určitě bude, jen to chce ještě trochu víc času, přeci jen sem pořád neokoštoval tolikrát kolikrát bych chtěl ;o)
jasse
Takže, slíbený report ohledně Amnezia Haze.
Předně musím pochválit luxusní klony člena „karlos120“. Vřele doporučuji, osobně si je nemůžu vynachválit.

Každá ze tří kytek byla sklizena v jiný den, a nejvíc se povedla ta která zrála 68 dní.
Vzhled palic nebudu příliš komentovat a přidávám foto. Jen dodám ,že palice jsou krásně tvrdé a hodně lepkavé.

Vůně má svá specifika, nevím k čemu bych ji přirovnal. Je to taková zemitá vůně, s mírným oříškovým nádechem ,a samozřejmě trochou toho citrónu. Zvláštní je ,že mně teda příliš nevoní. Ale jelikož je čich subjektivní záležitost, tak to někomu třebas bude připadat jako příjemná vůně (Asi jsem zmlsaný ovocnou vůní Jacka Herera;o).
Se sílou vůně je to extrém, pokud palice nejsou hermeticky uzavřeny ve vzduchotěsné nádobě, pak je vůně okamžitě cítit na velké ploše (mám vyzkoušeno ve velké výrobní hale). Pokud je přenášena jen v zip sáčku ,pak je všechno načichlé dlouhé dny ne-li týdny. Jde o intenzivnější vůni než jakou sem popisoval u Euforie.

Co se chutě týče, na to asi nikdy nebudu ten pravý, abych cítil nějakou výraznější chuť kouře. Mně stačí ,že mně neškrábe a nedusí. Ovšem neznalá osoba když potáhne, jako kdyby už nemělo přijít další kolo, se rozkašle stoprocentně.

A konečně se dostáváme k rauši. Ten je silně povznášející a navozující pocit štěstí, s téměř okamžitým účinkem. Měli by ho dávat stresovaným lidem, člověk je pak uvolněný a povzneseně šťastný. U piva s přáteli je AH k nezaplacení, takovou náladu bych přál zažít každému, svět by pak byl určitě lepší a veselejší místo ;o). Jediné negativum které mně napadá ,je že u nás AH není legální.
Trvání rauše těžko odhadovat, vždycky se doplňovalo THC s železnou pravidelností ;oD.
Opět je to sativa ,takže na žádné polehávání a gaučing to není, naopak spíše nabudí.
AH, je silný strain, přesto bych se nebál ho doporučit komukoli. Nestalo se mi ,že bych já nebo někdo jiný měl nějaké nepříjemné stavy, ovšem určitě bude záležet na okolí a prostředí.

Za mně můžu jen doporučit, až dojdou zásoby tak určitě Ah pojedu znova. Ještě jednou díky „karlosovi120“ za selekci, udělal pořádný kus práce, tak doufám, že až přijde čas bude mít ještě maminu.
Z medicínského hlediska bych dodal, že mívám občas dosti velké bolesti hlavy, a tam AH (na rozdíl od Euforie) u mě nepomáhá v potlačení bolesti.

Nebál bych se napsat ,že je to top strain který sem měl možnost líp poznat a kouřit (je tolik strainů a tak málo času ;o)
Maxeaux
Cau, co sa tyka techniky main-lining, vratis sa k tomu este, alebo to neni az taka hitparada oproti klasickemu zastipu? Btw parada, k+
jasse
Cau, main-lining je pořád ve vývoji. Sklizeň F-13-ky bude asi někdy příští týden. Někde doma mám foto z 55. dne ,tak je zítra nahodím. Z mé strany těžko hodnotit, jelikož rostlinky rostly venku a tak jim trvalo trochu dýl než se po zástřihu vspamatovaly. Určitě ,ale příště main-lining pojedu, jak uvidíš z fotek, triming bude radost ;o) A to se u mně počítá, jelikož je to jedna z částí tohodle koníčka po které příliš netoužím.
jasse
Tak jak sem slíbil tady je pár fotek F-13ky z 54. dne květu. Na růst byly venku a na květ šly do uvolněného stanu, bohužel sem si s nima z venku dones i všemožné breberky (Svilušky, smutnice a mšice. Chybí ještě něco, co sem moh vylosovat? ;o)
jasse
Foto.
jasse
Ještě pár s měřítkem ;o)
beowulf666
To se mi hodne libi :))) chci se zeptat skubes vetvicky pouze na rustu nebo neco trhas i po prepnuti? a kolika G cca dosahujes na 1 rostline diky :)
jasse
Pokud si myslel "větvičky" pak v podstatě kytku takhle vedeš od mala, v růstu ji dvakrát zastřihneš ,aby ti vytvořila osm vrcholů (jedu podle tohoto návodu http://www.growweedeasy.com/manifold ). Pokud si myslel "listy" tak defoliaci provádím jak ve vegetační tak i v květové fázi. V květové ji dělám většinou tak dvakrát, aby šlo co nejvíce světla k palicím. Kolik G bude mít rostlinka vedena "main-liningem" netuším, letos ho zkouším prvně.
jasse
Sklizeň F-13/f2 proběhla. Pro ty co zajímá main lining tady mám pár fotek.

Na prvních dvou fotkách je rostlinka která byla nejvíc napadena škůdci a aby toho nebylo málo byla ve stanu úplně v rohu, takže na ní ofuk pořádně nedošáhl. Což v překladu znamená ,že palice byl z velké části ve spodní polovině chyceny plísní, tudiž putovaly do koše (foto je už po vyhození spodních části palic). Kromě horních části palic, je to zralé tak maximálně na mast, možná na chlast ;o)

Zato druhá rostlinka je v top kondici. Takhle tvrdé palice sem ještě nemněl, uvidíme po sušení, jestlí s tím nepůjde louskat ořechy ;o)
beowulf666
Skoda te plisne .... jinak hezke :)
jasse
A je dosušeno, teď budou paličky nějaký čas odpočívat a dozrávat ve sklenicích, a pak proběhne košt. Už sem napnutý jak kšandy jaký bude rauš. Ještě sem nekoštoval, hold pořád je AH a JH (což mi připomína, že sem musím nahodit foto paliček JH ;o) Takže prozatím nějaké fotečky F-13ky.
Maxman
Krásná práce!

Jaký máš zkušenosti s těma airpotama.. pořá do zvažuju. Já kdysi zkoušel smart pot (textilní) na out, a rozdíly jsem moc neviděl..
jasse
Díky za ocenění té úmorne dřiny ;o)
S air-potama mám jen ty nejlepší zkušenosti, bohužel nemám s čím srovnávat. Out byl vždy přimo v půdě bez květináče, a in poze v airpotech. Ovšem kořeny určitě budou mít víc vzduchu, kořenů je taky víc, a navíc se netlačí o stěnu květináče. O kolik to pomůže s růstem netuším, jak sem psal výše, nemůžu srovnávat, ale už bych určitě neměnil.

Foto kořenů Amnesia Haze.
Maxman
No právě.. to by chtělo srovnání, asi to v příštím kole udělám, se stejným objemem substrátu.

Jak často to zalíváš? Toho se bojím, že to bude protíkat bokem a vysychat až moc rychle.. (ideálně to řešit kapilárou asi)

Ty příměsi do kokosu (vápenec) - tím řešíš to, že kokos někdy mívá problemy s Ca? Nebo jaká je zatím receptem "strategie"? :-)
jasse
Bokem nic nevytéká, toho se neboj. Vysachá to rychleji to je pravda, perlitu bylo do toho kokosu škoda. Kokos sem musel zalévat každý den. Ale když sem v tom jel hydro tak sem měl 24/7 drip ala aquafqrm a to byla paráda, kytky rostly jako z vody , nestíhal sem ohýbat. Určitě se k automatické závlaze vrátím, jen co pořeším stálý prostor a splaším nějaký zásobník který bude do boxu sedět.
JJ vápencem řeším nedostatek vápníku a síran hořečnatý řeší magnezium.
jasse
Mám tu další smoke report, tentokrát týkající se Jacka Herrera.
Vzhled Jacka opět nebudu popisovat a odkazuji na přiložené fotky, jediné co možná stojí za zmínku je výrazné oranžové (hnědé) zabarvení pestíků.
Vůně je nevtíravá a ne příliš silná ,aroma by se dalo přirovnat ke zralému ovoci, nebo k vůní ovocných bonbonů, opravdu velmi příjemná vůně.
Chuť taktéž příjemná ,jemná. Určitě tentokrát nejjemnější ze všech které sem zde popisoval.
Rauš – je jako odvozenina vůně a chuti ,příjemný a nevtíravý. Jack je ze všech mnou popsaných strainů nejvhodnější pro aktivní činnosti ,a takové to „domácí žvýkání“. Ovšem když se to přežene taky umí i dosti uzemnit, mrška jedna. Na pivo mezi přátelé se ještě nedostal (ne ,že by už v hospůdce nebyl, ale o tom níže) ,ale myslím ,že na tohle jsou vhodnější modely.
Ovšem v čem mě hodně mile překvapil je v kombinaci s kokosovým olejem. Nedávno sem se rozhodl vyzkoušet želatinové kapsle plněné konopným kokosovým olejem (objemový poměr 1:1, což vycházelo 40g JH na 450ml oleje ,a něco kolem devíti hodin zahřívání ve vodní lázni, objem kapsle je cca 1ml). Výsledek si nemůžu už asi víc užít. Kapsle najíždí asi tak hodinku (ovšem ta pravá jízda nastává až tak za hodinky dvě) ,a výsledek až neskutečně připomíná začátek rauše na tripu (samozřejmě bez halucinací). Zaostřené, čisté vnímání a rozjasněný svět. Tak čistý a energický stav sem u konopí ještě nezažil, je těžké to popsat, ale opravdu se mi nechce věřit, že takový stav je schopno navodit konopí. Nesmírně mně udivuje ten rozdíl rauše po inhalaci a po požití. Vždycky sem dosáhl identického rauše díky přesnému dávkování pomocí kapslí (uvidíme jaké to bude s časem vytvářenou tolerancí). Maximální množství kam sem se dostal byly tři kapsle ,a to nepříliš dobrovolně. Bylo to ze zdravotních důvodů , a teprve tři kapsle zafungovaly na bolest (ovšem jednalo se o opravdu mimořádnou bolest) I přes takové množství se nejednalo o žádnou velkou otupělost, spíše to bylo znát fyzicky (potlačení bolesti , těžší víčka), přesto stále relativně čistá a nezastřená mysl (ovšem připouštím ,že to není příliš objektivní ,po takové bolesti hlavy, mně jako čistá mysl mohlo připadat cokoli).
Už se těším až dojde ke spojení úrody z Amnezie Haze s kokosovým olejem.
Sem hodně zvědav jak moc ,a jestli i tady se bude lišit inhalační rauš od rauše po kapslích, a taky zda bude rauš po kapslích pro mě tak výjimečný jak je tomu u JH.
Ne ,že bych si nedal dobrého špeka, ale vypadá to ,že přecházím na kapsle ;o)
Za mně můžu jen doporučit, jedinou nevýhodu vidím v dlouhé době nájezdu, takže když víme, že se de na pivko dáváme kapsli už s předstihem.
Ještě dodám ,že po požití kapsle u mě nedochází k zarudnutí očí, což je pro mě velké plus, ani máti by nebyla schopna poznat, že sem v rauši a to si to vždycky uměla pohlídat ;o)
Ovšem těžko říct takhle z hlavy, zda tenhle způsob konzumace bude něco pro milovníky indik a gaučingu.
Pokud máte někdo s kanabisem ve spojení s kokosovým olejem zkušenosti, budu rád když se podělíte o svoje zkušenosti. S výsledkem spojení AH s kokosovým olejem se samozřejmě zde ve vlákně podělím, jestli bohové dají tak to bude někdy v novém roce.

Foto 1,2,3 – JH
Foto 4,5 – kapsle před a po zatuhnutí
DrGrinspoon
Ahoj, kokosový olej som zvykol robiť a následne si ho pridávať po čajových lyžičkách do kávy. Zaujímalo by ma ako sa však plní do týchto kapslí? Predpokladám, že kapsule máš z lekárne?
jasse
Kapsle jsou z lékárny, vyrábějí se v několika velikostech. Plnění je velmi jednoduché, pomocí stříkačky nabereš vlažný olej (příliš horký olej rozpouští kapsle) a naplníš do plna spodní část kapsle, nasadíš horní část a jemným zmáčknutím obě části spojíš. Kapsle má po obvodu malinkou drážku a tak obě části do sebe krásně zapadnou. Olej je hustý tak nevytéká. Olej je ještě maliko hustší, jelikož se do něj během přípravy přidává lecitin. Je to z důvodů, že lecitin pomáhá vstřebávat THC organismem. Naplnění padesáti kapslí je pohodová práce tak na čtvrt hodinku.
Pang
Ahoj, nemáš náhodou někde návod na ten konopný kokosový olej? Byl bych moc rád. Jinak moc hezký grow, posilám K+.
blazini
Dovolim si ti odpovedat Pang.
1. zoberies material,das ho do sklenenej nadoby na pecenie,zakryjes alobalom a das piect pri 115 stupnoch na 20minut. Toto sa nazyva dekarboxylacia(aspon myslim teda)
2. Material preplachnes vodou,cim kvalitnejsi preplach tym lepsia vysledna chut.
3. Do hrnca das preplachnuty material spolu s kokosovym olejom a vodou.
4. Varis 2,3-3 hodiny a v pripade potreby dolievas vodu.
5. Po vychladnuti material scedis napr cez utierku alebo latku na syr a odlozis na chladne miesto na par hodin.
6. Na chladnom mieste kokosovy tuk ztuhne cim sa oddeli od vody,vodu vylejes a zostane ti cisty olej.
7. Olej roztopis a pridas lecitin.
8. Hotovo.
Olej sa roztapa cca pri 21 22 stupnoch ak sa nemylim.
Poznamka: Dekarboxylaciu a lecitin mozes vynehat a bude to fungovat aj bez nich,ale na skodu veci urcite nebudu.
Poznamka2: Najlepsiu chut som dosiahol pri luhovani v studenej vode po dobu 7 dni,treba ju vsak pravidelne vymienat a material musi byt nonstop ponoreny inak moze zacat hnit. Ak sa ti stym nechce bavit tak dlho tak staci aj povarit chvilu len v cistej vode.
Pang
Super, díky moc. A ještě nějaké poměry? Mám ještě nějaký zmražený trim, tak v jakem poměru ho použit? Případně jaký poměr, kdybych chtěl použít květy? Ještě jednou dík.
blazini
Pocitaj tak pol gramu az gram na jednu davku ked cisto kvety,ak slabsi out alebo trim tak aspon ten gram.
jasse
Ahoj, pro výrobu oleje sem použil tenhle návod: https://www.leafly.com/news/food-tr...e-to-make-your.
A pak sem dodal lecitin podle doporučení v tomto návodu https://www.leafly.com/news/cannabi...fused-capsules.

Objemový poměr sem použil 1:1 (stejná sklenice nadrcených palic ,jako sklenice ve které byl kokosový olej)

Ještě podotknu, že přez kapsli necítíš žádnou chuť, tudiž jestli chceš olej na výrobu kapslí tak na jemnosti materiálu nezáleží.

edit: oprava nefunkčních odkazů
crazyben
čau moc pěkný vlákno...

neplánuješ zkusit drip s tou biosevii? Pripadne pekne namichanej substrat s nakym dokrmovanim biosevii v kvetu treba?? Docela by me zajimalo vic o tom hnojeni biosevii

Porad premejslim jak si to ulehcit s tou organikou... uz me nebavi kazdej druhej den michat hnojky a zalejvat. :D

A co ty airpoty? Jak tak koukam na ten bal... zhora stejne prosycha rychleji ikdyz rovnomernejsi to bude. Ja se vzduchem u korenu nikdy nemel problem (kvalitni substrat + perlit a hlavne neprelejvat, to proste staci) a u tech airpotu bych mel strach ze to zas proschne moc rychle... kazdej den zalejvat by se mi fakt nechtelo. Fajn by byly na ten drip... :D :D
jasse
Čau Bene.
Drip se sévií sem jel v prvním pěstu co jsem tady postnul. A určitě se k hydru se sévií vrátím. Druhé kolo sem si chtěl vyzkoušet něco jiného (kokos, ruční zalévání) ,a teď mám micro cca 40x40 pro čtyři čisté sativy (Tom Hill Haze) a do toho žádnou vanu nenarvu, už tak tam dávám airpoty vedle sebe na milimetry těsně (testovací kolo jestli sem schopen ukočírovat čistou sativu ve stanu vysokém 120cm). Jestli bohové dají tak bych chtěl příště vyzkoušet drip se sévií a jako médium použít pouze kokosové chipsy (tímto díky Maxmanovi za inspiraci).

Máš pravdu, v těch airpotech to schne při dobré cirkulaci vzduchem hodně rychle.
Kupoval sem je právě kvůli kolu s dripem, kde to rostlo neskutečně, díky stálému přísunu vzduchu a živin. Samozřejmně si nestěžuju, teďka zálévám dvakrát týdně (v noci mi klesá teplota až na 14-15 stupnů) ,ale v létě sem musel zalévat obden, jestli né častěji.

Díky za pochvalu, to vždycky potěší ;o)
blazini
Odkial kupujes te kokosove chipsy prosim?
jasse
Ještě sem je nekupoval, ale podíval bych se do zverimexu nebo zadal do googlu hledání: kokosové chipsy lisované nebo coco chips.
jasse
Jak sem slíbil, přispívám tady s postřehy ohledně Amnesie Haze ve spojení s kokosovým olejem (opět v objemovém poměru 1:1). Olej byl zhotoven těsně před Vánočními svátky a musím říct ,že tentokrát sem byl opět překvapen, jen trošku jinak než minule. Po naplnění kapslí sem zjistil, že olej má hodně sedativní účinky a je to znát na těžkých očních víčkách. Myslím ,že dvě kapsle by ustál leda tak slon (a pár otrlých zdejších členů ;o) Už jednu kapsli se těžko rozdýchává ,rauš je čistší než po inhalaci, ale člověk má co dělat aby neusnul nebo se neponořil hluboko do svého vnitřního světa. Proto sem vyzkoušel kapsle o velikosti 0 (původní mají velikost 00) a je to mnohem lepší, pak se stává svět opět mnohem veselejším místem ,přesto kdybych měl možnost tak bych zvolil kapsli ještě menší než je velikost 0, přeci jen ty sedativní účinky jsou tam trochu cítit pořád. Ovšem to neznamená ,že se po menší kapsli člověk s přáteli nenasměje, ať už u piva nebo bez něj.
Co se týče vytváření tolerance na kapsle u Jacka Herera, tak ta se opravdu časem objeví, ale pokud si dá člověk od něj chvíli pauzu, tak kapsle opět navozuje rauš stejných kvalit jak na začátku.
Anarchom
Zdur,cipsy jsou tady na eshopu v odkaze http://www.dokokosu.cz/produkt/4-ko...bdt-coco-chips/
Kdyby tu s tím někdo měl nějakou zkušenost, rád bych viděl výsledky, chci to taky zkusit, ale do neodzkouseneho se mi dvakrát nechce, jsem zvyklý na nějaký standard......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma