Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Na Betonu - Klikni zde pro originální téma
blek
Jednou koukám před dům a ze zámkový dlažby vyrostlo v tědlech hicech bez zalejvání tohle.Ze by někdo sázel do betonu je blbost aspoň sem vo tomhle způsobu pěstění eště nic neslyšel.Buď někdo vyhodil odpad při balení brka,nebo je to z ptačího zobu jak lidi v zimě krměj ptáky.Mám akorát strach že se mi to zase nepovede postnout protože sem pako přes pochčítače.
LETS GROW IN BETON
Taker
Hmm, pěkný. Škoda že nic nevidíme.
Ant
Bohužel nepovedlo :( Hale je to tady popsaný ale stačí zmáčknout dole tlačítko Odpovědět potom pod tim rámečkem na text zaškrtnout připojit obrázky a jejich počet a pak už tak jen nahraješ ten obrázek :) No tak snad takhle :D
blek
No sem asi fakt ati-kom-talent.Sem si přečet jak se to dělá 100x a postupoval sem snad správně.Ta fotka byla dokonce k vidění v galerii ale nechápu proč ne v tomhle threadu.Zkouším znova.Jestli to tady nebude teď tak s postováním fotek končím.Sorry Sorry Sorry
blek
Já se fakt omlouvám.Snažil sem se tu fotku poslat znova ale píše mi to erro file already uploaded beton.jpg Původně ta fotka byla chvíly k vidění v galerii.Jak sou na hlavní stránce poslední příspěvky tak tam byl i ten muj " Na betonu"ale po kliknutí na něj následovalo INVALID THREAD SPECIFIED či co.Ja sem bezradnej.Omlouvám se.Nechápu.Mám strach že nepochopím.Sorry
Ant
A halavně bacha na velikost fotky :) aby nepřekračovala povolenou hranici :)
Taker
Ty KRÁFO tak to je fakt drsný, to sem v životě neviděl. Posílám za to K+. A příští rok na to dlabu sázim do asfaltu :-)
blek
REALIST diky za pomoc,můj počítač je zakletej.Jak prokořenila v tak kvalitnim substrátu, jakej se dává pod zámkovku to netušim taky.
TAKER Ja to dám příští léto zase do betonu, ale je dobře že chceš experimentovat ;-)
PS : už to hezky kvete
runner
Super :) Taky to musim pristi rok zkusit, ale nekde, kde mi to nikdo neposlape... treba na hlavni namesti :)
Taker
4 blek: Tak co jak to roste? Asi už to spíš někdo sklidil, co?
blek
Taker: Roste kvete.Pošlu fotku ......... možná :-)
Nikdo to zatim neutrh, což je zázrak ještě větší než to, že to roste v betonu.
Taker
Jo to je asi by sis měl pospíšit než na to naběhne nějakej šulín. By mě zajímalo jak chutná taková "betonová palička" :-)

Taky by mě zajímalo, píšeš že to roste před domem, to to jako lidi obchází nebo překračujou jo? tak to je fakt docela velká schoda náhod.
blek
Kvete to voní to fakt pěkně,výnos typuju tak na dva až tři pěkný špeky.

TAKER Já si tý kytky sám nevšim,a to sem kolem ní chodil denně.Je sice jediná svýho druhu na tom místě,ale jinak z tý dlažby roste i další plevel tak asi nikoho nenapadne to nějak prohlížet. Zatim nikdo komu sem ji ukázal nezachápal.Zázraky se dějí.
Už ji brzo setnu (doufám že já), sám sem zvědavej na betonovou chuť.
blek
Nevim fakt je něco špatně ale já nezjistim co.Zas sem to poslal i s fotkou,ohlásilo to vše ok fotka nahraná a nic, příspěvek fotka nikde.
Kvete to voní to,bude toho málo ale sám sem zvědavej na chuť a účinky.Beton stoned? Chodí kolem toho spousta lidí parkujou tam s autama, já sám si kytky vůbec nevšim,protože to neni jedinej plevel kterej zkrz tu dlažbu prorost a nikdo komu ji ukážu nechápe.Jestli fotka opět nedorazí tak se znovu omlouvám a už nikdy foto posílat nebudu,páč si s každou další co nedorazí kam má připadám marnější a marnější.
blek
Rád bych to tady dotáh do konce a zlomil kletbu. :flick: Dorostlo to dokvetlo,ale v betonu asi chybej nějáký živiny nebo co, protože výsledek nic moc. Sice to chvíly vonělo,ale po usušení z toho bylo tak na 2 špeky a to asi dost hnusný.Velni řídká palice s vůní sena čeká v šuplíku až budu opravdu v krizi abych ji ochutnal.Doufám že k tomu nedojde protože to bude určitě humáč. Zázrak je že okolo tý kytky prošlo denně spousta lidí a nikdo ji neutrh nebo nerozšláp. Podle toho jak voní po usušení bych typoval že to tam fakt spadlo z krmítka pro ptáky.
Jestli je můj příspěvek opět bez fotky tak no koment.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma