Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Newbie here... - Klikni zde pro originální téma
rammi
Cafte...
uz jsem tady parkrat byl, ale az dneska jsem se rozhodl se zaregistrovat, takze se z tzv cajnika (kdo mel/ma CB vi o cem mluvim) snad stanu normalnim clenem...

Ale pravy duvod proc tady ten prizpevek pisu je ze se planuju jet podivat do Belgie a rad bych dostal nejake doporuceni kam se urcite stavit (nejaky dobry cofee shop nebo tak) neplanuju nic vezt zpatky, ale zajet tam, podivat se nahoru (get high) a jet zase zpatky, ale kazdopadne bych chtel s nekym tam pokecat.
Nemate nekdo nejaky - nejlepe ICQ - kontakt na majitele, nebo prodavace v nejake cofee shopu?

Thanks
drinker hulič
no v belgii se legalne high nedostanes, ale o par kilometru v holandsku uz jo. ja ted o prazdninach byl v obou zemich, co se tyce belgie, tak treba brusel sice pekny mesto, ale extra za navstiveni ani nestoji, a amstrdam prakticky to stejny, sou to mesta ktery nemaj nejakej primej stred, ale sou to hezky ulicky kolem kanalu a obcas namesti a hlavne vsude kavarny, restaurace a tak na ulicich kde sedis na zidlickach a kolem tebe chodej turisti a cumej ti do jidla (uz se to zavdi i tady, ale ja bych na ulici nejed). co se tyce holandska, tak coffee shopy sou prakticky vsude, takze nejakej extra kontakt ani nepotrebujes. ja osobne zapad do X-treme coffeshopu na Huidenstraat, coz popisovat kde to je, je zbytecny pak podle ulic se nevyznas, ale je jich tam fakt hodne, a kvalitni sou da se rict vsecky. a navic je to hodne levny ja koupil tri gramy vdovy v prepoctu na nase asi za 450kc, a zpatky provezl v pohode. tak hodne uspechu v cestovani!
rammi
no legalne se high dostanes, akorat ze legalne nic nekoupis, protoze tam je zakazany prodej, prave proto jsem chtel nejaky kontakt
drinker hulič
hm, tak to tam pak necekej coffe-shop :) . ale s kontaktem ti bohuzel nepomuzu, pac tam znam jen babicku s dedou, a ti teda rozhodne nehuli :D ale hranice mezi BL a NL tam nejsou a ty dve tri hodiny cesty do amstru se vyplati, pac zkourena belgie muze bejt taky dobra :)
rammi
inu dobra, ukecal jsi me ;o)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma