Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Hluk - Klikni zde pro originální téma
Slávek
Ahoj, hledám na netu otázku ale nenacházím. Snažím se vymyslet, jak co nejvíce odhlučnit odsávání. Konkrétně by mě zajímalo, jestli konec sonoflexu se dá taky nějak odhlučnit. Prostě to co mi jakoby čouhá z okna ten kousek. Napadlo mě, jestli ten konec zavést třeba do dřevěné bedny a vystlat to třeba molitanem? Jak to máte vyřešené vy? Díky za odpověď všem kdo si udělá čas pro začátečníka.
L1st3r
Mám dojem, že se dělají nějaké tlumiče. Jinak proudící vzduch dělá vždy rachot, možná by pomohlo ke konci rozšíření potrubí, ale je to jen teorie.
Pítr90
Zdary, nemám to osobně vyzkoušené, ale řekl bych, že kombinace většího průměru odvětrání a nižších otáček ventilátoru by měla hluk snížit 😉
Slávek
No trochu jsem koukal zase po netu, nějaké tlumiče na kruhové potrubí jsem našel. Ale doma jsem "experimentoval" a zjistil jsem že pokud do toho sona zavedu nějakou hadru, tak se hluk o trochu eliminoval. Uvažoval jsem, že bych si v práci udělal nějaký kryt, co by to vyústění teda lehce krylo a tak minimálně metr dovnitř zavedl něco abych právě vymezil prostor a ono se to ztisilo. Nevím jak to zatím popsat...pouvazuju nad tím a zkusím to vymyslet.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma