Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Skunk 1 Automatic Nazor Prosim!! - Klikni zde pro originální téma
matixo55
čaute čaute..chcel by som sa spytať na nazory skusenosti a všetko okolo toho na model :https://www.semena-marihuany.cz/sk/...ensi-seeds.html zdá s mi celkom zaujimavy lacny a všetko ako ma byť..je na naše slovenske podmienky? rychlo rastie? dakujem za odpovede :) ak nie tak daku nahradu na out rychly,,
bruno.kudrna
Zdravím
Moc nerozumím otázce.... Je to automat takže u vás na Slovensku dozraje úplně v klidu.Když budeš chtít i dvakrát za sezónu. Asi by to chtělo prohledat co sou AF odrůdy v čem sou oproti klasickým fotoperiodám jiný.Pak by ses nemusel takhle ptát. A možná zjistíš že AF vlastně ani nechceš.
Zdárek:sun:
KonUPa
Keď vtáčka lapajú , ...
odo
Modelka s vysokým skore referencii. Pestil som ju minulý rok. Indoor aj out. Pre mňa účinkami killer .... Napodiv indoor sa jej viac darilo. Bolo to ale mojou neskúsenosťou, lebo som vonku nikdy nepestil. Podľa mnohých je blbosť pestovať AF v skrini. Vôna intenzívna. Veľký rozdiel v raste jednotlivých rastlín. Treba si niečo naštudovať o pestovaní AF. Nestrihať, nepresádzať, lebo to všetko ju spomaľuje, ba až sekne.
Môžeš to kľudne naklíčiať dnu a zasadiť v predpeste. Potom po presadení von do finálnej nádoby, alebo voľnej zeme s tým už nehýbať. Keď to chceš pestovať vonku, tak doporučujem organicky v hline s organickými hnojkami.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma