Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
TH Seeds - Klikni zde pro originální téma
LenJelen
Ahojte chcem sa opytat na tuto seedbanku ake mate skusenosti co ste vypestili aka je klicivost. Na stranke su naozaj pekne foto plus popisky.
Modeli ako MK-Ultra, Trainwrack, Bubllegum... sa tu z casu na cas ukazu ale nejaky smoke report alebo iny model ako tieto tu chybaju.

Zdar a silu.
dmtart
..od TH seeds ted pojedu s.a.g.e...po druhý tak sem zvedavej
shivasambhu
Zdar. Idem teraz od nich BUBBLEGUM a LA S.A.G.E..Bubble ich slavna odroda je OK. Robí nadherne kríčky. Je robustná tak akurat. Hojnosť kvetov na stonkach. Vzdialenosti sú krátke. Óder je skor v štýle Haze. Stav super. Silná je. Taka prvotriedna zhulenosť v nalede 80-90 rokov. Na začiatku zvykne byť sativa high... Za mňa veľká spokojnosť.

LA S.A.G.E - Je to origo Sage so skankovym samcom. Struktura strainu je vyssia s mensim poctom vetiev. Stonky a konare su mohutné. Velmi dobre korenia rezy. Dost sa podoba na Ganesh od Mandala Seeds. Myslim vzhľadom a dokonca aj stavom. Sam som bol z toho prekvapeny ich podobnostou. ganeshovi som sa totizto venoval dlhsiu dobu. Selekcia, opelovanie, crossingy, semena..... Akurat je o cosi krajsia, kedze ma uzsie listy. Oder ovocnejsi. Vynos normalny. Mam ich kratko. Geny este sledujem....su v zabehu. High je silny, sativovy trvajuci znacne dlho. Skor pre skúsenejších. Ine veci som od nich nemal. Banka je to dobra. Maju aj regulare. Ja som ale isiel z fem. Zasadil som semiacko a je to. Rezivo prvotriedne. Na moje ucely plne dostacujuce.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma