Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Deset let medvědích hrátek - Klikni zde pro originální téma
MedvedBrtnik
Ahoj všichni,

pokud se nepletu, letos je to má desátá regulérní sezóna outdooru, až se mi tomu věřit nechce.. :) Za ty roky už člověk vyzkoušel kde co, letos jsem se rozhodl tak nějak všechno nakombinovat, oprášit stará místa, některá kousek posunout a taky jsem zřídil jedno fungl nové. Loni jsem sice měl krásný náběh, ale z osobních důvodů jsem ani nesklidil, jen automaty. Thread tudíž nedokončený, tentokrát se budu snažit, aby vše klaplo. :)

Chtěl bych se zaměřit hlavně na automaty, mám nachystaných 8 modelů, z toho jednu klasiku, zbytek jsem ještě nejel. Přijdou na nový flek, který je na jižním svahu, zdroj vody cca 200m daleko, přístupová cesta šílená. Natahat tam všechno vybavení, vykopat terasy a hlavně nanosit 240l substrátu.. Spartan race hadra. :) Ale to je fuk, hlavní je, že je zde maximum sluníčka a nevede kolem žádná turistická stezka.

Další místa jsou dvě lesní školky, na jednom plácku maltovníky, zde budou klony, na druhém mega truhlík, který si možná někteří pamatují z předchozích let a poslední místo je remízek, kde jsem jel také poslední dva roky.

Vzhledem k tomu, že už moc (spíš vůbec) nekouřím, výtěžek půjde na léčebné účely do mastí a tinktur, ale třeba bude i nějaký ten smoke report. :) Odrůdy doplním, až podle toho, co vyleze a jestli budou dodány klony. Výsev plánuji na druhou půli května, ještě není ideální počasí a poučen z předchozích let nehodlám nic zbytečně uspěchat.

Fotky jsou z příprav nového plácku, už zbývá jen dodělat plot a je přichystáno.

Nechte si letos dařit. :)

MB
Pítr90
Zdary, držím palce 😉 vím, co to je tahat kanystry na pole. Pro tolik kytek a ještě v kýblech, to bude v suchém létě šichta. Proč nesadíš přímo do země? Přece jenom v ní vždy nějaká vlhkost je 😉
MedvedBrtnik
citace:
Původní příspěvek od Pítr90
Zdary, držím palce 😉 vím, co to je tahat kanystry na pole. Pro tolik kytek a ještě v kýblech, to bude v suchém létě šichta. Proč nesadíš přímo do země? Přece jenom v ní vždy nějaká vlhkost je 😉


Čau, k nesázení do země v lese mám dva důvody, tím prvním je nevhodné pH půdy a druhým náročnost výkopových prací v tomto terénu. Nevím, jestli jsi někdy zkoušel vykopat hlubší jámu v lesní školce, ale buďto natrefíš na kořen nebo na kámen. A když už přece jen něco kloudného vykopeš a zasadíš, jakmile kořeny dorostou do původní zeminy, kytky začnou žloutnout skrze zmíněné pH. Navíc automaty v prvním měsíci toho moc nespotřebují horší zbylé dva, ale dá se. Jak jsem psal, mám 200m od místa vodu, takže žádná hrůza. 20l kanystr a jedem, alespoň nebudu muset do fitka. :)
koles
Super flek, snad na něj není vidět z protějšího svahu :)

Jestli se správně dívám na ty kalfasy, tak nemají odtok, že? Co když bude hodně pršet a hlína v nich nestihne proschnout?
MedvedBrtnik
citace:
Původní příspěvek od koles
Super flek, snad na něj není vidět z protějšího svahu :)

Jestli se správně dívám na ty kalfasy, tak nemají odtok, že? Co když bude hodně pršet a hlína v nich nestihne proschnout?


Ahoj, máš pravdu, na fotkách ještě díry nejsou, zatím jsem je nedělal, má pršet a z taktických důvodu chci mít zalito, aniž bych zatím musel tahat nahoru vodu. Jak budu sázet semínka, vyřeším díry aku vrtačkou. Kdysi jsem se tímhle pěkně vypekl a kytky utopil. :) Jinak na protější straně je ještě strmější stráň a hustý porost, cesta žádná, celkově to místo není špatný, ale uvidíme, jestli nějaký dobrák nesklidí za mě. Proto mám fleky 4. :)
dur@ngo
Čus,klobouk dolu tohle natahat do lesa na kopec.Vypadá to na parádní pěst hoden završení jedné dekády :)Jen doufej ať ti to na podzim nevyhmátne nějakej houbař.Ti totiž prolezou všechno.Tak nechť se daří.Držím palce.
Bouřekk
Vypadá to dobře dneska sem byl taky kopat ďuzny a pár fleků sem prolezl..hlavně aby tam nešel houbař jak už bylo psáno výše...sám taky lezu do největších bordelů abych našel pořádný houby :D tak držím pěsti.. :)
Pítr90
Zdary, jak řešíš zvěř? Vždy mi na podzim dělala problémy, v takovýchto místech se ukrývá 😉
Bouřekk
na první fotce vpravo dole má roli pletiva předpokládám že to tam bude asi dávat :)
morelo99
Krása, tak ať se dílo podaří. Zrovna jsem tu na něco perfektního narazil ohledně vody a zavlažování tak mrkni, možná by to nebylo špatné když se pěstuje někde na tajných místech s horším přístupem. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=13924.

Zde přidávam ještě stráku prodejce: http://www.tropf-blumat.cz/
Morgan
Starý dobrý outový počin s nemalým přídavkem fyzické námahy se dneska už moc nevidí a proto palce hore pane : ).
MedvedBrtnik
Zdar borci,

předně díky za podporu a káčka, která dorazila, i když ještě není moc co hodnotit.

Houbaře bohužel neovlivním, je to o štěstí, jako každej partyzánskej out, s tím už jsem se dávno smířil. Proto raději víc míst, když některé padne, ať je záloha.

K dotazům a připomínkám, kolem fleku ještě není síť, která bude kolem kytek. Stezky od zvířát jsou kolem hojně, chodí dolů k vodě. Kousek dál na druhém fleku ve školce jsou zase divoká prasata, občas byla sranda, když jsem zatměl a začalo pár metrů ode mě něco chrochtat a funět. Jak moc běh nemusím, tak jsem pelášil jak Usain Bolt.

K Tropf Blumatu, systém pěknej, ale silikonovou hadičku na senzorech mi žrali mravenci. Pracně natahaná voda tudíž stejně vytekla ke kytce, kde to zvládli rozkousat jako první a zbytek byl o žízni. Od té doby zalévám jen ručně.

Abych jen neklábosil, hodím alespoň foto řezů, pro které jsem byl včera u kolegy.

Tudíž už vím obsazení jednoho místa (lesní školka s kalfasy), bude zde Apollo 11, CN Haze, Critical 2.0, Critical Mass a The Purps. Kalfasů je 6, takže jsem ještě zasadil semínko Special Queen.

Automaty budu sázet pravděpodobně tento nebo příští týden, zalito již je.

MB
_Dr.Skunk_
Mas to moc pekne pochystane. V lesni skolce jsem pestil cca před 10 lety. A vim jaka je to drina. Drzim palce at vse klapne. Jinak me celkem i dost zajima ta genetika co mas z rezu. Protoze bych rad videl jak se to venku bude chovat a dozrávat - hlavne to apollo a purps.
MedvedBrtnik
citace:
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_
Mas to moc pekne pochystane. V lesni skolce jsem pestil cca před 10 lety. A vim jaka je to drina. Drzim palce at vse klapne. Jinak me celkem i dost zajima ta genetika co mas z rezu. Protoze bych rad videl jak se to venku bude chovat a dozrávat - hlavne to apollo a purps.


Zdar, díky, Apollo i Purpse už jsem jel, dozráli cca v půlce října, uvidíme, jak letos. Apollo byl moc dobrej kouř, co si matně pamatuju, jel jsem ho cca 6 let zpátky, tehdy ještě pod tajným krycím jménem, kdy mi matkář nechtěl říct, co to vlastně je.. :D
BLHR
Krásně nachystané, budu sledovat. Tomu říkám příprava. Nejeden indoorista na podzim zbledne závistí. Pokud ne alespoň přeju. Za mne k.
Praseone
Vypadá to moc pěkně, určitě budu sledovat.
Bouřekk
Tak jak to vypadá?
Zedy
Medvede popozen to trosku, jsme zvedavy na ten mazec co jsi pripravil :teef:

Pak to po sobe smazu......
kostakosta88
Tak jak to dopadlo
Bouřekk
Tak jak? Jsem na to zvědav jako malý dítě na dárky :D je listopad a od prázdných kalfasů ještě ani jedna fotka :D
bruno.kudrna
Zdravím
Medvěd to letos asi nedal. Doufám že se pletu a problém je jinde. Dej vědět co se stalo......
Zdárek:sun:
Maxeaux
Tusim to nedal ani rok predtym. Skoda.
misanthropetino
Pevne verim, ze sa este mame na co tesit :-).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma