Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Rozjezd Mikroboxu - Klikni zde pro originální téma
nemis.t
Zdravím všechny growery a growerky, aktuálně si tady tvořím takovej mikrobox o rozměrech 60x40x90(š-h-v) a chtěl bych se s Vámi poradit jak box zařídit aby pěst měl nějáký smysl.
Pročetl jsem tady toho docela hodně ale raději se stejně zeptám.
Uvažoval jsem o NTS CFL 125W ale nevím zda to bude stačit na takový box.
V boxu bych chtěl mít jednu nebo dvě kytky a spíš bych chtěl volit nějákou rychlejší odrůdu, kterou budu moc co nejrychleji přehodit na květ, a bude mít třeba i slušnou sklizeň.
S indoorem zkušenost nemám krom zalévání tátovo kytky když mi bylo asi 8 let. :D
Jinak jsem jel 4 roky nazpátek outdoor ale to byli spíš takové pokusy jestli mi to vůbec vyroste, nic jsem na to nepoužíval jen jsem zasel semena na zahradě a po cca 3 měsících pokosil.
Budu rád za všechny rady a i kritiku ohledně pěstu aby se mi povedlo rostlinky dotáhnout v boxu k dokonalosti.
Pítr90
Ahoj, s odpovídající ventilací bys tam mohl mít buď 200 - 250w clf, nebo do 150w HPS 😉 mám minibox na předpěst, 55*38*60 , měl jsem tam 200w cfl, odtah 12v pc vent. a úplně v pohodě 😉
nemis.t
No já mám v aktuálním předpěstu 40w úsporku + 27w led je to hodně malej minibox 25x25x55 kterej jsem si defakto postavil za 15 minut z krabice abych v tom chytil nějákej grif a naučil se nějáky ty pěstitelský základy apod.
tam mám 12v pc vent.
Teď tam mám nahozené semeno neznámého původu který mi otec přivezl z Amstru. přitáhl mi dvě a chytlo se jedno který mám jako pokusný jelikož ani nevím co to je za odrůdu
nemis.t
Pítr90: btw. co je tohle za model http://grower.cz/photos/036960/0004.jpg v jakým boxu si to udělal, a kolik z toho bylo?
Pítr90
Tohle bylo moje první kolo v životě. Box 60*60*160 stará šatní skříň, vylepená fólií z autolékárničky, všechny vent. 12v, některé zpomalené na 6v. Světlo byla nejdřív 200cfl na růst, pak 250 HPS na květ. Byl to Chronic od Natural seeds. Na to, jak jsem tomu začátečnickýma chybama dával na prdel, tak z toho bylo necelých 150g.
nemis.t
Dobře, děkuji za tipy, a rady :) samozřejmě až bude velká skříň připravena k pěstu, tak budu informovat jak se mi to celé rozvíjí, a co jsem tedy do boxu pořídil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma