Chiraq |
Ahoj,napadlo mě zdali by šlo dosušit květy které např. byly sušeny standartě na odvětrávaném místě (3dny) a poté dosušeny v zavřené lednici s prostorovým větráčkem a odvlhčovačkou ? (kvůly smradu kritickému) děkuji |
|
|
carlos |
lednice s odvlhcovackou? wtf? :D |
|
|
Maxeaux |
citace: |
Původní příspěvek od Chiraq
Ahoj,napadlo mě zdali by šlo dosušit květy které např. byly sušeny standartě na odvětrávaném místě (3dny) a poté dosušeny v zavřené lednici s prostorovým větráčkem a odvlhčovačkou ? (kvůly smradu kritickému) děkuji |
Cau, ak myslis susenie v mrazaku, tak to ide. V jednom vlakne Elanius aj hodil link o tom. ( http://grower.cz/forum/showthread.p...979#post1193979 )
Ide tam o to, ze 3-4 dni susene sisky, ktore maju suchy povrch, ale vnutri este vlhke sa daju do mrazaku v otvorenej nadobe (aby mohla vlhkost uniknut). Vdaka sublimacii su za 20 dni idealne suche a maju super chut. Jo, a smrad sa ti kvoli hermeticky uzavretemu mrazaku nesiri po baraku.
To s tym vetrackem a odvlhcovackou nechapem :) |
|
|
Bitir |
Taky sem se na to dival a docela me to zajima , ale neumim anglicky a prekladac tam preklada kolikrat nesmysly , kdyby nekdo vedel vic ,tak at se klidne rozepise.
Tohle zni hodne zajimave. |
|
|
carlos |
citace: |
Původní příspěvek od Maxeaux
Ide tam o to, ze 3-4 dni susene sisky, ktore maju suchy povrch, ale vnutri este vlhke sa daju do mrazaku v otvorenej nadobe (aby mohla vlhkost uniknut). Vdaka sublimacii su za 20 dni idealne suche a maju super chut. |
No nevim, o super chuti bych znacne pochyboval. |
|
|
alesh |
citace: |
Původní příspěvek od carlos
No nevim, o super chuti bych znacne pochyboval. |
Tak jestli máš v mrazáku něco dobrýho... :) |
|
|
Anarchom |
Super napad,
takova bila vdova s prichuti uzeneho kolena musi byt pohlazeni nejen na dusi :-D |
|
|
|