Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Kuprikol ? - Klikni zde pro originální téma
Layt
Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kuprikolem a jestli jste kuprikol aplikovali ještě před plísní preventivně nebo při příznacích :)
Fill1989
Kuprikol je spíš preventivka, ale neaplikuj ho aspoň 3 týdny před sklizní, je to chemka jak prase. Taky bys měl dávat majzla, aby ti trochu nekáplo do rezervoáru s živným roztokem v prípadě hydro/aero systému, dělá to velký bordel.
Layt
Jsem na outdoor bráško ale díky :) používal jsi ho ? Protože by mě zajímalo dávkování .. Je tam na brambory atd a nevím co bude asi nejlepší :D takže tak .. A bude vadit když to dám ají na paličky ? A když hnojím postřikem tak můžu to dát zároven s tím nebo třeba 3 dny po hnojení ?
jak jsi sám napsal je to chemie tak to nechci nějak polemplit .. přeci jen budu mít jenom jednu
Budu nejvíc rád za odpověd
Fill1989
Dávkování bych zvolil asi zlatou střední cestou.. a jen jednou za čas..každopádně to tvý hnojení postřikem se mi nějak nezdá, aspoň, co se palic týče..nemělo by k nim moc vody nebo ten kuprikol vážně potřebovat budeš. :)
Layt
jakože .. :D jestli to chápu správně tak hnojivem palice ne no .. To mi nedošlo zrovna :D Ale tak preventivně můžu na ty palice stříknout na začátku květu ne ? Ten kuprikol ..
Fill1989
Až/pokud se ti tam žačnou objevovat bambule, tak je cákni:D Jinak si projdi grower.. tohle téma se tu několikrát řešilo, čti a vzdělávej se, najdeš tu vše.
Layt
Však jasný o to mi jde :D Hledal jsem to ale nic v tomhle smyslu jsem nenašel :D ale každopádně díky moc :)
Pítr90
Zdary, s kuprikolem mám zkušenosti. Když se mi na outu objevila plíseň bramborová, tak jsem nejhorší listy odstranil, zbytek stříknul ( koncentrace co píšou na rajčata, atd. ) Kytku jsem zachránil, plíseň zmizela. Akorát na listech zůstali zbytky, jakoby matně zelené mapy. Do palic bych to nestříkal, zůstane to v nich
Layt
přesně tadyto jsem potřeboval, Díky moc


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma