Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Hlada sa odroda so specifickou vonou po zapalani - Klikni zde pro originální téma
Basteleeeero
Ahojte, po par rokoch som si spomenul na jeden vynimocny model co sa ku mne dostal. Po zapalani bola vona dymu takmer rovnaka ako vona samotnej susiny. Proste na vas clovek dychol a necitili ste zapach spaleniny ale naozaj velmi intenzivny smrad travy :D. Nie som si na 100% isty ale myslim, ze mi to pripominalo jemne syrovu vonu - neodvazim sa vsak tvrdit, ze to malo nieco spolocne s odrodou Cheese. Stretol sa uz niekto s niecim podobnym? Rad by som este nieco podobne ochutnal :-).
alpine
Strasny slovo "smrad travy", vzdyt je to vune a ne smrad,ale abych nebyl mimo tema,ja nekdy pred patnacti lety,to jsem bydlel na upstatu NY,stara babca tam pestovala par kousku sazenic,seminka vzdy dostala od kamaradu,co meli travicku z NY,sem tam se vzdy nejaky nasli. Tak tam jsem si prvne zakouril,co to bylo,cetr vi,ale nasledky sileny,jen jsem stal a moc a moc se smal,kazdy, kdo to tehdy kouril,tak jen v dobrem vzpomina. Bohuzel nikdo nevi co to bylo za odrudu,mohl by nekdo tak trochu poradit? Vim,je to tezky.
alpine
Abych jen doplnil,nicim nehnojila,nemela zadny poneti,ze by se to melo hnojit. Zasadila mezi rybiz a tam ji to rostlo,jen voda.
2echy
Zdravim,kdysi dáávno jsem se setkal s bublegumem,co si kámos dovezl z Holanska.Když jsem si dal prda,tak jsem měl v puse opravdu chuť ovocný žvejky(mazec!) Po hodně odjetejch kol jsem se s ničim takovim nesetkal,tak jsem si taknějak usmyslel že to bylo něčim navoněný,dochucený,nevim..Ale asi před rokem,jsem měl ve skříni Holy princess a to byla šmakovinka,při zapálení se mi rozlila teplá malinová šťáva na jazyku.Od tý doby zas nic..
Chtěl jsem tu otevřít nové téma,ohledně takových specialitek.A todle téma je dost podobné,tak ho jen oprášit a snad sem někdo přispěje.Budu si výhledově zas vybírat nějakej strain a chtěl bych nějakou chuťovku!
crazyben
Myslim ze bysme museli mit vesteckou kouli...

ja zas dlouho patram po necem s opravdu "skunkovym" smradem (jo alpine, sorry voni to vidim to stejne, ale ten puvodni skunk proste "vonel" tak pronikave az stiplave). Dneska maj skunk napsany u nekteryho ze svejch modelu 2/3 seedbank, ale po tom specifickym skunkovym armoma ani stopa :(
alpine
Ted jsem koupil na aukci zde https://greenpointseeds.com/reverse...cial-obs-seeds/ a jeste pridal https://greenpointseeds.com/reverse...m-seeds/,sladke by to melo byt,mam od nich snad uz vsechny semena,zacinam si pripadat jako sberatel,ne pestitel. Ale zatim vede https://greenpointseeds.com/reverse...-seeds/,alespon to kamaradi tak ohodnotily,ale praveho skunka,opravdu sam nevim...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma