Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Samokvěty změna teplot - Klikni zde pro originální téma
lukysek195
Ahoj mám zasazené samokvěty dnes už začali vylézat s hlíny. přes den je dávám ven
když je teplota 6+ a na noc dovnitř kdyby náhodou byly mrazíky a nebo na 0. ale teď mě tak napadá neovlivní nebo nepoškodí to nějak moje rostlinky když je dám ven kde je 7°C z místnosti kde je max 20°C ?
Kalashnikova
Nech je doma za oknem
lukysek195
mám je v kelímkách od jogurtu a ven je chci přesazovat až za 3 týdny a nechci aby mi doma moc rychle hnali abych je nemusel 2x přesazovat. chtěl bych aby pomalu rostli a nebyly extrémně moc vytáhlé
zahradnick
Zdar,

příště teda zasaď tie automaty až niekedy v květnu a rovno do velkých kvetníků. Automaty by sa nemali presádzať, keď tak ešte ako veľmi malé a veľmi opatrne... Takže tvoj plán ich udržať viac ako 3 týždne v kelímcích od jogurtov (dúfam, že aspoň nejaké 500g jogurty a nie kelímky od Monte a podobných jednohubek :D) je dosť špatný nápad a výrazne si sa tak pripravil o výnos, takto ti môžu začať kvitnúť už v tých kelímkoch, po presadení tiež nečakaj, že ešte porastú hneď jak z vody, takže vo finále budeš mať na jednej kytke tak na brčko, možno viac ak sa pošťastí...
Prajem veľa šťastia ale skôr by som ti doprail viacej trpezlivosti pred sadením a viac teoretických vedomostí naštudovať pred tým, než sa do niečoho pustíš :) Ale tak do příšte toho budeš snáď vedieť viac :)
lukysek195
ještě mě tak napadlo když je dám kelímky do kýble a ten přikreju igelitem udělám dírky a zespodu polystyren tak je můžu nechat i přes noc venku ne ? kdyby náhodou byl mrazík tak by jim to nic nemělo udělat. co myslíte ?
panpanvicka
Mrazíky nikdo nemá rád může ti to vzít kořeny místo vršků raději to stěhuj a máš jistotu ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma