Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Něco u kořenů v kokosu - Klikni zde pro originální téma
pajkapajka
Ahoj, mám začít plašit? Všiml jsem si toho dnes ráno při zalití. Jak se zvedla voda než se staçila vsáknout do kokosu tak se tam objevily takový mrštný sviňky. Dal jsem přes den lepocé desky a nachytalo se toto. Mám tak 14 dnů do sklizně :-/
Kazimír
larvy smutnic...rekl bych
borecshot
14 dní do sklizně to už kytky vydrží jinak bys musel použít chemii a to nechceš těsně před sklizní
pajkapajka
Díky kluci. Kdyby se našel ještě někdo kdo by na 100% potvrdil, může to pomoci i ostatním v budoucnu. Dnes už jich je na těch deskách hafo. Pro jistotu jsem objednal hlístice z biocont. V úterý by měly dorazit.
Madical-Strains
Dej co nejdrive na povrch kokosu cca 2-3cm vrstvu co nejjemnejsiho cisteho pisku, mely by se ty svine do cca 24h vsechny udusit.

Tato ucinna metoda plati jen o klasickych plastovych kvetinacu u Air-potu by to asi moc nepomohlo, je to sama dira.
Bitir
Cus, mozna je to bkbost, ale kdyz jedu v substratu ,tak od te doby co na povrch davam cca 3 cm hydrotonu ,tak mi do toho nelezou zadny haveti , ale bud je tam nemam ,nebo se jim to nelibi.
Podle me to sou chvostoskoci, da se to dokoncit i s temahle potvorama celkem v pohode , pokud to prelivas a kokos je na povrchu porad vlhkej ,tak ty svine tam proste jdou, proto si myslim ze ten hydroton celkem rychle uschne a zadny musky tam nekladou larvy .
Kazdopadne pokud jsou to chvostoskoci ,tak ti by meli byt tusim neskodni. Ale k tomu at se vyjadri nekdo moudrejsi . stonozenky a jiny svine to uz je horsi :) . at se dari , dva tydny uz nejak dojedes ;)
dmtart
...jasný larvy smutnic..žádná věda..takhle před sklizní už jenom ten křemičitej písek..funguje na ty svině velice spolehlivě...ale potom pozor na zálivku pokud zjištuješ dle potěžkání květináče,písek je těžkej jako svině,na vršek hlíny tímpádem neuvidíš a strkst tam prst je taky blbost páč tu krustu nsrušíš..ale funguje to,bez chemie


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma