Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Big Bud XXL - Klikni zde pro originální téma
havlas
Olla
Jsem začínajíci pěstitel potřeboval bych poradit co bych měl koupit za hnojiva atd.. Pěstování jsem tak nějak pochytil od borce co pěstuje 5 let ale nepochopil jsme hnojiva ,půdu. Poradili by jste mi někdo prosím děkuju
Mr.MEN
Jako venek pochopí asi každý a nemusí 5let pěstovat. :D Jinak osobně znám člověka který pěstuje 16let a furt stejně blbě. Tak že zase to jak dlouho to někdo dělá. Nemusí skoro nic znamenat.
Nejprve si něco nastuduj sám a neposlouchej řeči někoho druhého. Kup si tady knihu za 140Kč (Jak pěstovat OUTDOOR ta by ti na začátek měla vše objasnit i co se týče hlíny a hnojiv.
Potom bych ti doporučil navštívit FAQ kde se dozvíš také mnoho užitečných rad.

A na závěr ti řeknu že u tohoto "koníčka" platí to že by ses měl ptát ostatních (jak pěstovat) až v krajním případě. Protože vše už tu je tisíckrát na netu máš tisíce informací a v knihách také. Jen číst a učit se. Toto se ti vrátí v ten nejlepší materiál který si kdy kouřil. :D :D :D
pineapple
Asi tak časem zjistíš, že nejdůležitější je pro tebe anonymita a budeš litovat toho, že si s o tom s někým bavil.
Ale jinak dobrej výběr modelu o tom žádná :punk:
TheHarst
Hele Big Bud XXL je super ... pořádný palice ... Pokud chceš něco fakt super, dej to někam kde bude většinu dne svítit přímé slunce ... pak ti vyjede klidně na 3-3,5 m :)

Ale zas je limitován květináčem ... Tohle je vše na tobě :) Hnojivo stačí nějaký na růst, a pak na květ... nejlíp aspoň 14 dní před seknutím prolévat jen vodou ...

Když bude hodně na světle ve výsledku budeš mít vrcholky jako pěst :) Nejlepší by jsi měl kdyby jsi ho ze začátku několikrát zastřihl ... Ale postupně ... Aby zároveň nabral výšku :)

Chuť mi přišla hodně zemitá a někdy i trošku kyselá ... ale to bylo spíš špatným proplachem :) Takže se máš rozhodně na co těšit :)

Ať se daří :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma