Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
aloha kluci a holky je tu můj první dotaz Green House Powder feeding /Ak47 - Klikni zde pro originální téma
lopata78
Zdravím všechny zahradníky.
Už nějaký pátek si tu tak pěstuju a u vás jsem načerpal v průběhu několika let mnoho cenných informací,které mi dost pomohli v začátcích.Ale v poslední době se mi moc nedaří svojí zahrádku hnojím cannou přesně podle calkulatoru z orig.stránek ale květena vykazuje dle mého studia předávkování dusíkem(žloutnoucí listy,přerostlá imodia,nesourodá velikost kytek,atd.)rozhodl jsem se pro změnu hnojiva a po studiu mě zaujala řada Green House Powder feeding.Mám připravenou sadbu http://www.5semen.cz/shop/detail/85...r-#.WNi9xG-LS1s a nějak si nevím rady s výběrem správného typu.Tak snad se najde nějaký guru co poradí lopatě.A vlastně ještě jeden dotaz v reklamní brožůře jsem se dočetl že hnojivo může být použito bez měření a kontroli PH. Takže neměřit a neupravovat vodu?
Tak předem děkuji za rady s přáním krásného dne Lopata.
Mr.MEN
Tak že osobně bych nikdy nehnojil podle nějakého vzorce (calkulatoru). Ani od výrobce ani od papeže. Většinou je to dosti přehnané, podle zkušeností. Hlavně u některých značek. Nevím zrovna jak je na tom canna. Ale platí to podle mě stejně.

Jestli chceš jet čistě minerálními hnojivo doporučil bych ti General Hydroponics a to MaxiGro a MaxiBloom. Je to podstatě to stejné jako od GHP akorát tak na 1Kg o 200Kč levnější. A řekl bych že výsledek bude stejný.
Podle výrobce nemusíš ani tady měnit pH (ale kdo ví).
Já osobně bych asi nejel čistě minerálně. Ono je prostě nej když jsou spojené min s org. Podle mě je potom lepší chuť výsledného produktu. Ale jestli nad tím nechceš moc spekulovat a chceš mít dobrou sklizeň je to cesta pro tebe. :)
awedawe
cau ja sem ti hnojil na out a byl jsem celkem spoko, ja na ven jen opravdu trosku prihnojuji davam tzv supesubstrat a apak lehce tak po ctrnacti dnech a pak v pulce a max tri tydny pred kosou prestavam..
lopata78
Zdravim
děkuji za příspěvky ale asi jsem špatně položil otázku. Nevim si rady s výběrem typu hnojiva jestli na to AK47 od natural seeds použít od green house short,hybrids,long flowering?
No já jsem out 2m2 dávám cca12kusu pod 2x600 .Byl by někdo ochotný poradit nějakou fajn recepturu ať se nemusím vydávat strastiplnou cestou pokusu omylu.S cannou jsem byl 2roky +- celkem spokojen ale to co mi provedla poslední 2 tím skončila.
tak zatím pěkné jaro pánové a dámy
Pítr90
Zdary. Ten powder feeding se rozlišuje podle délky vegetace kytky, mám na to doma od nich letáček. Když tak můžu nafotit a postnout sem
awedawe
Mr. Men ahoj kombinujes mineraly a bio a ja myslel ze sem jediny, mas stim dobre zkusenost tedy jo??
DrGrinspoon
Ahoj, GHS už idem 3. rok. Super hnojivá, fakt jednoduché použitie, kľudne aj do aera či hydra. Teraz uviedli bio radu. Momentálne testujem ich novinku- booster.

A čo sa týka odpovede na tvoju otázku - napíš prosím ako dlho kvitne AK47 - pripadne postni link na genetiku ktorú máš na mysli.
Mr.MEN
citace:
Původní příspěvek od awedawe
Mr. Men ahoj kombinujes mineraly a bio a ja myslel ze sem jediny, mas stim dobre zkusenost tedy jo??
Jak jediný?

Existuje tuna hnojiv které jsou dvousložkové či třísložkové. Tedy organickominerální hnojiva. To je docela normální. Já používám tyto > http://www.advancednutrients.com/pr...sseur-bloom-ab/
Také jsou čistě minerální či čistě organické.

Ale jinak ano spojeních těchto dvou věcí je asi pro rostlinu nejlepší. Je velmi dobře vstřebatelné rostlinou.
Pítr90
Z letáku 😉


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma