Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Vdova,Herer,Nepal,Domina,Haze,Russian. - Klikni zde pro originální téma
Vovva96
Zdravím zahradníci.
Mohli by jste se semnou podělit o Vaše zkušenosti s White widow, Jackem Hererem, Nepal gold, White Dominou,Super lime Haze a White Russianem.
Rád bych o nich zjistil co nejvíce. Kolik lásky potřebují, jak se o ně nejlépe postarat. Tohle bude můj první rok kdy jedu více genetik najednou. Předešlé roky jsem jel Pakistan Valley, The doctor, Torpeda(2x). Takže jedu 4 rokem no a nejsem nějaký zkušený grower. Hodně věci mi tu poradili zkušenější týpci, taky můj bratr...
Mám v plánu konečně udělat galerii jak se mi bude doufám dařit.
Bouřekk
Zdar :) Hele vdova náchylná na plísně i pod lampou musí Ti to dobře větrat jinak to chytá plíseň takže na ven určitě někam kde není moc stín aby Ti to ke konci neplesnivělo..Herer nevím to bych kecal..Nepal Gold prodávaná od Dutch Passion to by možná bylo dobrý..White Domina to neznám nemyslel si spíš Black Dominu?Super Lime Haze už jenom tím že je to Haze bude to sativa a tu tady těžko venku dojedeš.. :)no a Rusák venku v pohodě měl sem ho na zkoužku dva roky na balkoně pokaždé 6 kusů a kytky tak 150 cm vysoký a na každý bylo asi 100g víc sem z toho nevytlačil a to byli pořád na sluníčku od 9 rána do tý doby než večer zapadlo..za mně ta vdova na ven dobrý to jsou pěkný keře ale hlavně aby pak moc nepršelo ke konci jinak to chytá plíseň.nepal Gold taky dobrý a Rusák taky dobrý.ta Lime haze je za mně blbost..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma