Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor květináč - Klikni zde pro originální téma
Leonardo
Ahoj !
Jsem naprostý začátečník, tak se předem omlouvám za možnou demenci, veškeré znalosti, které doposud mám jsou z internetu a od kamarádů. :)
Chtěl jsem poprvé konopit normálně venku na políčku, ale časem jsem dospěl k závěru, že si na poli vypěstuju melouny a kytky hodím do 20l kvetináčů, které budu mít volně postavené na zahradě připravené pro případnou manipulaci.
Chci se tedy zeptat, jestli postup s klíčením a předpěstováním doma v malým květinči za oknem zůstává stejný. Co by jste mi třeba doporučili při pěstování v květináči ?
zatím díky a (s)mějte se ! :)
spachal
Neni to zadna veda, budes se muset postarat o zalevani a hnojeni. Predpest doma naplanovat casove tak, aby to za oknem nezacalo kvest. Fotoperioda se lame tak koncem dubna.
P1R4T3
Hlavne si daj pozor aby si ich neprelial a sprav si do tých kýblov dierky aby ti mohla odtekať nadbytočná voda a aby mali dostatok vzduchu aj korene ... zvyšok potrebných info nájdeš tu na stránke.
Kazimír
na slunicku to roste samo i v kvetinacich jako vino, jen v lete pri parnech musis zalivat nekdy i 2x denne, samo obcas dat i nejaky to hnojivo a jinak to roste samo, jak rikal kolega, zadna veda, pod sluncem......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma