Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
predpestovani indoor - Klikni zde pro originální téma
wewior
zdar bando, jsem novy clen, vzdycky jsem pestoval jen out a ten docela zvladam, budu ted mit moznost si na kytky pred tim nez slunicko zacne poradne svitit, posvitit lampou 200W a v takovym ne uplne boxu, nebude to uzavrene protoze na to nemam prostredky ale vetracek a teplomer a tak to mam, muzete mi prosim dat nejake rady, protoze to delam uplne poprve a verim ze tady se najde nekdo kdo mi s tim pomuze diky wewior
Stribog
cau
minulej rok jsem predpestovaval pod 125W CFL. mel jsem vevnitr jenom cirkulacni ventilator a vsechny otvory do stanu jsem mel naplno otevreny. problem s teplotou nebyl, ale mel jsem to v samostatny misti, kde jsem kazdy rano oteviral trochu okna, at nejsou kytky moc rozmazleny teplotou.

zacal jsem koncem dubna a nasadil jsem svetelnou periodu podle delky dne v dobe predpokladaneho vysazeni osadky ven. V mojim pripadku to byl zacatek cervna, ta perioda byla tusim 16/8. Proste jsem zprumeroval delky dne prvnich ctrnacti dnu cervna. a svetla jsem zapinal tak, aby +- kopirovala prumernou hodinu vychodu a zapadu. nejak v 5.30 a 21.30 nebo tak neco.

kytky jsem si dopredu zastipal a trochu pozvohejbal, abych mel nejakej tvar uz pri presazeni. nakonec jsem jel cca 6 tejdnu ve stanu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma