Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Kompletace prvniho indoor - Klikni zde pro originální téma
Madaros
Zdravim vsechny,
chystam se na svuj prvni indoor, ale mam par ale a budu rad za kazdou radu.
Mistnost budu delat ze sadrose 2x1,8 bohuzel na vysku pouze 1,3m. Jedna se o pudni prostor kde je celkem nestabilni teplota, proto chci na steny i sadros, polystyren, na ten potom diamantovou folii. Pritah budumit 100mm diru ven s malym ventilatorem, odtah asi 120mm jaky ventilator a pachac jsem jeste neresil. Bude tam cca 16 kytek, svitit chci na rust 2x200w CFL akvet 2x300 CFL se stinidlama. Bude to stacit na tento prostor a pocet kytek? Prostor volim vetsi aby se kolem toho dalo chodit pro pripadnou potrebu. Hlavni muj problem je ta nestabilni teplota. V noci chladno jak venku da se rict, ve dne jak pod strechou i 40C ( teda v lete ted je tam v noci jak venku, pres den okolo 10 C ), doufam ze to trosku odizoluju tim sadrosem a polystyrenem. Myslite ze se v tomto prostredi budou nejak dat ukocirovat ty vykyvy teplot? Vybava nebude levna a nevim zda se do toho poustet v techto podminkach. A jeste dotaz mate nekdo zkusenosti s automat. zavlazovanim?
krtekskrtkem
Ahoj

A co tam pojedeš? Naky exotic strain co se mu budou líbit ty vedra na půde ;-)

Můj názor: určite bych se na půdu vysral co se tyče celoročního pěstování, možna v zimě s nakym topením,, i ak je to p......a


Tak ať se daří.
Madaros
Prave proto resim ten pritah vzduchu z venku a odtah ven, navic na te pude chci udelat samostatny box, ktery trosku izoluju at se tam da udrzet stabilnejsi teplota. Proto taky chci jet pod CFL abych to uchladil na odpovudajici teplotu se sodikem bych to tam ani mezkousel. Ale urcite si necham poradit jak bude vice nazoru ze se na to radeji vybodnout, tak investovat nebudu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma