Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Okurkova jarni zahradka 3x WR, JH, EDnik, LED 300W - Klikni zde pro originální téma
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

tak tu mame dalsi kolo.

Ventilace: AP 125 Quiet s regulaci + filtr pro 350m3
Svetlo: Led panel 50-300w od pana frynka (http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=76882, 4x Cree 3590 az 75w, 3500k teplota )
Kvetinace medium: air pot 6.5l, kokos atami, perlit + netopyri hovna
Hnojiva: komplet sada biobizz vcetne activery
Stan: 100x100x200 Homebox par+
Dalsi hebla: Ec metr, PH metr, 2 merici hodin, kolinka

Klony:
3x Jack herrer
3x white rhino
3x ednik

Jelikoz je kokos nahnojen prvni tyden budu zalivat jen cistou vodou s 4ml / L root juice. Toz drzte palce at se to dobre rozjede a s dalsim foto updatem navidenou
BRooT
Držím palce, máš hezký pěsty, tak fandím ať je to teď podle představ celý pěst !! ;-)
MocnyOkurek
No uz ted povim ze neni! :) Rikam si ze to uz je proste osud a zadna vule s tim nic neudela. Priejl sem s rezy domu a WR uz mely temer suchy rockwolaky. 2 vypadaj ze se zvetej ale treti nevypada vubec dobre. Chyba byla nejspise v tom ze jsem krabici s rezy natocil tak aby se voda vylila. Proste kytky v batohu lezely jakoby naboku. Je sice divny ze to vyschlo za hodku a neco ale muze bejt. Taky to mohl bart nedostatecne zlait na cestu. NO kazdopadne mliko je rozlito a neda se nic delat. Taky jde videt ze jim chybi vlkhomet ale kdyz je pokazenej tak se holt neda nic delat musej si vystacit s rozprasovacem jednou za cas.
Lawor
Ahoj,
Mám jen otázku, proč dáváš do kokosu perlit? Vždyť ten sám o sobě je už dost vzdušný, hlavě když je to čistý kokos. Nebo ti jde o rychlejší vysychání a tím pádem i častější zálivku? Kokos od Atami je bufferovaný, upravuješ ho i tak před samotným použitím? :-) Díky
MocnyOkurek
cece ten perlit pridavam ze zvyku. Drive co jsem si cetl tak to byla oblibena prisada. Mozna je zbytecnej. Davam ho tam zhruba 0.7 - 1litru takze to moc nenaredi. Atami kokos sem jinak nijak neupravoval maj ho na PH 6 a je nahnojeny na tyden. Byl i pekne vlhky takze spokojenost. Jeste uvidime jestli tam nebudou nejaci mali sraci :)
BRooT
Když beru klony v RW, což je většinou že, tak vezmu větší igelitku, rozpráším do ní trochu vody, utáhnu a na vrchu jen pár malých dírek aby tam byl vzduch, a pohoda, neuvadnou, jsou celkem čilý + když je postříkáš hned před převozem Canna Cure tak bomba
odo
Caf! Teším sa na sledovanie nového kola. Inšpiroval si ma s tými Airpotmi, :busted:takže idem kolo na porovnanie aj s klasikou. Každopádne na pôdny substrát je Airpot asi výhodnejší z důvodu, že sa lepšie presúša. Podľa mňa akonáhle je v kokose nejaká iná pôdna zmes -. npr. wormhumus, alebo chowna, tak je ten perlit určite žiaduci a prakticky sa mi javí, že s pridaným perlitom to v kokose rastie "lepšie":frog:
Mňa by zaujímalo, že v akom pomere si tam dával tie netopierie chowna.
MocnyOkurek
Malej update. Chytla se i ta posledni akorat prisla temer o secky velky listy. Takze takhle super nebude mezera ale bude to holt polomrzak. I nektere ostatni nesou nejaky vady na pohle ale to se s dalsimy novymi patry srovna.

Hele ona tam asi voda 100% byla bart vzdy dodava zality klony proto podezrivam to natoceni. Priste uz to ponesu jak se ma a nebudu cpat do batohu jako nakup z tesca.

Odo daval sem tam davku na 6 litrovej kvetinac. Na obalu psali 50ml. Takze sem pripravovoval kazdej kvetinac zvlast a do kazdeho dal tech 50ml. Davam to tam ciste kvuli chuti. Dal sem to tentokrate jen do 3/4 kvetinace nahore je to bez. Pac je to stejne az na kvet kvuli chuti.
odo
Netopierie chowna - 50 ml na 6,5 l kvetináč? A čo to spravií s chuťou? - sorry za blbú otázku v threade! Ja som dával worhumus a granulovaný slepačokonskokravský hnoj do cocosu, dal som oveľa viac, než 50 ml -tak to snáď nejak predýcham a dievčatá tiež. To mi bude cítiť hnoj v MJ??
:eek: :eek: :eek: :confused: :confused:
MocnyOkurek
No zlepsi ji to. Stejne jako organicke hnojiva. Jak moc to ma vliv ti nereknu jen sem to do svych pestu v kokosu daval od prvniho kola takze v tom pokracuju zas takovej balik to nestoji.
BRooT
Ale guano dává hlavně dusík ne? Je to takovej rozdíl pak v květu ??? Vím, že palice spotřebovávaj dusík hodně na růst a pak teprve fosfor když začnou nakvétat. Ale tohle by mě zajímalo jak to šlape :)
MocnyOkurek
nn guano co mam je NPK 1-10-1 timpadem nejvice je tam prave fosforu.
MocnyOkurek
Aloha pratele drobneho pestovani, tyden ubehl jako voda. Dneska uz holky dostaly zalivku 1.3EC rozhodl sem se je ted nesetrit. Ednici a JHcka vypadaj zabydlene a celkem luxusne, s WR je to ale krapet horsi. Jedno je uplny koste, druhy je tak napul a treti 3/4 tni. Ale nevadi neco na nich bude. Jen jde videt ze se asi tolik nepotahnout jak ty druhy dve odrudy. Holt budem podkladat. Jinak toto kolo nebudu vubec stipat. Rozhodl sem se kytky jiz nestresovat jestli to nebude lepsi. Proste max tam prasknu nejaky to kolinko abych bocnici lepe vytahl na svetlo. Jo a mam tam jednoho prirodniho protektora. Pavoucek se mi tam zabydlel. Doufam ze spolu s tim bio defense nastoli poradek! :D Nic konec srandy pridavam foto a pristy report navidenou.
MocnyOkurek
Aloha pratele drobneho pestovani. Mame tu malej update. Kytky maj uz k 30cm a blizi se doba prepnuti. Nejvyse jsou JH pak EDNIK a nejmensi jsou wr. PH drzim kolem 6, EC jim teda solim kolem 1.5 . Teplota je od 21-26 stupne, vlkhost mam nizkou kolem 38%, je to sice malo ale kytky vypadaj fajn :). Pridavam 2 fota a snad uz v kvetu pak navidenou
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani, kytky sem pres tyden uz prepnul na kvet a ted jsem v 3 dnu. Zalivku sem jim trosku zase zvedl a to na 1.7EC pri 6PH. Momentalni vyskla je zhruba 36cm, uvidime jak vysoko porostou. Prekvapive ten WR je tedka nejvyssi a toho prostredniho ednika budu muset trosku podlozit. Pridavam nejaky fotky a v pristim update navidenou
Bitir
Zdar okurcaku, jak pokracujes ?
MocnyOkurek
Ahojda sry ze sem tedka moc neprispival ale prace mi davala zabrat sem byl rad ze jsem to stihl zalivat. Kytkam jako je JH a Ednik se dari skvele vypadaj i paradne. Ale ten WH tomu ta cocka na startu asi dala zabrat. Zhruba od 30dne porad zlutnou a odpadavaj listy. Taky nektery listy uz maj ty "podzimni barvy" takze si myslimn ze dozrani sama nejak uspisila z otho stresu. Preci jen je to 63ka a ty listy uz ma tak pres tyden... Sklizet se chystam uz asi dneska. Ednik z JH by sice neco snesly ale trosku m e trapi aktualni vlkhost 70% tudiz to radsi pokosim. Nic pridavam fotkyk a at to vsem krasne roste!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma