Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Pomoc...kytky umírají... - Klikni zde pro originální téma
Levon
Ahoj, nevíte někde čím to může být? Jedu druhé kolo, první proběhlo celkem bez problémů až do sklizně... a teď to druhé je od začátku nějaké problematické...
Levon
Přijde mi to trochu jako přelitý podle příznaků... ale nemyslím si, že bych to nějak moc zaléval. Navíc jedu v kokosu, kde je skoro nemožný to utopit... nevíte někdo. Dá se to ještě zachránit? Je to ze semene, asi 5. - 6. V předchozím kole v téhle době vypadaly kytky už úplně jinak... díky moc!
kwb
Jo,vypadá to na přelití ale s kokosem nemám zkušenost. Určitě změř pH vstupní zálivky a taky výtoku.
krtekskrtkem
Ahoj.

Čím svitis? Hnojis?? kokos je totiž bez tolik potřebných živin, tudíž musíš prisolovat od začátku, a myslím že je vhodné jej před použitím prolit vodou s upraveným ph. zkus popsat co tvoris. , jinak mě přijde že bude ph ko a kyti jedou ze zásob hlavně N.
Kalashnikova
Mas to přelitý. Kokos přelijes stejne jako hlinu akorat to rychleji vytece nezalejvej to dokud to poradne neproschne i vevnitr. Koreny nemaji kyslik z duvodu preliti, takze umírají
Levon
Svítim metalhalidem, pak na květ bude sodík. Hnojivo dvojsložkový A+B pro kokos plus Start up...stejne jako v prvním kole,které rostlo krásně... pH by mělo byt taky OK...tak zkusim teda nezalívat chvíli
Diky moc!
L1st3r
Na přelití to vypadá, ale pokud je to kokos tak to přelitý nebude. Hlavně to nenechávej vyschnout jinak ztratí absorbci. Přelitý to nebude, protože jinak bych to měl přelitý taky, mám 4x denně zálivku a vždy i něco vyteče. Taky bych to spíš tipoval na problém s Ph. By mělo být OK znamená co?
Levon
Že pH zálivky i půdy je cca 6,5
Bitir
Vysoky ph, stahni to na 5.6-5.8 . namichej jim koktejl a zalej to. Vypada to prelite ,ale spis to vypada ze kytka zere "sama sebe" zmer si i ec na vystupu , pokud nemas ec metr, prolej to upravenou vodou s trochou hnojiv ,kokos se tomu prizpusobi lip kdyz tam das trochu hnojek a pak uz zalivas podle "tabulek" pokud nemas cim merit hodnoty.
Mr.MEN
Máš to 100% přelité. Nech je vyschnout. :)
BLHR
Pokud to nestojí ve vodě čistý kokos nejde přelít.
L1st3r
Když už se to znovu otevřelo, dej vědět jak to dopadlo a co pomohlo, popřípadě nepomohlo.
Rada nechat vyschnout je blbost, kokos ztratí absorbci vody. Vynechala mě kapilára a květník jsem až do konce kola musel dodatečně zalívat ručně, protože neudržel vodu a byl věčně skoro na suchu.
Zdarec ;)
Levon
Hele bylo to fakt přelitý... asi 5,6 dní jsem to pak nezalil a kytky najednou začaly zas ožívat a za chvíli byly zas v super kondici. A vlastně pořád jsou...bližím se teď ke konci kvetení a na kytkách není poznat, že by někdy nějak strádaly.
dmtart
blhr..a to si vzal kde prosimtě..že se kokos nedá přelít..??


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma