Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
DP- skunk #11,Hesi a light mix od Plagronu - Klikni zde pro originální téma
bruno.kudrna
Zdravím
Tak sem tady s dalším kolem,set up téměř stejnej.
Box-Dark Street II 90x90x180
Lampa-růst Philips Master SON-T PIA 400w dual,květ-NTS400w HPS
Stínítko- Adjust a Wing Defender
Předřadník-NTS digitální s regulací 250w-440w
Odtah-ventilátor TT 125U
Přítah-ventilátor VKO 150
Ofuk-klipsnovej Hurricane
Zvlhčovačka-Ultrazvukový generátor mlhy-ta kulatá na 6l
Osazenstvo- 9x Skunk #11,ze semen
Medium-Plagron light mix. Budu postupně přesazovat z kelímků od jogurtu až po 11l květináče.
Hnojiva-Hesi indoor pack
Tak na úvod asi vše.Doufám,že to bude o něco lepší než minule,taky doufám ve větší návštěvnost a živější diskuzi.Kdyby něco dotazy sem.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Semínka sem dal naklíčit do Jiffi 3.3. Vylezlo všech 10 takže 100% klíčivost.Opět se mi nepotvrdilo to že by kvalita semen od DP byla na ústupu,jak se to tu někde řeší(klíčivost,hermatění...)Nic méně v boxu jich bude jen 9 a to proto,že sem se tak rozhodl :teef:
9.3 už byly všechny venku a já je přesadil do kelímků od jogurtu.Momentálně sou na okením parapetu a čekají na pondělí kdy půjdou pod lampu.
Za mě zatím vše,na dotazy rád odpovím.Ať se vám všem daří,mějte se.
Zdárek:sun:
odo
caf! zaujímavá kombinácia Plagron substrátu s Hesi! Ktorú Hesi sadu si vybral? Tú do organiky? /soil?/ Je to organika, alebo minerál? Viem, že si zastáncom organiky a bio.
Zaujímavý výber seeds. Vraj to je viac-menej satíva s nižším obsahom THC. Som zvedavý, sledujem a držím palce!
bruno.kudrna
Zdravím
No vybral sem soil,měl sem za to že organic ani nedělají.A tuhle kombinaci plagron+hesi mi doporučil jeden místní člen.Jmenovat ho nebudu,třeba se přizná sám :teef: Prej s touhle kombinací odjel několik kol bez problémú.Tak uvidíme.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Kyti se mi začali nebezpečně vytahovat,byl sem teda donucen dát je do boxu už včera místo plánovanýho dneška.
Celej box sem umyl vydezinfikoval a i ten sklep sem celej znovu uklidil ať je tam na novej pěst pěkně čisto.Doplnil sem hlínu do kelímků a co 3 hodiny chodím kontrolovat jak se holky mají.Tak často kontroluju jen ze začátku abych se ujistil že vše funguje jak má a že i klima je cajk...
Momentálně teda pouštím 250w,výbojka cca 27cm od kytiček.Teplota/vlhkost 23/50.Na fotce sou trochu jiný údaje,píšu vám sem to co vidím hned po otevření boxu.Jak kyti poporostou ta teplota pujde kousek dolů a vlhkost se ještě zvedne.Zatím je to tak a nemyslím že by to bylo nějak extra špatně....Kdyby něco pište....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Menší up....Kyti 8 den 18/6.Teplota 21,vlhkost 75,výbojka cca 30cm od vrcholků.
Některý kyti sou trochu pomačkaný,ale věřím že se to brzo spraví..Nevím co bych dodal-doplnil.Kdyby něco ptejte se,pište.
Mějte se famfárově....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak sme zase o pár dní dál a kytičky vesele rostou.Kytky sem přesadil a zaštípnul po 15 dnech režimu 18/6.Některý sem zaštípnul klasicky,některý FIM.Některý nad druhým a některý nad třetím patrem.Zkrátka tak jak to přišlo pod ruku a abych udržel stejnou výšku.
Foto z boxu je začátek 16 dne-režim 18/6.Tak zase příště....
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
Tak menší up.Kytky už byly celkem velký a už moc nechybělo k poslednímu přesazení a přepnutí na květ.Když sem se tam ale tak jednou kochal,rozhodl sem se že je trochu potrápím.Celý sem je šmiknul u spodu a ty zbylý větvě ohnul co to šlo.....Docela sem si tím protáhnul dobu růstu,ale co týden sem,týden tam to mě moc netrápí....
Zalívám podle potřeby vždy až úplně proschne květináč a na kytkách je to už trošku vidět že by chtěli vodu.Hnojiva hesi dávkuju dle výrobce a musím říct,že ta kombinace s tím plagronem je ok.Liju tam ph 6,2-6,6 a mužu říct že to stejný teče ven.Zatím sem teda spokojenej a kytky taky.Uvidíme co se stane po přepnutí....
Jestli vám tady nějaký informace chybí dejte vědět doplním...
Foto 30 den 12/12 a když už máme to jaro a velikonoce vlastně už ve dveřích tak jedna bonusová....:teef: Tak zatím.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
Zdravím
13 den režimu 12/12. Trochu se to rozrostlo tak nakonec je tam 7 kusú místo plánovaných 9. Zítra dám poprvé mix na květ. Zatím vše ok.
Zdárek:sun:
bruno.kudrna
.
mongoose
Zdar, takhle pokroucené listy bývají většinou z nadbytečné vlhkosti. Jak často ti jede zvlhčovač?
odo
nice!! nevadí, že je iba 7 ks , možeš s tým kľudne pracovať ešte. Nešetri tie malé mrchy! Mohol si prepnúť skôr, ale aj takto ok. Skočí to poriadne, neboj! V hline sa to ťahááá.
Jáá
Hele ještě bych Dokoupil hesi boost stojí par korun a je to dobra věc ať to roste bez problemu
bruno.kudrna
Zdravím
Díky za reakce.
Mongoose-Ty asi reaguješ ještě na fotku s ptákem.To bylo v růstu,vlhkost 75%.Teď v květu už tam zvlhčovačka není.Aktuální vlhkost 45-55%.
odo-Ne nevadí že jen 7,prostor mám zaplněnej pěkně.Jaký koliv zásah do kytek se doporočuje max. ještě v prvním týdnu květu.Pak už ne,takže už nezasahuju a jen pozoruju.Mimochodem toto vlákno vzniklo jen kvůli tobě.
Jáá-Mám od hesi celej ten indoor pack včetně toho boostu.
Zdárek:sun:
odo
Bruno:
Hm... myslíš, že akákoľvek úprava počas kvitnutia - teda po tom 1. týždni v kvete kytkám uškodí, alebo ich to nejako obmedzí? Ja sa chystám odstrániť slabé spodky, spodné paličky, všetky výhonky, čo sa mi ešte priebežne tlačia a som v cca 20. dni. Odstraňoval som to tesne po prepnutí, ale sa mi to znova zbytočne zahustilo, tak to chcem dať preč, lebo to považujem za zbytočné a s drobnými paličkami sa mi po kose moc nechce hrať. V predošlom kole som to neupravoval, ku konci toho dosť popadalo - tak sa teraz chystám na čistenie pred vstupom do 2. polovice a nerád by som bol, ak by sa to nejak seklo, prípadne niečo pokafralo. Diky!
bruno.kudrna
Zdravím
No píše to mr.José ve své knížce.Že jakýkoliv zásah stříhání,zaštipování lámání atd.provádět nejpozději 1 týden v květu.Pak už to není žádoucí.
Mr. José beru jako guru tak se toho držím. Nevíte jestli sem náhodou nechodí??:teef:
Zdárek:sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma