Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
pěst outdor 2017 - Klikni zde pro originální téma
sbarracuda
ok
Kalashnikova
Vubec nicemu nerozumim.
sbarracuda
aha ?
sbarracuda
Rady k odrudě jestli ji to bude vyhovat a tak proste všechno co se dazlepšit
Kalashnikova
Foto das tak ze napises komentar a v pravo si zaskrtnes pripojit foto... das rychle odpovedet...hodi te to na dalsi stranku tam das dole vybrat soubor...pak odeslat a nakonec pokracovat se zmenami a foto se ti vlozi.
Bitir
Cus , kamos to vali taky v jilovici , vunec to do toho nesad, neroste to tam. Ted kope diru na pytel substratu z hornbachu za 160kc, tusim 75 litru. Na spod da trochu drte, nejaky slepicince ,holibince a jinej kentus , ten pytel promicha s trochou pisku ,vysype do te jamy ,zasadi ,pak hnoji nejakou organikou jednou za cas a kytky ma vzdy kolem 180 cm a vic.
MR.Jocker
zdar jaký substrát používáte ? :D
Bitir
Ten nejvetsi a nejlevnejsi z hornbachu . v kombinaci s piskem je toho docela dost , tusim 7 pytlu na 10 kytek.
sbarracuda
Bitir diky moc za odpověd něco takoveho sem potreboval vedet jak to v takove pude muze rust... a někde sem slyšel že na spod se ješte davaji zvadle kopřivy a vcelku by mne to zalimalo diky za odpoved :)
sbarracuda
a co tam dava za odrudy ? a kolik mu to tak dava na g?
Váchy 55
Přesně jak píše kolega bitir. Nejlepší metoda. Akorat pokud je to jilovity, tak to chce udelat odtok, aby v tom nestála voda a to je kolikrát obtížné. Ve svahu to jde, ale na rovine těžko. To se pak vyplatí udělat díru více do šířky než do hloubky. Vim o čem mluvím. Výběr místa a jeho následná úprava je zásadní věc. Jinak Early xxx měl kámoš a sotva to dozralo na konci října, ale za to odpal řádnej
sbarracuda
Mně nejde nějak moc o odpal ja už nehulim každy assi zna oco mi de
sbarracuda
ale tak taky zaleži kdy to sadil noo..
Bitir
Zřejmě mas na mysli vykseftovat susinu podle tvych dotazu. Sorry ,ale koncim , pokud nemas prachy ,tak bez do prace.
Váchy 55
Presně tak..na to tady neni nikdo zvědavej. Takovejch, který jen zajímá kolik z toho budou mít G a v očích mají dolary je mraky. Dokud budeš mít tohle v hlavě a nestane se ti to koníčkem, tak ani nemá cenu ti tady něco radit. Prej barracuda..tobě ještě musí ulice dát lekci ! nic ve zlém, ale je to tak!
Bitir
Jako jediny "obohacovani" beru to ze mas matku a prodavas rizky ,cemuz se neda rict obohacovani ,ale dost mozna vraceni nakladu na peci o matky . Nemluvim o lidech s usporkama ,ale o matkarich co poskytuji aspon trochu zajimavy genetiky a maji matky bud pod ledkama nebo aspon 400w mh . Drzi je vitalni ,staraji se kvalitni rizky a poskytuji to lidem co si vypestuji vlastni huleni . A i kdyz se ty rizky prodavaji, tak je to porad par penez,oproti tem starostem s matkama a klientelou .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma