Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
vyskovy rozdiel - Klikni zde pro originální téma
rubeli
Zdravim vsetkych majstrov. Idem uz druhe kolo, ale pri prvom som takyto problemik nemal. Skrina 100x100, substrat BioBizz LightMix, hnojky BioBizz, 125W cfl na rast, 220W vero29 na kvet, 2xOG Kush, 1xPerfect Power Plant, 1x Special Kush #1.
Asi do 2-3. tyzdna rastu sli vsetky rastliny pekne, dokopy boli 5tyzdnov na raste, teraz su uz 2.tyzden na kvete. Mensi problem nastal, ze pred prepnutim na kvet mali cca vsetky 15-25cm. Po prepnuti sa Special Kush vytiahol o 10cm, jeden OG vysiel az o 30cm a ostatne dve cez 20-25cm. Viete mi poradit, cim by to mohlo byt sposobene? Special kush je RQS a ostatne su Bulk Seeds. Diky.
L1st3r
Příčinu ti nepovim, ale asi jsi to mel ohýbat, jinak výšku resim nařezaným 5cm polysem, kterým si podkladam menší kousky.
čepra
No když jedeš tři různé genetiky, tak nemůžeš počítat, že všechny kytky budou stejně vysoký.
Po přepnutí se každá zachová jinak, něco povyroste minimálně, něco vystřelí jak o život, tak to prostě je.

Takže teď ti nezbývá než ohýbat a podkládat.
Hefaistos
To je genetikou, og kush se po přepnutí dost táhne a má slabý stonky, jestli to není nějakej přeprc s afghanem nebo skunkem tak počítej s tím že ho budeš muset uvázat k tyčkám. powerplant je sativka, sice letí ale udrží se sama a ten special kush je vlastně druh afghanu tj. čistá indika, se nediv že nikam nespěchá. Příště si zkus najít informace o tom co kupuješ.
rubeli
genetikou, no ale zeby bol rozdiel medzi dvoma OG cez 10cm to mi neslo moc do hlavy...prve kolo som mal taktiez rozdielne genetiky a vsetky rastliny mi vysli rovnako, aj vyskovo aj dobou kvetu...

Hefaistos: ja si zistujem co kupujem...:) Perf. Powerka sa mi ako sativa nezda, aj na ich stranke udavaju indica dominant a 8tyzdnov kvetu, special kush idem uz druhy krat, taktiez 8tyzdno a OG ma pisane 8-9...takze preto som tipoval, ze budu natom podobne..
Sezam
Ahoj, samozřejmě že se může stát, že dvě kytky jedné odrůdy budou mít rozdílnou výšku, u pěstování ze semen je to běžný jev. Řešení jsou dvě. Výše zmíněné ohýbání, lámání, podkládání (ruční úprava výšky), nebo pěstování z klonů, kde výchylky jsou o dost méně pravděpodobné :) z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že ne vždy se to stoprocentně povede :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma