Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
150W (HPS) -Original Strawberry Cough - Klikni zde pro originální téma
Microman
první grow . ORIGINAL STRAWBERRY COUGH
Microman
Kytí jsi vegetili v : Black Silver Box 60*60*120

Hnojení: general hydroponics + advenced hydroponics

Substrát : kokos

Světlo : 150w hps (Sodík)

Genetika : Semena od Dinafem banka

Odrůda : Original Strawberry cough (Jahodový kašel)

Microman
Tak nějak to šlo dál
Microman
Další foto
Microman
Z tří zbyly pouze 2 zato jsem je parádně rozvětvil a jednu jsem poroztahoval po prostorách boxu
Microman
Holky maj trochu přepálený listy od hnojek ,momentálně jsou asi 5 dní před sklizní
borecshot
Teda dáváš jim docela zabrat jinak to vypadá pěkně kdysi jsem měl rapsbery couch abylo to chuťově velmi dobré dokonce tak dobré že jsem si udělal sám řizky a to je co říct má to aspoň trošku ovocný nádech ?
Microman
Už maj jen vodu s Ph down (na pročištění). .začíná to trochu mít nádech takovej menší odér podtext jahod tam je , kvůlii tomu sem si tuhle odrůdu vybral hlavně kvůli tý chuti to mně natom zaujalo nejvíc . Zatím to dozráva tak pak napíšu po osušení víc. = Ohledně toho tvího raspberry cough mohl bys mi prosimtě o tom napsat trochu víc ? Třeba popsat chut atd . (Ta tvoje raspberry byla ovocná ? ) .
Microman
Foto = podařilo se mi je roztahnout a tak vyplnit prostory boxu.
borecshot
Dobrá práce je vidět že i zmalým počtem sazenic jde sklidit ... Jo a ten rapsberry ono není moc co psát asi už jsi to tu nakousl po usušení se zvírazní vůně ovoce každýmu to voní jinak někdo říkal nektarinky -broskve- zapoměl jsem dodat teda že jsem hnojil pomerančovim hnojivem ... Jinak paličky lehce narůžovělý až do fialova nikdy už jsem nic podobnýho nevypěstoval určitě se ktomu zase vrátim (myslím ovocný odrůdy)
Microman
Dneska jsem sklidil první rostlinu :( je sice menší a výnos z toho doopravdy nebude. Což mi nevadí pač mi jde o výslednou chut.k té sklizené rostlince jen to žé je ovocná jahody jsou cejtit asi což se asi u té druhé říct nedá. Jelikož se mi ukázalo že každá kytka bylá jiného phenotypu tak ta jedna bude dozrávat o trochu déle.je v nich velikej rozdíl na to že by to mněl bejt 1 gen.
Microman
Sklizeno setnuto, 1 ze 2 kytek už se suší. Zatim mně to nějak nenadchlo . Uvidime co z toho bude až se to osuší. Dobrou noc
Microman
Foto
Microman
Dobrou .
jasse
Zdravíčko, co myslíš tím nenadchlo? Mnoho lidí Original Strawberry Cough hodnotí hodně vysoko.
Co konkrétně sklamalo tebe? Pokud výnos tak na první kolo mi to vůbec nepřipadá jako tragédie. Je přeci sklizeno, no ne ;o)
Už sem se tady v jiném threadu ptal na high, tak doufám ,že sem pak přidáš smoke report.
Microman
Nenadchlo,je to myšleno tak,že mně to zatim nenadchlo co se vůně týče ale to bude tim že to není osušené.Určitě smoke report je samozřejmnost.*jsem prakticky nehulič ,právě kvůly tý chuti jsem to vypěstoval pač mně to zaujalo.*
Microman
Tak vypadá to nějak takhle po prvních 4 dnech sušení.začína to malinkato vonět sladce ale nejde zatim z toho nic poznat. Nemam vahu můj odhad je tak necelejch 10g na této rostlině .
Microman
Smoke Report I. : Jelikož jsem rostlinku nedostatečně fleshnul (prolil vodou) jse nedá kouřit , je tam hodně cejtit chut hnojiv a chut rostilny prakticky žádna přebíjej to hnojky . Takže chutovej dojem zatím žádnej počkám na rostlinu č.II z téhle rostliny bud BHO nebo vyhodit veškerej materiál.
Kalashnikova
Kdybys to tolik neprepalil s hnojkama mel bys urcite vic
Microman
to je možnost taky u téhle rostliny bych řek že důležitej faktor byl ten = že se rostlinka málo rozvětvila po zíštipu fim metodou a hlavně divně mněla uskupené větve takže tam nepronikalo tolik světlo do těch spodků. hnojivo na tom určitě má taky podíl.
Microman
Tohle je prakticky vše co mi zbylo z první rostliny (trošička BHO) a ještě připojim fotky druhé rostlinky která má už zasebou zhruba kolem 70 dní květu i když banka udává optimální květ 60-65 dní tak já rostlině dávam pár dnů navíc.

Foto.1 BHO

Zbylé fotky jsou strawberry coucgh cca. 70-75 dní květu.

Už asi necelé 3 týdny liju čistou vodu dneska jsem přidal 3ml/2l ripenu .

Doliju zbytek vody s ripenem a pak kytičce odpojim sluníčko.
BRooT
Nechci tě urazit, a tak. Ale dřív lidi tady na groweru do tý kytky něco dali a proto jim něco dala i ona.

Neodsuzuju předčasně, ale soudě toho, že to máš pod kvatináčema jak dobytek, kytky spálený jak od ohně. Tak ses na to asi solidně vysral

A výslednou chuť určitě neovlivnilo zaštípnutí nebo větvení. Ale to, žes to nesušil pořádně, nenechal si to "dozrát", a měl si v boxu špínu jak prase, ještě k tomu si to hnojil jak 100% sativu někde na poli....

Klidně se do mě pusťe, že píšu blbosti. Ale když už chci pěstovat, tak se tomu nějak věnovat a nemít to tam jak dobytek, a když jo tak to aspoň nezveřejňovat...
Microman
Jasný tvojí krotiku beru a chápu pěstuju ze semínek poprví by se dalo říct a mám to prakticky kvůli chuti. Jestly pojedu další rundu tak určitě jsi vemu ponaučení z tohodle kola co se týče hnojek a čistoty boxu. Dík
Microman
On ten cocos pěkně špiní. Už jsi někdy přelil cocos a pak jses kouknul jakej humáč to zasebou nechalo , ani jsem to nečistil pač cocos je sterilni a čistej kdyby to byla hlína soil hned by bylo uklizeno to mi věř..a o mušky v boxu nestojim.
BRooT
Ano, jel jsem hodně kol v kokosu než jsem přešel na NFT... Nejde o to, jestli se sterilní atak, ale zaprasíš povrch, takže snížíš odraz světla, vypařuje se voda, může to příspivat k plísni na palicím. A když se vypařuje voda s hnojkama, tak to ta kytka taky nasákne a není to dobrý.

Je dobrý to udržovat, nebo pro tvůj připad nejlepší, koupit za pár korun vanu se spádem, dát na to ty květináče a když to přeliješ, zůstane to ve vaně, kterou pak můžeš vylít... Si myslím, že je u kokosu asi nejlepší
Minus
Dík za radu to stou vanou sem netušil.


Tohle kolo mi nevyšlo přehnojil jsem to na chuti je to znát . Tudiž po chutový stránce nejde udělat rozbor . Převážně veškerej materiál byl bud zlikvidován nebo ho použiju na mast. (V budoucnu tomu dám ještě naději a kolo zopáknu možná).
Minus
Prostě to neumim, mám se co učit .:(
BRooT
Edit nahoře, sorry za off post


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma