Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Stará rastlina (overflower) - Klikni zde pro originální téma
Hox.a
Zdravím vedel by my niekto poradiť čo sa stane s rastlinou ak by som ju nechal príliš dlho v zemi čo také sa môže stať? (zhniť, pokaziť sa, odumrieť, "prekvitnúť") ? o_O
Mr.MEN
Co je to za otázku? :D Jako v květu či kdy? Pokud v květu tak rostlina skončí svojí životní cyklus tedy umře. Uschne. Většinou jí dodělá první mráz pod nulu.
Hox.a
Mám to vnútri za oknom a áno v kvete. Takže odumretie mrázom je vylúčené :D. Už majú 5 mesiacov (je to autoflower) a stále vyzerá že rastú.
krtekskrtkem
Ahoj

A ako to vyzerá? Nemohol by si nahrať fotku, celkom by ma zaujímalo ako vyzeraju kvety, , a ako dlho ti to kvitne? resp. kedy ti to nahodilo kvety? A čo je to za model? A to sa to ani netvari že by to chcelo dozriet?? ( aj ked za oknom urcite nebudu idealne podmienky ale 5 mesiacov je fakt dlho) . Nech sa ti darí, čaf.
Hox.a
Nahrám fotky, je to cez zimu iba za oknom a teplo to má s radiatoru, popravde na úrodu dosť bieda ale jednu som už dalu von a je to naozaj kvalitka. Odroda je to Botafumeiros od Sweet Seeds
krtekskrtkem
citace:
Původní příspěvek od Hox.a
Nahrám fotky, je to cez zimu iba za oknom a teplo to má s radiatoru, popravde na úrodu dosť bieda ale jednu som už dalu von a je to naozaj kvalitka. Odroda je to Botafumeiros od Sweet Seeds


Dobre ty ;-) kamoš to mal jedno kolo in ale femky od sweet , no hovorili sme tomu mrkváč a bola to velká paráda a chuť výborná sladká, ako ked privonias k mrkve, aspoň mi to tak prislo. skôr mi pride divné že ti to este stále rastie takú dobu. A som zvedavý ako dlho vydrží tej rastline zivotný ciklus ale myslím že až dorazí do úplného konca ( buď to sekneš, alebo to necháš na tej rastline uhnit alebo uschnúť či máš v pláne robiť reweg?? ) tak proste odumrie, z ohľadom na to že je to automat. U femky či regularu by bol samozrejme reweg možný, ale neviem z akým úspechom, no neviem či by bolo niečo také možné s automatom, no môžeš poskúšať a budeš vidiet. Nech sa dari ;-) GL
mirosk
:D :D :D
Kamarát, odroda Botafumeiros je 75%-ná SATIVA, nie AUTOFLOWER!
Zle si pochopil info od seedbanky. To, že tam máš 70 dní zretia ešte neznamená zrelosť v 70-tom dni od NAKLÍČENIA!!! :david:

Tvoja situácia je takáto (hádam):
Píšeš, že majú 5. mesiac života... Takže si ich dal vyklíčiť a zasadil si ich v novembri. Dostali sa do kvetu kvôli krátkej dobe svitu a začali ti rásť šišky. A čuduj sa svete, nie a nie dozrieť, že?
Dôvod??? Jednoduchý, svetlo z verejného osvetlenia a pomalý ale istý návrat svetelnej periódy slnka na rast (predlžovanie dní).
Ak chceš pestovať za oknom tak si tu pohľadaj info: WINDOOR, Pestovanie na/za oknom a podobne.
;) čus
krtekskrtkem
citace:
Původní příspěvek od mirosk
:D :D :D
Kamarát, odroda Botafumeiros je 75%-ná SATIVA, nie AUTOFLOWER!
Zle si pochopil info od seedbanky.
Jo nejspíš to tak už bude a to ostatní by to potvrzovalo jak už jsi rozepsal. Bůh ví jak to má velký, kdyby to hodí v květnu ven tak by se to možná ještě chytlo zpátky na růst coby reveg., jelikož to Teda nemá automat na 100%. Škoda že sem nehodil nake foto a možná to už i seknul, tak pic GL.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma