Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Selekce 10 ks Big bud ed rosenthal Sensi seeds - Klikni zde pro originální téma
MatesMaty
Zdravím všechny, můžete sledovat můj pěst s Critical Mass od Mr. Nice ale konečně mě došly semínka Super bud ed rosenthal od Sensi seeds :) takže začíná kompletní selekce :)

Klíčení: Používám utěrky houbový na nádobí. Vyvařím je kvuli vysokému obsahu síry ( 5x ) a pak je proliju odstátou vodou s ph 5.5. Používám takovou potravinovou dozu kterou jsem oblepil černou páskou kvuli nepropouštění světla a do víka jsem probodal díry kvůli přívodu vzduchu. Semínka dám mezi utěrky které potom zaliju vodou a pak opatrně nechám odtéct přebytečnou vodu ( pozor aby vám při vylívání vody nevypadaly semínka do umyvadla :D ). Nechám na teplém místě a zítra večer by měly všechny semínka mít krásnej kořenovej ocásek.
MatesMaty
No, dost zklamání. Mám to v teple, vlhku, má to vzduch a je to 35 hodin a stále to nemá klíček. To se mi ještě nestalo a jaksi nevím co s tím. Semínka od Dutch Passion nebo Mr. Nice už měli v tuhle dobu klíček 2 cm !!!!
carlos
Trpělivost!
MatesMaty
Tak konecne dneskabprvní klíčky u 4 seminek. No pomalu jsem se bal ze z toho nic nevyklíčí. No ale i tak zklamaní z pomalosti klicení. Uvidime jestli vyklíčí i ostatní
MatesMaty
Tak dneska 5 kousků přesázeno do rockwoolové kostky namočenou do ph 5,5. Zbytek pomalu začíná klíčit tak uvidíme zítra.
j0hNy:h0ll4nD
kvalitni model.. verim ze naleznes kvalitni fenotyp !
MatesMaty
Tak tady je to boj. 5 semínek krásně roste všechno super. Ale !!! Zbylé 4 dneska potřebovalo akutní operaci. Na sále jsem strávil asi hodinu. Skalpelem jsem musel sloupnout takovou tu slupku tenoučkou co obaluje lístky. Jelikož to samy nedokázaly prorazit a kdyby se nerozevřely lístky tak by umřely. Uvidíme kolik se jich nakonec chytne. Jinak mám ještě dotaz. Nekolikrát po sobě mám problém se zakořeněním klonů. Můj problém je strach z vyschnutí a pravděpodobně je přelívám. Jak zalíváte klony v rw vy ?
MatesMaty
Tak dneska přidám pár fotek :) 2 kytičky se rozjely pomaleji takže ještě nejsou v hlíně :)
odo
Caf! Normálne RW pred sadením namočíš a udržuješ vlhký, nemusí to tiecť. Pokiaľ to rosíš, alebo púšťaš zvlhčovačku, tak sa nemusíš báť.
Inak v čase klíčivosti rôznych genetík je obrovský rozdiel. Mne už vyliezli semienka aj po 16 hodinách, ale liezli aj týždeň. Záleži fakt asi od genetiky.
MatesMaty
No začal jsem ty rockwoolový kostky jenom šplíchat trochu rozprašovačem místo abych na ně lil vodu a hned vystartovaly kořeny takže už to mám vychytaný :D
MatesMaty
Takže všechny ( 7ks ) už jsou v hlíně Lightmix biobizz v 1 L květináčích. Přidávám pomalu root stimulátor. Až budou dostatečně vzrostlý udělám z každé rostlinky klon a zjistím pohlaví :) Jinak dodávám že 1 semínko nevyklíčilo a 2 se nerozevřeli lístky od sebe a tím pádem asi uhnily. Jinak jsem zjistil i v matkárně a poté i u klonů a tudíž i u nových Super Budů třásněnky tak jsem to šplíchl Vertimecem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma