Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Třes/záškuby těla po hulení - Klikni zde pro originální téma
Kikinowski
Zdravím všechny, mám takový problém, kouřím trávu něco kolem 4 let a vždycky to pro mě byla činnost u které jsem byl v pohodě, pobavil se s lidma o nejrůznějších věcech, však to znáte.. Zpět k tématu, můj problém spočívá v tom, že posledních cca 8 měsíců mám po hulení třes rukou, až záškuby nohou, či dokonce krku. Vlastně ani nevím jak moc je to viditelné, nikdo mě na to snad neupozornil, ale mám v hlavě pořád to, že si toho někdo všimne a bude si myslet bůhví co. Zajímalo by mě jestli se tu někdo setkal s problémy podobného rázu, popřípadě jak je vyřešil... Díky za případné odpovědi a mějte se :--)
TheLittleOne
a nebral jsi nějaký léky (klidně antibiotika)? může to bejt vedlejší účinek hodně dlouho.. jinak nejsi jedinej a nejspíš to vůbec nic neznamená. A možná jsi to měl i předtím a prostě jsi to nezaznamenal (já to mám v noci ve spánku a když se hodně zkouřím, nikdy o tom nevím, ale hodně lidí mi to říkalo)
Negative Creep
Záškuby mám taky, vypadá to, že stím má co dělat stres, co se týče mě, tak stres je něco co mě zaživa ničí, nevim jaký sračky se mi uvolňujou do těla, ale po vystresovanym dni, mě vždycky bolej ledviny, nejaký záškuby jsou fakt to nejmenší... čím je člověk starší, tím víc toho přijde, bohužel.
odo
caf!
skús sa zamyslieť, že aké modely a ako vypestované si užíval pred tým a aké teraz. Podľa toho skús zmeniť model, ktorý Ti spôsobuje problém. Ak to spôsobuje tráva, tak najskôr to bude v tom, že Ti jednoducho nesedi.
Vozembouch
Máš to po hulení, tak to třeba bude tím hulením, ne? Hned v dotazu sis třeba odpověděl. to hulení, co hulíš může třeba být "pofidérního" původu.
TheLittleOne
hnojiva, pesticidy a podobně můžou působit na nervovou soustavu... (bylo v Dr. House :-D)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma