Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Deepweb / Darkweb - Klikni zde pro originální téma
kwb
Dost zajímavý a trochu divný téma :D má s tím někdo zkušenosti? Na netu se dá přečíst spousta článku na tohle téma, ale většinou mi přijdou jako zastrašující. Nemám v plánu tam nic kupovat, prodávat, jen jsem zvedavej a nechci vtlizt někam kam nemám :D
Kalashnikova
Tak tam nelez, po tom co sem musel koupit novej notebook uz tam taky nejdu
Kifo
O co ide?
kwb
citace:
Původní příspěvek od Kifo
O co ide?


Jde o "skrytou" část internetu (darkweb).Zajímavý na tom je že to je údajně až 96% celkovyho internetu :D
Kalashnikova
Neznas darkweb? Koupis si tam zbrane, drogy, mam dojem ze se da i objednat vrazda, kouknes na dětskou pornografii a dalsi takový hovna
kwb
citace:
Původní příspěvek od Kalashnikova
Tak tam nelez, po tom co sem musel koupit novej notebook uz tam taky nejdu


Až tak? Tak to na to seru :D
Honny666
Zas až tak bych se toho nebál,kupoval jsem tam ''nejspíš kradenou'' elektroniku :D Nejlepší co jsem ''ulovil'' byla LG TV 60 palců za 200 dolarů,u nás podobný model stojí 25-30 tisíc...
Je to už půl roku a zatím mě nikdo nenavštívil,objednával jsem to,když jsem pracoval v Německu,takže moji ip,bydliště,jméno atd nikdo neví. Samozřejmě jsem platil Bitcoinama.
Honny666
citace:
Původní příspěvek od Honny666
Zas až tak bych se toho nebál,kupoval jsem tam ''nejspíš kradenou'' elektroniku :D Nejlepší co jsem ''ulovil'' byla LG TV 60 palců za 200 dolarů,u nás podobný model stojí 25-30 tisíc...
Je to už půl roku a zatím mě nikdo nenavštívil,objednával jsem to,když jsem pracoval v Německu,takže moji ip,bydliště,jméno atd nikdo neví. Samozřejmě jsem platil Bitcoinama.


Edit: Tv byla zabalená v originální krabici přelepená páskou od walmartu :D Asi nějaký chytrý brigádník,který to schoval pod triko :)
Kalashnikova
Cetl si nedavno jak si nekdo na DW koupil falesný eura?asi 1000€ za 300 €. Nakonec to poznal nejaky vietnamec ze sou falesný :-D Ale frajera nechytli
Mr.MEN
No já mám většinou pozitivní zkušenosti. :) Objednával jsem ještě na SilkRoadu. Vše možné od čistého DMT po čisté a pravé LSD až po hašiš a konopí které jsem jen zkoušel to byla poslední objednávka.
Poté na jiném shopu také třeba 80% kokain který jsem opravdu jen chtěl zkusit (nemám v lásce jakékoliv stimulanty kromě kofeinu). Také se mi to potvrdilo. Kokain opravdu není nic pro mě. Ale ptal jsem se odborníka v mém okolí který řekl že něco takového se na ulici nedá sehnat. :D Také mě vyšel 0,5g za necelých 1600.

Jen jednou zásilka nedošla. A jednou byla zabavená policii. Šel jsem na výslech. Kde jsem musel odvyprávět jistý příběh který byl velmi promyšlený. Protože jsem věděl že ke mě stejně žádné cesty nevedou. Jednalo se tehdy o 25 čtverečků LSD o obsahu cca 250 ug. Tak že opravdu síla. Měl tam i laboratorní testy které potvrdili že to bylo čisté LSD.
Nejhorší asi bylo a co mě nasralo bylo že pes který označil zásilku několikrát po sobě a musel ji tedy celníci otevřít. Byl kontaminovaná úplně jinou věcí. :( A z největší pravděpodobností samotná obálka. LSD nemá žádnou vůni a většinou ani chuť. Tak jsem psal prodávajícímu že tam má bordel. Odepsal že už se to nebude opakovat. Ale od té doby už jsem od něj rači nic neobjednal. Poslal ještě pak jako omluvu a byl konec.

Jen musím upozornit že vše jsem si objednával pro vlastní spotřebu. Jsem zkušený psychonaut. A nedoporučuji si dávat cokoliv co nevíte na 100% co je. Právě na těchto stránka jste názorně mohli vidět kolik napodobenin LSD je až po napodobenin všech různých drog.

Tak že pozitivní na těchto stránka je jedna prostá věc. A to že se vám nikdo neopováží poslat nějaký shit. Protože by pak nic neprodal. Tak že je tam lepší že prodávají napodobeniny a nevydávat jí za origoš. V tom vidím velkou výhodu. Jste relativně v bezpečí protože máte jistotou toho co je to co držíte v ruce nebo co vám přistane ve schránce. (Na ulici chtějí za co největší peníz prodat největší shit. Na těchto stránkách chtějí prodat co nejlepší materiál za přijatelnou cenu) :D

Tak že na závěr nemám negativní zkušenosti, ale spíš jen s určitými stránkami. Nefrčel jsem nikdy moc hluboko. A ani mě to nelákalo šel jsem si za tím co jsem chtěl. Tak že jinak jsem na DW moc nebrouzdal. :)
Maxeaux
Mne prislo MDMA zamaskovane v krabicke s gelovymi nechtami :D Niekde uz som to pisal, treba si davat pozor na novych predajcov ktori chcu zaplatit dopredu tj. finalizovat objednavku. Byvaju to ojebavaci.

inac uz sa to tu resilo
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=70656

citace:
Jednalo se tehdy o 25 čtverečků LSD o obsahu cca 250 ug.

ajaj :frog:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma