Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10x NL auto 300W HPS - Klikni zde pro originální téma
krtekskrtkem
Ahoj všichni

Z toho co sem zde vyčetl, není tu moc lidí coby do automatů pro indoor šli, tak snad nebudu ukamenovanej. Osádka jak ste si už přečetli je 10 kousků NL autoflower od fair seeds ( hodně rozporuplnych názorů sem zde vyčetl co do kvality semen tak výnosů jejich genetik, pro mě neobjektivní) rozhodovala cena osiva.

Tak setup je následující :

Prostor je homemade predelana dvoukřidlová šatní skříň o rozměrech VxŠxH 180x90x60 zevnitř vylepena odrazovou fólií Eco grow.

Výměnu vzduch zabezpečuje aktivní odtah i pritah, pacháč nepoužívám v mé lokalitě je to ok. Použil sem dva větráky na 220v každý 18 - 20 wattů a jeden klipsnak na ofuk.

Jako sluníčko poslouzili dvě 150w HPS výbojky instalované v jednom stinitku( hobby hliník) proti sobě (předřadníky elektromagnet.) světlo rozzinam pomocí spinacich hodin z nakeho stroje ( dodal kamarád detaily jsou na foto).

Teplotu ve skříni hlídá teplotní čidlo připojeno na controler spolu s odtahem i pritahem.

Vlhkost nehlidam, pouze v květu i to se nedá vždy ovlivnit.

Holky sem sázel do finálních kvetniku 3,5 l hlína Light mix plagron.

Hnojky: plagron terra grow, guanokalong bloom, guanokalong extrakt, plagron PK13-14.

Na ochranu mám zbytek přípravku rock off, a Fast vše proti savemu zravemu hmyzu. (už sem použil preventivně).

PH metr esential, EC nehlidam ( sleduju rostliny).

Budu rád za každou reakci postřeh názor i kritiku, du se vrhnout na fotky ať máte lepší představu jak to vypadá. ;-)
krtekskrtkem
Tak a takhle nak to vypadá v obrazech :-)
fikus37
Nejde vidět
krtekskrtkem
..
krtekskrtkem
No musím zapracovat na přidávání fotek nak si mě to nejde, tak chvilku strpení pracuji na tom ;-)
krtekskrtkem
Tak prítah a odtah ;-)
krtekskrtkem
1. Hnojky a naka ochrana proti škůdcům ( v té lahvi od bloomstimulator-u je pk-cko a rock efect sem striknul 2X preventivně s týdenním rozestupem)

2. Lampa, ještě vyfotim za tmy

3.4.5. Nake komponenty ;-)
krtekskrtkem
,,
krtekskrtkem
Och sory za otoceny fota, se mě daří :-o
krtekskrtkem
A teplotni cidlo, no nevím co s těma fotkama, kdyby šel někdo kolem tak se zeptám :-D tak snad to bude brzy ok
fikus37
Taky jsem jel automaty pod lampou a nic moc. Automat se hodí ven, u in door, kde si můžeš časovou periodu ovládat sám je to zbytečné. Jináč jsem zvědavý kolik budeš mít g na rostlině.
Bitir
Zdar, hod sem lepsi fotku, zdase mi ze se jim neco nelibi :)
krtekskrtkem
Tak a něco k prozatímní historie mých holek, sázel sem 2.1 zhruba 5 až 6- teho vylezlo z 12- ti semen 12 no dva kusy padli za vlast, takže do finále letí deset kytek. Kolem 25 - ledna sem spozoroval první perflowers a zhruba od 6-ho až desátého února pozoruju nakvet a explozivni růst, počítám květ od doby kdy jsem spozoroval náznaky květů tak nak od 9 až 12-teho února no každopádně sem vyzbrojenej mikroskopem takže no stress. Tak počítám že plně kvetou všechny zhruba 9, 10 dní.

Hnojení nikterak neprehanim: první dva týdny odstata voda vzhledem k predhnojenymu médiu + guanokalong extrakt, dával sem 5ml na litr. Poslední dva týdny přidávám terra grow na růst aby kytky nestradali, ale začnu snižovat jakmile se holky zastaví, když sem pozoroval perflowers měřili od 15 do 25 cm dnes měří v rozpětí od 75 do 90 cm. ( podobný počin jedu už po čtvrté a jediné co mě mrzí při každém kole že tomu chybí uniformita na druhou stránku mě bavý rozmanitost phenotipů, co se při pěstování z řezu asi nestane nebo nevím jestli se to může stát nebo se to děje) Samozřejmě od začátku srovnavam ph v počátcích kyselinou citronovou na 5,6 až 6,0 první měsíc. postupně budu zvyšovat až na pH 6,6 6,7 momentálně upravuji pH přípravkem od AH ph mínus.

Dnes aktuální stav 10- tý den květu,
Zálivka: PK13-14 2ml/l. Terra grow 4ml/l
Guanokalong bloom 1ml/l
jednou týdně Guanokalong extrakt 8ml/l
Ph zálivky 6,3 -6,4. , teplota v boxu přes den. . 28 až 29 °c přes noc 20-21 °c

A jako bonus pár fotek z dnešní promenády :-)
krtekskrtkem
A in da skříň
odo
Som tiež šiel 1 kolo automaty pod lampou. Musím povedat, že každá rastlina bola iná. Jednu som presunul von tam sa tak zasekla, že zostala asi 30 cm malá.
Nesmie sa to zastrihávať a ani presádzať, lebo sa to spomalí. Jedna pod lampou prerástla. tak som odstrihol vrch a dosť ťažko to znášala.
krtekskrtkem
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Taky jsem jel automaty pod lampou a nic moc. Automat se hodí ven, u in door, kde si můžeš časovou periodu ovládat sám je to zbytečné. Jináč jsem zvědavý kolik budeš mít g na rostlině.


Děkuji za tvůj příspěvek, jo máš pravdu, a vynosove to taky není zázrak no baví mě různorodost projevenych phenotipů a nebo to tam jen tak mrskaj no každá kytka ze semene je jiná. Co se výnosů týká ono některé kousky sou nadprůměrné a jiné nic moc, no když spocitam že v mém setupu prepalim za kolo při 18/6 celý život kytek cca 4000Kč a dostanu z toho v rozmezí 150 až 250 g, tak sem víc než spokojenej u dealera si koupíš 20 g za 4000 pokud se nepletu.. Ja už 6 let nekupuji rekreačně pestuju a pokuruji. Mám to jako koníček takový celoroční jako více lidí tady asi.
krtekskrtkem
citace:
Původní příspěvek od odo
Som tiež šiel 1 kolo automaty pod lampou. Musím povedat, že každá rastlina bola iná. Jednu som presunul von tam sa tak zasekla, že zostala asi 30 cm malá.
Nesmie sa to zastrihávať a ani presádzať, lebo sa to spomalí. Jedna pod lampou prerástla. tak som odstrihol vrch a dosť ťažko to znášala.



Presne ako píšeš, oni automaty obecne neznasaju stres dobre. Takže lem ich zasadiť a nechať tak, pestujem každý rok vonku automaty a už ma niečo naučili ale, ona matka priroda je nevyspytatelna a vždy pripravi nejake prekvapenie, za seba musím povedat že vonku mi to islo tazko zo zaciatku no chybami sa človek učí.
krtekskrtkem
A tady nake fotky za tmy, + ph metr - musím říct že jsem rád že s dal na zdejší recenze na Groweru co se týká ph metru, maká přes dva roky a kromě pravidelné údržby a kalibrace no problem. Tak všem dobrou a brzy u nakeho update-u.
krtekskrtkem
Tady ten metr
jauvajs
Ahoj, taky sem teď rozjel automaty ve skříni (první indoor) a sem zvědavej, jak ti to dopadne. GL
krtekskrtkem
Ahoj zahradníci a zahradnice :-)

Po týdnu ( 8-mi dnech) sem připravil update s nakyma fotoz na pokoukanou. Momentálně holky kvetou 15 až 23 dní ( ono je to zapeklitý, každá nakvetla různě rychle, takže u sklizne to bude taky postupný bohužel) až na jednu holku která je trochu požloutlá (tak jsem ji dal poslední dvě zalivky N navíc) se tváří ostatní kytiz v pohodě. Lampa je už skoro na max mám ještě asi 5cm rezervu , holky už se nenatahujou ( tolik moc :-) ) tak to snad dojedu bez újmy.

Zálivka vypadá asi takhle: guanokalong bloom 2,5 ml/l
PK 13/14 ml/l
guanokalong extrakt 15 ml/l (dnes)
Plagron terra grow 2 ml/l ( jedna 5ml)
PH 6,4 - 6,5 používám PH - od AH


Teplota ve skříni den 29 až 29,5 °C noc 19 - 20 °C

Na první Fotce celek, :-) postupně prihodim pár kytek focenych jednotlivě a pak ve dvojicích .
krtekskrtkem
Tahle holka nakvetla první a jede nejrychleji, je nejvíc popředu před ostatníma a je nejmenší asi 75 cm.
krtekskrtkem
Těmhle budu říkat tuctovky, ničím zvláštní výška 83 - 85 cm
krtekskrtkem
Další dvě tzv. tuctovky, výška 84 - 88 cm
krtekskrtkem
Tak moje favoritky na nej výnos z kytky v tomto kole :-)
krtekskrtkem
Jo s výškou kolem 93 a 103 cm :-)
krtekskrtkem
A ještě dvě nominované topovky s výškou 101 a 106 cm
krtekskrtkem
A tady poslední kytka, z mého pohledu taky průměr, no žádná sláva.
krtekskrtkem
Tahle je ta požloutlá jak sem se zmínil na začátku, no já ji přesvědčim ať se ještě zazelena :-)
Kástroj
Ahoj
Jak se ti daří? Co ty Topovky už jsou hezčí? Dej nějaký foto dík
krtekskrtkem
Ahoj

Tak alespoň, rychlovku, :-) proběhlo pár změn, pořídil sem bud box 75x75x160 a přesunul do něj celou osadku.
K boxiku také odtah tt 100 a pachovy filtr tuším can lite.

Původní skříň sem neodepsal, osadil sem ji nasledovnym setupem:
Světlo je armatura se 4X trubicova zářivka cool white 18w jedna. + elektronický předřadník.

Odtah + pritah aktivní 2X axiální ventilátor 2X 20w vše ovladano přes termostat,
Ve skříni pařniček ROOT IT a topni rohož ROOT IT 25w 40 X 60 cm.

Jako osádka zatím budou sloužit dvě maminy původně řizky z matek BIG BUD nejsem si jistej jaká banka, selekci matek dělal známý z 10 regular semen momentálně stáři asi dva roky. dostal sem 4 řezy, dva kousky sem nechal jako matecni rostliny které už sem prorezal tedy mám 20 řezu ještě v parnicku.

A ještě pár fotek, too kástroj: zlutasek zůstala požloutlá ostatek si jakž takž frčí, no podrobnější report hodím po weekendu zatím ať se daří ;-)
krtekskrtkem
Zbytecek ;-)
Kástroj
Nb novém jim bude lépe to je vidět hned 😜
krtekskrtkem
Ahoj growers

Tak dnes holky ukončili 27 den květu, myslím že se jim vede relativně dobře, kytka zlutasek je pořád žlutá i když mi přijde malinko zlepšení, musel sem hodně prostrihat spodní vetve kvůli vlhkosti a proudění vzduchu a samozřejmě že mi to už pořádně nedosviti Bo mám narváno :-) , .. Mimochodem zapomněl sem se zmínit že už 20 dní svitim 14/10, udělal sem to schválně pokusne Bo sem tam dal dva řizky BIG BUD a rozjel se a kvete někdy v půlce ho přesunu do jiného boxu který teprv bude kvést jelikož sou pozadu proti NL tak se to výškou snad nak srovná no budu vidět.

Zálivka každý den 0,5 litru - PK13-14 3ml/l, G bloom 3ml/l,
G extrakt 15 ml/l (jednou týdně)
PH 6,3 6,4 na vytoku 6,7 až 7 jak která.

Teplota v boxu den 29 °C noc 19 - 21 °C

Počítám že jim zbývá cca 30 dní tak ještě 10- max 14 dní budu hnojit bomby, pak průplach čistá voda + enzimy PH 5,5
EC 0,2. Dále už jen fotoz.. Jo abych nezapomněl jedna kytka je o hoooodne napřed alespoň tak vypadá že bude hotová první cca týden dřív než ostatní holky, aaa omlouvám se za kvalitu foto příště nafotim lepším vybavením. Taak hezkou pokoukanou a ať vám to všem roste ;-) GL.
krtekskrtkem
Tak první dvojice
krtekskrtkem
Tak ještě jednou s normal foto ;-)
krtekskrtkem
No nevím co s tím dělám blbě no budu pokračovat holt s otocenyma fotkama :-(
krtekskrtkem
Tahle je ta hodně rychlá, a udělala hustou topovku.
krtekskrtkem
A dál....
krtekskrtkem
.....
krtekskrtkem
A nejvyšší kytka v boxu.
krtekskrtkem
A 2X BIG BUD. Kvete zhruba 8 - 10 dní
krtekskrtkem
A jedna z boxu za tmy.
Kástroj
Je to moc hezky
V minulosti jsem big buda (ministryofcannabis) jel
Musím říct ze to byl krásný pohled ty poslední týdny

Hodně zdaru
krtekskrtkem
Ahoj všichni

Po pěti dnech vše při starém, palice hezky kynou , planuju ještě cca 10 dní hnojit a pak průplach .

Takže dnes kveteme cca 30 - 36 dnů , vidím to ještě na 20 - 25 dní.

dál uz jen fotoz , tak hezký večer a zase za týden. GL.

: na fotkách první dvojice foceno s bleskem bo bez by to stálo v tech podmínkách za prt. tak alespoň něco.
krtekskrtkem
Druhá dvojice:
krtekskrtkem
Třetí dvojice:
krtekskrtkem
Čtvrtá dvojice:
krtekskrtkem
Pátá dvojice:
krtekskrtkem
A ještě pár fotek in da box:
krtekskrtkem
Ahoj bando

Po 12 dnech vám přináším další update tak dem na to ;-)

Tak dnes zhruba 42 - 47 den květu, od posledního update-u sem hnojil ještě 5 dní takže teď už týden leju pouze odstatou vodu s upraveným ph 6,0 + jedna zálivka s enzymama.

Počítám že do konce zbývá 10 -16 dnů max.

Před týdnem sem kytky prostrihal od většiny velkých listů a nedosvicenych spodku ( docela hromada) které pouziju do mastí + mám ještě hromadu materiálu z loňského outdoor-u.

Aktuálně to vypadá dle mého, na hezky výsledek sem zvědav jak mě to bude dozravat, no je jasný že bude postupná sklizeň.
Kytky docela požloutli začínají hrát podzimnima barvama, zatím mě mrzí že nemám žádné fialové pheno, i přes to že přes noc mám teploty v rozmezí 17 - 19 °C přes noc a 30 - 31 °C přes den. Minulé kolo sem měl krásné dvě purple holky , ale před tím nikdy a teď zase nic nejspíš :-).

Nevím co bych ještě dodal, tak už jen něco na pokoukanou.
krtekskrtkem
Tak zase po dvojicích jako obvykle :
krtekskrtkem
Druhá dvojice :
krtekskrtkem
Třetí dvojice :
krtekskrtkem
Čtvrtá dvojice :
krtekskrtkem
Pátá dvojice :
krtekskrtkem
a 2 x BigBud
krtekskrtkem
a pár fotoz in da box:
krtekskrtkem
Ahoj všem

Tak dnes sem seknul jednu kytku objevil sem začínající plíseň, ostatní holky jedou na pohodu do finise.. Tato holka byla nejmenší vzrůstem a dala největší topovku že všech, voní krásně, blizny všechny hnědé, trichomy tak 50/50, no i tak škoda ještě by určitě snesla trochu proplachu ale jinak to nejde,, tak přikládám foto pokosene bojovnice :-) v neděli hodím update celku.
Kástroj
Pěkná kebule
😜
krtekskrtkem
Taky sem si říkal, jen na spodkach skoro nic, možná 2g 😂
Kalashnikova
To mas bejt prece rad ze nemas zadny hnusny spodky :-D
krtekskrtkem
To jo, ale tak co do váhy počítám vše co má smysl nastrihat a ubalit ☺tu úplnou drobot nepočítám, tohoje kupa co půjde do masti, ..
krtekskrtkem
Hezky večer všem.

Dnes máme cca 51 - 56 den kvetení ( celkově 90-tý den) , holky znatelně požloutli a pěkně nakynuli 😀 aaa co nevidět budeme finišovat,,, Zálivka už dva týdny pouze upravená voda + dva krát zálivka s enzymama ph 5,5 - 6 , teď poslední 3 dny ph 4,5 - 5..
Max do týdne půjdou pod kosu,, mimochodem proběhla degustace první sklizene holky a nestezuji si, velice příjemná vůne a mně vyhovující chuť ( vzhledem k tomu že je to čerstvé) na ocasu hodně zemitá při natahnuti Lemon a houba,,, já ani nevím jak bych to popsal 😀 a účinek mě překvapil nejvíc, no řekl bych tak na půl high na půl stoned,, osobně preferuju stoned ale to ještě uzraje jelikož to ještě schne no i tak sem byl solidně zmatlanej,,

Nechtělo se mě to vyndavat z boxu tak foto jen in a při kose nafotim vše detailněji,
krtekskrtkem
A ještě dvě ( v popředí BIG BUD no brzy půjde jinam)
krtekskrtkem
V popředí na druhé fotce BIG.
Kástroj
Mas to fakt pekny
Hezky nafouklé hmm mnamka asi..
jauvajs
tak jak si dopadnul? už máš sklizeno? jak si měl vysoký kytky?Mě se ty automaty už skoro nevejdou do skříně


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma