dvojka-trojka |
2Rappa: ja na to taky koukal jak blazen, ale pak jsem si vsimnul, ze vsechny ty odpovedi jsou z roku 01, takze ted uz jim 18 je. Mozna se to v te dobe tolik nehlidalo, jako ted:p:....
23
Jinak ja: 28/12 hulim/10 pestuju z toho 3 indoor/ Praha |
|
|
east |
taky 28, taky zhruba 12, ale s tím rozdílem, že dělám přestávky...poslední trvala 3 roky, ale už je naštěstí pryč :D , pěstuju out a aplikuju 1 za 6-7 dnů, i pracuju, i studuju...a to všechno se odehrává v SM kraji. |
|
|
Hanyz |
22/7/2/2 Kdybych začal hulit později, tak mi ta sedmička ne*urví krásnou sérii dvojek:) O odkud že jsem. Jednou SM, pak zas JM.... |
|
|
dejaVuCV |
Hojda vsem.
26 let, hulim 10 let, pestoval jsem venku cca 7-8 let, posledni rok indoorek
lokalita Chomutovsko, prace jako IT admin v jedne nejmenovane energeticke spolecnosti :-D
Miluju hudbu, rad zajdu mezi lidi na pivko, paac jsem ted sam. Jinak prace mi sezere vetsinu casu, ale cas na hudbu si vzdycky najdu, pak me bavi foceni, ale jsem v zacatcich, skouknout nejakej dobrej filmek.
Obcas se nam s kamosema podari i domluvit se :D a vezmem veskery zesiky a repro a jede se s agregatem do prirody.
Hulit neprestanu, pokavad mi budou drzet prudusky :D . Vytahla me uz nekolikrat z nejhorsiho. |
|
|
Johnysss |
17let, hulim 4 roky a letos byla moje prvni sklizen, jinak SPS-student.Zaliby:BMX, SNB, THC, RUM |
|
|
dalas |
citace: |
Původní příspěvek od Johnysss
17let, hulim 4 roky a letos byla moje prvni sklizen, jinak SPS-student.Zaliby:BMX, SNB, THC, RUM |
není to tady od 18ti?:D |
|
|
vaaanha |
Původní příspěvek od dalas
není to tady od 18ti?:D |
Počítám že Johnysss už nebude v 20:00 dnešního času registrovaným členem:D |
|
|
Johnysss |
narozeniny sou blizko |
|
|
|
Ad nezletilost: To by modi museli smazat půlku všech nicků, který přispěli do tohodle threadu :p: :D |
|
|
tekknou |
Taktez zdravim,
za mesic mi bude 20..,prvniho brcone jsem zazhnul v 15..a od tohoto roku zacala i moje pestitelska kariera..uz na ZS jsme s klukama pomenovali ruzny semena gani a pokouseli se z toho neco vypestit to byl zacatek meho pasivniho pestu:frog:..od 17 jsem se pestenim zacal zabejvat vic do hloubky a zacal brouzdat na GROWERU:bravo: :bravo:..aktualni stav:muj sen byl foliak narvanej az po strechu a samozrejme lampa..coz se mi oboji splnilo:sun: ..pestim,protoze si rad zakourim a nechci kupovat podelany gesa od dylosu:rocket: :rocket:..dokonce jsem seknul i s cigarama a radsi jsem si vybral zeleny stylo..doufam ze mi to vydrzi!!jinac ted mam po skole a uz makam a jsem taktez stredocech..
muj sen[jestli bude legal]:vlastni coffe shop,poridit si licenci a naplno se venovat tomu co me bavi:punk: :punk:!!
....to je vse,cus tekknou... |
|
|
|
Původní příspěvek od Rappa
Ad nezletilost: To by modi museli smazat půlku všech nicků, který přispěli do tohodle threadu :p: :D |
Hmm, tak asi nemuseli mazat nic, ono je asi velkej rozdíl, když bylo někomu sedmnáct před dvěma, třemi lety a když je sedmnáct někomu dnes. Před dvěma lety dostane sedmnáctiletej uživatel titul pod nick, dnes se přizná sedmnáctiletej a je smazanej... Btw: proč nikomu tenkrát ta nezletilost nevadila, účty se nemazali a dnes se po tom tak jde a ti členové, kteří jsou dnes aktivní a tenkrát porušili nezletilost, mají svůj nick stále? Co to je za rovnoprávnost? Vim, že odpovědí bude: je to server carlose, může si dělat co chce, blablabla, ale co to je za systém? Jednou porušili dohodu všichni, tak by měli být smazaní všichni, kteří plnoletí nejsou nebo ne? |
|
|
Hodinář |
Rappa: Souhlasim.Pokud je ti míň jak 18 šup s tebou pryč(MODy nevyjímaje). |
|
|
wile |
19/4/5
Celkom sranda, ze som zacal skorej pestovat ako hulit:)
Inak expiry mal taku dobru srandu v podpise, ze marihuana fakt sposobuje zavislost - hlavne na jej pestovani.
Tam kde som napisal 5, by asi mohlo byt aj ine cislo, lebo zatial nie som ziadny pan pestovatel. Vacsie skusenosti mam iba s outdoorom.
Ale dufam, ze sa moje pestovatelske schopnosti mojim clenstvom na fore zlepsia. Cus |
|
|
Pribor |
Takže jemi 23 hulim8let petuju 5let jen a jen venku!!! A napište |
|
|
ikary-san |
18/4/1...co tady je eště za growery/ky z okolí Chrudimě :girl:? |
|
|
TouchWood |
Tak já se taky přidám :D
Jmenuji se TouchWood
na světě se vyskytuji okolo 20 let, jsem věčný student :)
mezi mé záliby patří olejomalba, uvádění lidí do rozpaků pomocí extrémních situací, poslouchání ska, punku , systému, dále hraji na kytaru, jezdím na motorce.....
a jsem blázen
(Můj výskyt se odhaduje na Posázaví)
*každý den , každý den
v té naší dědině
dám si teď pribináka
z posázaví
je ňákej , zelenej
z marjánky - vařenej
mé mžitky před očima
nezastavím :D |
|
|