Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 
Komunita growru? - Klikni zde pro originální téma
blackberry
indoor. 22 a PRAHA. atd. :Oúú
Yaris
Je mi šestnáct a ač je to k nevíře,tak hulím už pátým rokem.Pěstuju jen idoor,tři roky,takový keříky skoro bonsaje-prosě moje miláčky.

------------------------------------------------------------------------
Tribal sou stejně nejlepčí!
Waca
tak i ja se pridam se svou troskou do mlyna

active smoker : 2-3 yrs
actually located : Brno (proste super mesto , akorat tu nikoho neznam :()
a studuju...
HoumBoj
Je me 17,uz ye to rock co sem to wochutnal poprwy,a nak me to zachutnalo...:).Taq jaa sem dopestoval prwniim szonicku wenku.Pred mjesicem sem zacal delat do indooru diky groweru.Sem z Vych.Cech.Jinaq hip-hop.....

[Edited by HoumBoj on 05-01-2002 at 12:23 AM]
netopeyr
No yá ysem netopeyr, ye mi 16, hulim od 13ti, outdoor pěstuyu taky vod 13ti, a indoor yedu prvnim. Ysem z Kladna.

[Edited by netopeyr on 20-12-2001 at 11:11 PM]
ataner
:slizoun:Praha,hulim,pěstuju:slizoun:

Můj přibližný portrét::frog:

[Edited by ataner on 19-11-2001 at 09:48 PM]
Walhalla2000
Tak jsem tedka tak prolitnul tento prispevek a nejak mi pripada, ze opravdu vekovy prumer prispevovatelu na groweru je tak 17 let.

Nejsem sice taky nejstarsi, ale preci jen uz ctvrt stoleti delam ze sebe saska na tomto svete. Ale vzdy nevericne kroutim hlavu, kdyz ctu "je mi 15 a hulim 4 roky"... fakt jsem v jedenati netusil, co to jsou drogy a o alkoholu jsem slysel v televizi...

hehe...
dWARf
27 let , Brno , hulim 10let , pěstím jak to jde, někdy jo někdy ne asi 5 let .
hh-top
Taky mi to tak někdy připadá, ale pak si zase říkám, že to je vlastně dobře. Stromek se má přece ohýbat dokud je mladý a z našich mladých tady na Géčku asi jen těžko vyrostou těžcí toxikomani, nebezpeční sobě i druhým. Tráva je ve světě drog laskavou oázou a čím více jich tudy projde, tím více z nich tu s námi také zakotví. Ale jinak je to opravdu docela hustý, jak brzy teď mladý začínaj. Vždyť já měl prvního jointa až ve třiadvaceti a v jedenácti jsem si ještě ani nedrandil šulína.

Jó, pokrok holt nazastavíš a tak je nutno kráčet s dobou.

Cpt. Pierre
Souhlasím plně s Walhallou, neboť některé příspěvky opravdu postrádají jakoukoli známku důvěryhodnosti.... Ja jsem z Prahy a 22r., 5 let h., student VŠ
to Snake: nejsi z Prahy5?
Kalapu
Me je 16 hulim tak tři roky, ale ne nějak zhusta, prostě když je náladička.
Pěsroval jsem jen jednou out. ale byl sem vyčorovanej.
Letos se do toho teprve vobuju...

To hh-top:
Ty jo, něměli bysme ti tu už všichni pomalu vykat???
hh-top
ale prd na tom sejde. Slovo není kladivo, naučil jsem se lidi posuzovat podle skutků a ne podle řečí. Bejt starej, neznamená bejt lepší!
P.S. Tak zkus anglinu, tam žádny vykání není.

Kdo nehulí s námi, ať si hulí s kým chce!
Bryant
Me je 24, kourim uz 8 let,F-M ale v soucasnosti Helsinki-Finsko, jinak muzikant, teda studujici Sibelius Academy...a momentalne velmi smuten, protoze Finove jsou totalne zaostali a nekteri z nich vubec nevi co to MARIJUANA je :(
ledy
manzelé,je nam 25,hulime asi 5let,pestujem asi taky5let,outdoor,chcem zkusit na stromech.prechodne cesky brod,pjindrichohradecko,brnensko a rychnov nad kn. nedame vsichni nekde spicha--virtualne nebo i v realu...?
Cpt. Pierre
A jak by sis to představoval?Někde v hospodě nebo v přírodě uspořádat ochutnávací párty kam každej přinese svůj model? Obavám se, že pro většinu lidí z G. bude pohodlnější zůstat v bezpečné anonymitě netu....
ledy
no ja myslim treba nekde na chatu a tam se uvidi-tato komunikace zda se mi ponekud nepruzna-to si muzem rovnou posilat maily... (jledec@seznam.cz)
netopeyr
to by fuck chtělo, ale yenom pro qulturní huliče. Newim yak to spáchat, aby se tam newetřel třeba ňáqey fýzl.
(yenom pro tady na G dobře známý (ale to zas wylučuye mě (píšu sem yenom chvíly :( (už to mám legitimuyu se studentqou průqazkou, tim pádem mi fšichni budou wěřit, že neysem fýzl))))

2 Cpt. Pierre, spíš w lese a něgdy na yaře (létě) (budu mít slušný modely a hašík)

PS: Chce to yemom qaždýho prověřit a meylem se domluwit. Něgdo se ale tý organizace musí chopit. (yá ysem na to dost blbey, a eště nemam tu důwěru obyvatelstwa G)
netopeyr@post.cz
netopeyr
Nejste něqdo z KLADNA nebo okolí, neznám osobně žádnýho GROWERA (kromě kámoše s kerym pyestyu)

Fšichni lidi s kereyma hulim, yak nepyestuyou nemay k tomu ten vztah, a nepovažuyu ye za kulturní huliče!
Nechápou, že yít si zahulit ye obřat, a člověka to má yako každey obřat kulturně obohatit!!! Voni to berou yako vobyet ve školní yídelně!!!
weedpolis
Je mi 16, hulím asi tak měsíc, s kámošem /16, taky měsíc/ chceme pěstovat outy, ale zatím máme dvě semínka Mexicany.Jsem z jižní Moravy.
KLKOV
18 let, 2 roky hulim, 1 rok pěstim outdoor, okolí Kolína

mimochodem tohle téma už tu bylo!
koles
říkám si koles, jofreau koles...
ganju kouřim od 14 (pamatuju si to velice přesně: našli jsme pár kytiček, tenkrát jsme o tom ještě nevěděli nic, takže jsme je oškubali a ubalili několik špeků - nikomu to nic neudělalo; od tý doby kouřim aktivně), rok nato jsem zasadil, ale nevyrostlo nic, příští rok zase... na okraji louky, takže to posekali zemědělci (celý léto sekali louku, jenom ten okraj ne, a pak... dodnes toho lituju, ty kytky vypadaly moooc dobře >:-( no a teď se dostávám do současnosti... úroda se konečně povedla (v rámci možností), pěstuju tedy už tři (na jaře 4) roky jenom venku a je mi toho času 17 (a půl, no teď už spíš víc)...

zdravim lidi (Adihash,.???) z Písku!

a pro všechny ostatní: Šťastný nový rok a pěknou ourodu!

ps: mojí posedlostí je freetekno

i_oNe

Ja sem teda podle fseho taky uz starej (22) !
Ale o ganju sem se zajmal hodne dlouho pred tim nez sem si k ni vubec cuchl! Napred vsechno hezky zjistit a nachystat podklady a pak do toho teprve vlitnout!
NESOUHLASIM s tvrzenim, kolegy ze stromek se ma ohejbat dokud je mladej. Stromek to mozna snese, ale zazitky na trave jsou natolik delikatni a fikany, ze pokud ses moc mladej a nemas na tenhle svet svuj vlastni nazor a pak to najedno zkouknes krz ten vonavej dym, tak te to muze poslat hodene nekam ... do pr!

Motto: "Napred v hlave neco musis mit abyz to moh gumovat."
campo
To moottttooo je gut. Chytra hlava . Nedavno jsem myslel presne na to samy, teda skoro. Karma for i_oNe
ddevil
tak sem si ted dal praci a precet toto tema od zacatku, hmm, ten vekovy prumer je fakt zajimavy, jooo, karma tobe I_one mas recht.
Ted ja, Je mne 23 a neco,hulim 3 rokem, a 3 roky pestuju, momentalne se chystam na svuj 1. indoor <groweru diky za informace>, pracuju v kanclu, posledni dobou hulim skoro kazdy den <pokousim se to omezit, ale to prijde samo> jo, a su snad jediny zastupce Breclavska.
netopeyr
Kluci pravda, že máte pravdu. Ye ale hulit a hulit. Přizneyme f kolika sme se napily alkoholu (6-8) a vod kolika vysloveňě chlastáme (16-18).....deset let rozdíl. Mě ye 16 hulim vod 13, ale to neznamená, že sem furt našrot. OPRAVA hulim vod 13 !příležitostňě! (1x teydně). 3roky hulim a pěstuyu (3out,1in), a pěstuyu víc než hulim.

PS: Souhlasim sfáma, ale poskytuyu pohled z druhý strany.

PSS: Myslim, že co gumovat mam :) .
satan
ja jsem z opavy je mi 15 hulim prvním rokem,zatím jeste nepěstuju.čekám na sezonu:) možna si řikate ze jsem moc mlady,ale trava dáva jiny pohled na svet kazdemu kdo ma aspoň špetku rozumu a vi o cem to je.
netopeyr
Na věku nezáleží...........rozum a vědomosti neysou přímo ůměrný věku. Třeba kámoš kterýmu ye 17 hulí 2roky (základku doďělal s vyznamenanim, studuye prumku) má rozhodně víc co gumovat než další kámoš kterymu ye 26 hulí 7, vyšel základku ze šestky a ye na pracáku. Tady vidite, že ye to s tim věkem kravina. Nikgdo nemá co nikomu krz hulení co vyčítat, yinak i mezi náma huličema budou i takoví krerý budou nahrazovat yakousi moc, kterou nesnášíme.

PS: Samozdřeymě i v komunitě, která běžně zákon nedodržuye musey beyt ňáký pravidla....řikal ysem že ye hulit a hulit, a taky souhlasim, že ďětem tráva do ruky nepatří, ale to ye individuální a nedá se uďělat věková hranice, co ye díťě a co už může beyt kulturní hulič.

[Edited by netopeyr on 06-01-2002 at 11:52 PM]
satan
netopejre asi mas pravdu kazdy musi vedet jestli uz je tim kulturnim hulicem nebo neni to za nej niko rozhodnout nemuze
Mášá
je mi 16, hulim snad 2 roky, pěstim 2 roky, ale zatim jen outdoor.
Dave UBG
Je mi 22,smoučím pátým rokem,pěstuju třetí rok.Jsem vod Brna.A kdzž nekouřím tak chodím na strojní fakutlu,nebo jsem zalezlej v dílně a stavím choppery, nebo někde čundruju,nebo spím,nebo jím,nebo poslouchám hudbu,nebo...................................
coco
20 let, Mělník, přechodně Brno, hulimtak 4 roky, pjestuju out taky asi 4
Zachaliaš
No Growmani moc velkou radost ste my neudělali je nás tu přes tisíc a jenom 137 lidiček osobě něco napsali :( ...nestyd te se :)
TheHempCultivator
No věkovej průměr tady moc nenabourám je mi taky 17 jinak pěstuju 2 roky(ten první stál za nic - outdoor,1 kytka) teĎka 3 sezóna venku - poprvé pořádně (předpěstovaný sazenice,zryto,pohnojeno,..)
Jinak vod vánoc mám i skříŇ - brzo v galerii
Kouřim vod konce 9 třídy - teda to sem to jen tak zkoušel poprvé sem se pořádně zkouřil až na začátku prváku.
S tim pěstovánim to rozjedu pořádně ale až teĎ
IN: SkříŇ
Matka na jižním vokně - řízky-balkón a všude
Balkón kytky - jen malý keříky aby nebyly moc vidět
OUT: Pole- 12 kytek
4C3
Je mi 20let, bydlim v Podebradech a studuju na VSE Pha. Hulim od prvaku stredni skoly, takze cca 5let.
Ted zasadim outdoor 3.rokem a mam rozjetej indoor 1.rokem. Hulim jen kdyz mam chut a jsem pozitivne naladenej, rozhodne ne vzdycky, kdyz je moznost...
Shadowlady
Tak koukám, že tu TheHemp...... zase oživil jeden threadík, na který jsem ještě nepročetla. Stíhám s bídou nové příspěvky.
S tím věkovým průměrem to zase trochu zkazíme, neb mi je 30. Vystudovala jsem Konzervatoř a živím se hláskem! Prvního jointa jsem dala někdy v páťáku (asi před deseti lety) a od té doby, když je příležitost a dobrá parta, pokouřím.
Vzala jsem si úžasnýho chlapa a s ním vlastně i trávu a tak se cítím jako spolupěstitel (už skoro devět let).
Po krátké abstinenční pauzičce (odchov dětí) jsem zase zpět. Jsem z Prahy.
Jo a mám chuť rozjet indórek, zatím sbírám informace tady od vás na Groweru. Všem díky.
čauky
hofa
21/7/4
MR.GRASS
Mě je 16 hulim 4 rokem pěstuju 2 na balkóně a sem ze Šumpru...
cosmos
je mi 24...hulim asi 7 let...5let pestuju outdoor...Praha
Al-Ban
Já myslím, že už je zbytečné sem přispívat. Vždyť si můžete upravit biografii ve svém profilu a pro ostatní je pak i snažší si zjistit vaše personálie, než pak zase někde ze spodu lovit tento thread. Ten byl myslím založen ještě v době, kdy ta možnost nebyla.
maestro_007
boigrfie byla od zacatku, ten trejd je jenom takove "rikani kdo jsem vic nahlas ;-) "
iNVADER
mne je 24, hulim cca dva roky tak 2x do tydne,zatim nepestuju,ale s kamosem budem behem tri mesicu delat skrin....tak uz se na to tesim....jo...a jsem puvodne z Frydku - Mistku..ale ted uz tri roky z Prahy:-) a pracuju v IT
baboss
Je 17let, hulim asi 5 let, a poslední rok a půl aktivně každej den, outdoot pěstuju tak 4 roky a těd začínám indoor.
YoungGanjaFarmers
20/4/1 VŠ v Praze
Mr.Mates-CrazyHorse
Je mi 20, kouřim vždy, když se něco namane asi pět let. Outdoor pěstuju třetim rokem, ale neměl sem nějak štěstí na místo, nebo sem spíš měl smůlu na hajzly a mé voňavé kytičky byli vždy štípnuty, otočeny, ukradeny atd. KURVA!!! (pardon, to ty emoce) Zbylo vždycky jenom pár kytiček pro nasrání.:mad:
Indoor si nedovoluju, páč to rodičové nechápou.
Jinak sem z Děčína a študuju tady ČVUT.
nemo
Něco pro HH-TOPa.
Mně je letos 46, víc hulím tak 2 roky (poprvé před cca 25 lety) a jsem momentálně z Brna.
Doufám, že tě to potěšilo.
hh-top
Věk, to je jenom stav mysli!
gogolisko
Já su z Goedingu/Hodonína na JM. Je mi tak 20 a hulím tak 5 roků a už jsem to zařídil tak, že nehulím každý den několikrát, protože mi z toho bylo už blbě. A udělám si na podzim skříň a basta. Zdar lidi, ste dobří.
Graetar
Buďte pozdraveni, dobří lidičkové! Mně je 27, jsem z Kralup, pravidelně hulím asi 5 let, začínal jsem před sedmi až osmi lety. Pěstovat jsme s kámoši z kolejí začali před čtyřmi roky (outdoor).

Některé příspěvky mě překvapují - jak zjišťuji, groweři jsou jak jedenáctileté děti, tak padesátiletí kmeti :D (sorry, hh-tope, Viridisi, Nemo).

hany
21 let/ hulim 4roky/ 1. rok indoor/ CVUT - fel (praha)
jinak bydlim kousek od Turnova.
rocco
je mi 16, aktivnne hulim asi 2 roky, pesteni zatim nejak nevychazi (zasazeno ale nikdy nedoslo na kvet z ruznych duvodu). jsem z Trince. Třinec. 3nec.cz

Vesely vanoce
india
jedenadvacet
gunman
ahoj ľudia, dobrá správa pre gerontov :D
som ročník '54, prvý raz som zahulil asi v dvadsiatke, od tej doby nepravidelne s (aj) viacročnými prestávkami (za komančov sa dosť rizikovo zháňal matroš a ja mám zásadu nekúpiš/nepredáš), pravidelnejšie som začal až pred pár rokmi na istom nemenovanom ministerstve :D
Od školy (prírodné vedy) sa motám okolo kompov, naposledy ako sieťový správca. Zatiaľ som nepestoval, ale chcem rozbehnúť skriňu.
virus
je mi 18,hulim zhruba tak 2 roky a pestuju druhym rokem outdoor a prvnim rokem indoor...

Zajimalo by me kdo je tady nejstarsim clenem celeho groweru....?:D

[Edited by virus on 12-01-2003 at 07:43 PM]
SMOKER
Nazdar ľudia som 17 ročný študent SPŠ Elektrotechnickej K. Adlera v Bratislave. Bývam v petržálke hulim 2 rokom, pestoval som aj indoor aj outdoor. V súčasnej dobe zhánam miesto, takže až bude idem do toho. Som toho názoru že INDOOR je záruka kvality a nič sa nehúli lepšie ako vlastnoručne vypestovane zely.

GANJA 4 EVER
fak.gesho
17let/14->H(prilezitostne)/pest->1y-OUT/Dvur Kralove nL/studuju...
4C3
Je mi 21let, bydlim v Podebradech a hulim nekdy od prvaku stredni skoly, tj. od 15let. Momentalne studuju druhym rokem VSE Praha a verim, ze jeste nejakou chvili se tam udrzim, protoze makat se mi vubec nechce, a uz vubec ne v tyhle zemi... Co jinak, hmm, ted jsem si pridal novou signaturu ;).
Killer_Queen
17 let,hulim 2 roky,2roky pestuju-out, in jsem zkusil az ted.Pred par dnema jsem zklizel WW,studuju gympl,Kladno
jumpp
18let,3 roky hulim aktivne,2 out,ted jedu poprvy indoor,delam sps elektrotechnicka v pardubicich
eMson
roc73 ... hulim cca vod 87 ... vo prvniho "naspeka" jsem si rek v klubu Ujezd (nejdrive Ujezd - potom Borat - ted zase Ujezd) ... jeden cas jsme s bratrem na chalupe pestovali venek ale je vo to mocka velkej "zajem" a navic uz nemame chaloupku, tak ted cekame na skrinky :) ... narozen a stale ziju f Praze

mejte se kraasne :wink:
Morgan
Je my 17,hulim cca rok(mozna vic),pestuju indoor,tenhle rok poprvni indoor.Studuju elektrotechniku obor-mechanik elektronik.

for:Maestro_007:nejses jedinej ,jsem taky ze Zlina.Stejne jako Placka(laky) a Mcbeth.

Madmaf
Je mi 21 bydlím v Ratíškovicích(Jižní Morava) ganju hulím od 2 ročníku co sem byl na průmyslovce,-Pěstuju Outdoor.
GrowGrass
Hele hlasim se k Vam ale nemuzu nic prozradit.
F L věk 23 a hulim tak jak uznam za vhodny jiz roky
jinak jedu 3 roky OUT a pestoval sem loni IN.
Usti n/L
marcon
mne je 16 a hulim teprv asi pul roku (vod prazdnin) tak jednou do tejdne. K pestovani sem se jeste neodhodlal. Mam ale spoluzaky, co hulej vod 13 prakticky denne (divim se ze jeste zijou).
NITRO
Je mi 20.Ac je to k nevire,travu jsem poprvy kouril loni.I kdyz to byl muj prvni a poslednijoint,pochopil jsem, ze zas tak nebezpecna droga to neni.Na jare jsem prisel jako slepej k houslim k pitliku seminek a jakozto absolutni laik a neznalec,sel jsem a posel s mimi celou
nasi zahradu.V puli srpna se mezi rajcatama,jahodama a ruznou okrasnou kvetenou tycilo 30 dvoumetrovych obru.Nasi zjistili o jak nebezpecnou kvetinu se jedna (diky tv Nova) a moje nebohe kyticky posekali a vyhodili:(.Zase na druhou stranu by me v zivote nenapadlo,
ze si pujdu sednout na x (x>10)let jen za to,ze jsem rozhodil rukou nad zahony.Ted uz doma rozjizdim muj prvni 've dverich'.Kvuli rodicum je ve slepe a je pripojen na detektor pohybu(senzor ze osvetleni):).Zatim jeste travu nekourim,ale to se asi diky skrini a gorweru zmeni:).Diky kluci.Myslim,ze to delam asi uplne opacne: Nejdriv vypestovat pak zacit kourit. Abych nezapomnel jsem z Teplicka.
Pakobilka
Je mi 19,palim od konce 8 na ZS,pestim 2 roky indoor,porad outdoor ale corky sou vsude takze z toho nikdy nic nebylo(a to ty mista byly fakt docela nepristupny...),proto jedine indoor bez provaru:bandit:
steve
zdravim nenjni tu nekdo z opavy?
mě je 15 a kouřím roček..
Teguška
Jejzis vy uz jste tak stary me je 14 a hulim asi od 13.Zkusila jsem pestovat ale nějak sem na ne zapomela.Ale vim toho celkem dost co se tyce vseho moznyho v HUlenI
fak.gesho
Me je sice jen 18, ale 14 a holcina hmmm:), to zacinas dost brzo... ...hlavne, ze toho vis o huleni hodne:D, ja hulim tak nak od 14 a jeste toho moc nevim, ale to je fu(c)k, asi neprocitam tu pravou literaturu:), no nic, projed tady par threadu a uvidis kolik toho musis jeste dohanet...
no.655321
mno, tak já nebudu neslušnej a taky se představím...

Dobrý den, jmenuji se po tátovi,je mi 18 let, studuji 6.rokem Gymnázium, mezi mé záliby patří literatura, hudba (ZLOMENÝ BEAT), černobílé filmy a práce na zahrádce. (3 roky out, 1 rok in -takovej výkřik do tmy za oknem..nic moc).

.
Alennka
tak tedy,33 a co víc su z Brna.Kyti in fajn, out radj zapomenout.A hokna?Něco ve st.psychouše,ale jinak jse "normální".
premys
Brňák VUT 27/11/10out 1in ,letos glas, Brno asi dost zvedá věkový průměr.

Malopěstitelé bezplatně zásobující populaci kvalitní marihuanou bojují proti organizovanému zločinu reprezentovanému mezinárodními drogovými mafiemi
Hlava
Jo to máš naprostou pravdu !! :smoker:

Hlava
zdravíčko, tak já asi taky zvednu průměr , btw je to potřeba

37:bounce: 20:smoker: 15? grower

Jo a moje bábi je ideální kandidát do threadu na nejstaršího grovera u nás

Bábi :) 93/84/84 :):angel:
mata
Zdarec:) 20 let, trvalé bydliště stř. Čechy, jinak Brno, hulim cca 3 roky, pestovat budu letos podruhy:), studuju FF MU - groweri spoluzaci, ozvete se :D
Theox
Cuss..UL 21/1/prave zacinam>ale snazim se:)
MC Mrokar
Mně je 18 let, hulím to asi 4 roky a pěstuju 3 (outdoor). Chodím na obchodku v Opavě, ale pocházím z Krnova.

Zdarec
beiq
je mi 20, hulim 6, hodne hulim tak 3 yrz, pestuju out letos 5 rok (zatim 4x ukradeno, pokazde odjinud), in nemam kde, studuju a jsem z liberecka
Hicks
Nedávno 20, hulím od 15 (pokud si pamatuju :smoker: ), pěstuju od 15 outdoor, už se teda těším na indorek, na podzim začnu, mňam, bydliště nyní Třebíč, za pár měsíců Brno (huh to bude síla).

:sun:
Malcor
23 Brno finishuju VUT, hulim tak 7 a pestuju tak -tyden ( minus proto ze za tyden poprve sadim indoor) :)
Táákže mě je rovnejch dvacet. pěstuju a hulim od 16,jsem z Mladý Boleslavi,studuju taky v Bolce SAVS.
Los_Meskalinos
ja jsem z kopřivnice (tatra) je mi 19 a hulím od 15. pěstím jenom outdoor
CannaSmoke
Mě je 18 hulím 2 roky, 2 roky out, teď chci zkusit indoor.
Sarig
je mi 18, hulim necely rok, studium v pardubicich na konzervatori
kdokoli z prdbic nebo blizkeho okoli at se ozve za ucelem zcela zrejmym ;). rad bych taky podiskutoval nad pivkem ohlende pestovani atd..

105354468
SJ | Ivanhoe
takze:

je mi 18, troubim od 15, pestuju taky od 15, mesto HK...

2 Bryant - nestudovali na ty akademii take chlapci z Apocalypticy ???
2 lide z HK a blizkeho okoli - co kdybychom se nekdy sesli a potrasli si rukama (a troubili a troubili)???
johnykrnda
Je mi 17, hulim 3, pravidelně od sklizně, pěstuju indoor i outdoor,
Sem z Brna-okolí, Chodím na SPŠ stavební a mimo hulení jednoznačně muzika muzika muzika
Rosti
22 let sem z Chodova u Karlovejch Varu a hulim hodne
vriter@cz
mne je 18 jsem z Českého Těšína a pestuju outdoor prvnim rokem hlim asi tak 5 let.
hurvajs.j
me je 17 a palim od 15 jinak pestuju outdoor 2 rokem a ted zkousim indoor
blockhead
střední čechy, právě hulim hašiš, už 17 let
Ladunkaaa
Je mi 17, travku sem vyzkoušela ve 13, ve 14 to bylo častější a vod 15 prostě hulím, letos sázíme outdoor
deno
Je mi 23, od 16ti pálim a pěstuju outdoor - teď se poprvé, myslim hodně úspěšně, pokoušim o indoor (hlína). Po sklizni testnu bublák.
Svýho času sem vyčadil tak 5 - 8 bongů denně. Taky sem podle toho vypadal...
Teď je to tak brčko nebo fajfka jednou za 2 - 3 dny, nebo prokalim celej weekend - jak se to zadaří. Snažim se to držet pod kontrolou....
Nehodlám přestat hulit :mutant:
juuu paradne shnilej thread :D

o sobe radsi ani psat nebudu :) nejsem sebevrah
Varuker
Za pár týdnů mi bude 19, tak ňák aktivněji hulim 2.rokem, studuju na stavebce a krom hulení a pěstění out jezdim na biku(freeride, dirty, trailsy, ...)
LoWeR
No mě bude taky zanedlouho 19. Hulim od 16. hmm skoro 4 roky (ty woe to už je tak hodně) 2 roky pěstim Out! jinak sem z okolí F-M, 3nec atd.. jo a snažim se dodělat školu něco jako Elektro! Jinak kutim fšechno možně na Biku sem taky jezdil tet uš to seru pak hudba......
:D
eMson
citace:
Původní příspěvek od cmoud [IRL]
29/14hulim13out9inBaterazdublin

chces rict, ze neznas SPZ Dublinu??? a jsi tam urcite?
:rejp:

trochu zavidim, no ;)
Janísek
28/13/6/0 JM :p:

a ještě furt nejsem máslo :D:D omg:smoker:
21 let
in/za oknem 2 roky
out 1 rok
čadim od šestnácti

teď frekvencí každej den...zvlášť podzim je hustej
Bido
No snad jsem tady ještě nepřispíval. Je mi 26 a první brčko proběhlo ve 14-ti. :-) Pak tak rok pauza a pak už to jelo. Teď po sklizni jich zas tak 3-5 denně dám. Jinak bydliště střední Čechy. Venku se mi daří teprve druhým rokem. Jinak vždy zůstal třeba jen jeden mrzák - zvěř, kroupy, zkur**** čórky...
Když to tady tak pročítám, tak je tady hafo nezletilců, kteří se regnuli i přes to, že jim nebylo 18 let, ještě to tady provařej a nikdo jim nemaže účet :bandit: :p: A to dokonce někteří mají titul... :mutant:

Já: 28/10/10 - severní Čechy

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma