Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
600W na AVENGER LARGE? - Klikni zde pro originální téma
Legy
Zdarec,

chci se ujistit, že jsem to pos*al, a že musim LARGE velikost prodat a vzít místo toho MEDIUM. Adjust-A-Wing LARGE mám (100x70cm) v boxu, kterej má 150x80cm. Šlo mi o dobrý prosvícení stran, ale asi jsem to podělal, neměl jsem všechny informace, co mám teď a ukvapil jsem se, protože by možná bylo lepší to MEDIUM (70x55cm). Je to velký problém, když mám ve stínidlu pro 1000W 600W výbojku? Bude tam míň světla, než kdybych měl MEDIUM?

Na druhou stranu ale MEDIUM je dělaný taky pro 2 druhy 400W nebo 600W, ale u něj to je doporučený od výrobce, k LARGE o 600W nepíše nic...

Díky za odpověď. (Prosím jen od lidí, co s tím mají zkušenosti) ;)
Kalashnikova
Tohle vubec neres, hlavne ze se ti tam vejde. Svetlo bude stejny.
Bitir
Tak ja ma a wing avanger M v boxu 120x120 a do stran to sviti luxusne ,ale kdyz dam tepelnej stitek a jdu se svetlem dolu ,tak mam lehce nedosvicenou stranu kde je patice pro vybojku , ja mel zase spis koupit velikost L .
Ale k veci, nerekl bych ze pod L bude min svetla , spis ten prostor bude kvalitnej osvicenej pokud pujdes v kvetu na 30cm . Se stinitkem M bys ty kraje moc nedosvitil pri tehle vysce, ja ale pracuju s vyzarovanym teplem z vybojky , proto manipuluju s vyskou a jdu nekdy az na 20cm od vrchu.

Osobne bych si nechal velikost L ,idealni na lepsi dosvit do kraju s pouzitim heathshieldu .
Ale kdyby ses rozhodl ze to nechces ,tak to s tebou klidne vymenim :D
Keen
Já mam Avenger Large s 600W v 150*90 (Secret Yardin) a strany dosvěcuje naprosto v pohodě. Naopak, menší (medium) bych tam nedával kvůli těm stranám.
Legy
Souhlasim, ty strany jsou nasvícený víc, než spodek hned pod lampou a to ne o málo... Se super-spreadrem (tepelným štítem) je střed pod výbojkou osvětlenej sakra mizerně, takže ho tam nemám, ale i tak mi přijde, že nejlíp jsou osvětlený právě ty kraje... Asi je účinnej až od toho litru. Nicméně stojí skoro 550Kč, tak jsem od toho čekal víc a taky to, že to bude fungovat vždy... :D
Keen: mrkni na tohle, tam právě píšou, že s tim mediem bys ty strany měl dát taky v pohodě, protože podle jejich tabulky to zvládne do strany až 1,75m...
http://www.adjustawings.com/downloa...yout_tips_1.pdf

Ale nechám si ho teda. Díky za rady! :)
Keen
Tepelný štíty se mi válej od Large 3 doma nový zabalený tak kdyby někdo chtěl klidně podaruju, já sem toho názoru že je to kokotina - stínit si lampu.
Jejich tabulky bych bral s rezervou (ostatně maj tam i uvedený váhy "dry herbs" :D ). Myslim si, že Medium do 120cm, 150cm už je moc. ale aby si to rozseknul tak to můžeš zkusit :)).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma