Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Tohle už je vrchol - Klikni zde pro originální téma
Mrkněte na to, co sem našel ve včerejších novinách (Plzeňský Deník):

PRODÁVAL ‘TRÁVU’, HROZÍ MU VĚZENÍ
Plzeň/Domažlice – Až dvanáctiletý pobyt za mřížemi hrozí devatenáctiletému Josefu Zalabákovi z Blížejovic u Domažlic. Mladík totiž vloni prodával a nabízel marihuanu mladistvým a nezletilým kamarádům a včera kvůli tomu stanul před senátem plzeňského krajského soudu. Zalabák nechtěl včera vypovídat, ale při vyšetřování se přiznal, že od července do prosince loňského roku v domažlickém parku prodal nebo dal zadarmo *drogu* devíti dívkám a třem chlapcům. Třem z nich bylo méně než 15 let a zbývajícím méně než 18 let. „Já jsem ale nevěděl, kolik jim bylo. Myslel jsem, že je všem mezi patnácti a osmnácti,“ řekl Zalabák. Marihuanu ve (!) dvou sáčcích koupil od muže ze Staňkova, kterého odmítl jmenovat. Část konopí kouřil sám, část s kamarády a zbytek prodal. Marihuanu kouřil Zalabák 4 roky. „Už od prosince ji ale nekouřím. Přestal jsem kvůli známosti s jednou dívkou. Jiné drogy jsem nikdy neužíval ani neprodával,“ vypověděl vyučený kuchař. Líčení pokračuje výslechem svědků i dnes. Podle žalobce hrozí obviněnému trest v rozmezí osmi a dvanácti let.

Tak denní tisk.
Chápete to? Osum až dvanáct let za ganju? Vždyť takový pálky dávají vrahům. Ganja se sice prodávat nemá, a dětem zvlášť ne, ale ten kluk si tolik nezaslouží.
jo tohle je fakt moc!! to sou svině. ALe třeba se to ještě změní a vyvázne z toho s mnohem lehčím trestem. Dřív by mu dal prezident za takovej nesmyslnej trest milost, ale teď se toho asi jen tak nedočká.
satva
co je moc to je moc
deno
já si nejsem jistej, ale maximální trest za drogy je do 10 let a to to musish prodávat nezletilejm a tvuj zisk musí bejt větší jak půl melounu. Pak ti hrozí desítka no... Ale podle mě dostane tak dva tři roky v podmínce... I když ty nezletilý děti....
Je to humus :(
Tajné
Jenom zničí nevinnýmu člověku život. Nechápu, jak může dostat víc než za vraždu. Když už trest tak třeba veřejně prospěšné práce ale dolní hranice osm let!

Deno:bohužel, pokud se nepletu tak maximum za drogy je patnáct let.
ten co moc hulí
Chlapi nahodou o tom neco vim sem taky z domazek a ja bych rekl ze si trest zaslouzi uz kvuli tomu neco mel ten debil chodil po parku a nabizel to malejm detem 13 let treba trest je tvrdej ale ten tupec lez celou dobu po meste a prodaval a prodaval.a jeste podelaval magor

bavil sem se s nim a vypada to prej na podminku s dozorem....
Taker
Nó tak teď tak trochu nevim co si o tom mam myslet. Podle mě se prostě tráva nemá prodávat nikomu a já sám sem nikdy nic neprodal. Vždycky si dám jen s nejbližšíma známýma na který je spolech a samozřejmě za to nic nechci.
2 ten co moc hulí: aspoň že ses tu ukázal. Co pořád děláš?
olo
I ta 8 by byla moooocccccccccc
Tajné
2 ten co moc hulí: Těch 8 by bylo moc i kdyby prodávyl sebevíc! Ta podmínka je přijatelná.
robos
je to nenormalizmus,co vedie k legalizacii
2 robos: eh, cože? Specifikuj
Taker
4 robos
Taky nějak moc nerozumim co si tim chtěl říct.
Dejva
no je fakt ze 8 -12 let za ganju je moc ale voni mu taky tolik nedaj.
ale chci rict rict ze se nama cenu zastavat nakyho hajzla kterej PRODAVA 14 letejm detem to je fakt svinstvo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma