Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
která metoda indoor pěstu má nejvetší výnos? - Klikni zde pro originální téma
skoroduchodce
Zdravím , nikde se mi tu nepodařilo srovnání výnosu g/m2/kc při různých metodách indoor pěstovaní. Snad mě tu neukamenujete. Chtěl bych za své vydřené penízky dostat maximální výnos, tzn. Zda do svého 60x60x140cm boxu nacpat 6 automatu a za 2 měsíce sklidit s 30 denní úsporou elektřiny,ale dat 6x 150kc za semena nebo tam dat 2-3rostlinky do site ,minimálně 3 je zaštípnout ,čímž spomalit rust o cca. 3x5 dnu + svícení dalších min. 30 dnů,ale zas investovat jen 3x 150kc do semen. Na outdoor je volba automatu jasna, rychle vyrust,sklidit a vyhnout se všude šmejdícím houbarum. Dekuju za tipy.
Bitir
Autoflower nedavej do skrine, muzou tam byt rozdily v casu sklizne a blbe se to kociruje. Nemyslim si ze kdybys jel semena ze se to prodrazi , pri takovym boxu snad o tri stovky. Navic ze semena ti to nezacne kvest driv nez po mesici i kdyz na to svitis hned 12/12 . Nejvetsi uspora je koupit rizky a po tydnu prepnout na kvet . S dobrym modelem ses schopnej udelat sklizen do 60dnu. Jinak si myslim ze box 60x60 ani financne zeefektivnit nejde a automatama uu vubec ne pac na ne svitis celou bodu 18 hodin denne ,kdezto na rizek 18 a az se chyti tak dva mesice o 6 hodin min ,coz uz se za usporu penez vyplati ;)
bcbud23
Čus hele Bitir má pravdu nejlepší jsou řezy já tedy svítím cca 10 dní 18h a pak už jen 12h 55dní a 65 den sklízím podle toho jaké klony máš jinak ze semínek se ti taky může stát že ti vyrostou jen 2 nebo nic i to se stává . Jinak pokud nedáš kytičkám co potřebují a budeš se na ně potit věř že oni ti to vrátí na sklizni se taky budou potit . Jinak automaty do boxu určitě NE tedy za mě NE . A nebo jestli jsi až tak spořiví chlapec tak se na to radši vyser úplně jinak semínka se dají sehnat i za 315 kč 5 ks když už jsi takoví ŽID neber to ve zlém . Ale udělej si to jak chceš ale ve finále zjistíš že stejně pro lepší výsledky budeš muset inovovat a investovat takže pokud chceš ušetřit čas i prachy kup rovnou pořádnej setup . Já začínal na 150w cfl no a ta radost a nadčení mě dotáhlo až ke 600w hps a taky jsem za vydřené prachy když jsem to cca počítal vrazil za box 28 litrů a to nemám štelovatelnej přadřadník.
Bitir
Automat bych dal do boxu maximalne pod ledky , bez zastipu ,ohybani a jinych praktik. Velkej kvetinac a prostor at na to sviti a muze poradne narust , ale nechapu lidi proc to strkaji do skrine kdyz si v podstate automat u delas s fotoperiody. Holt pokud chces neco sklidit ,tak se za to musi i platit, nejaky radoby mikropesty kde udelas pod usporkou 50g se totalne nevyplati . Pokid ti jde onpenize ,tak si kup 250w hps ,9 rizku a az se vzpamatuji tak to prepni. Cis ;)
Váchy 55
Zdravím. Souhlasím jak radí kolegové. Maji pravdu. Když nechceš investovat, tak nebude výnos. Vidíš to moc růžově.. Nevymyslej blbosti. Pročti grower. Ale reknu ti rovnou, že na to, aby si udelal v tomto prostoru vice než 200g, tak budeš potřebovat 250w sodík (nebo LED, ale u těch je vyšší porizovaci cena), kvalitni řezy a dobreho zahradnika
Kalashnikova
Jeste bych asi dodal ze je uplne jedno co je to za model, myslim ze nejdulezitejsi je pěstitel :-D
skoroduchodce
Ahoj, dekuju moc za cenné informace. Do boxu tedy nacpu 250w sodik a budu se modlit, abych to nějak uchladil. Řízky bych bral, bohužel v okolí Plzně nikoho neznám. Navíc bych chtěl pěstovat léčebne konopi tj. Odrudu 1:1 CBD:THC, coz urcite nikdo nematkuje. Ještě jednou díky moc. At to roste.
Bitir
Napis kalaschnikovi . Posilal sem mu odkaz na matkare tam nekde od vas. Navic dobrej matkar ti je priveze za trochu drobnych na fuel.
Kalashnikova
Me si nic neposilal kamo :-D
Kalashnikova
Jinak koukni na growerbazar.cz nebo tady na bazar urcite tam najdes řezy z Plzne
Bitir
Myslim sem ti posilal odkaz . Na grover bazar ,borec nekde z teplic critical+2.0 . Jak sme se bavili ze ty mas od brnaka a ja zase z vaseho kraje.
Kalashnikova
Jo to jo ale frajer je z Plzne
Bitir
To neni u vas ?
Kalashnikova
Asi 140 km kamo :-D
Bitir
Pro kvalitni klony si klidne zajedu 200km. Nemusim to mit hned za vratama. Pokid ten matkar od brna bude stat za hovno ,tak zkusim napsat guerilovi nebo hodinarovi a klidne si pro to zajedu do prahy :D
Kalashnikova
Myslis ten matkar odemě?
Bitir
Jojo
Kalashnikova
Myslim si ze je dobrej, i kvuli tomu ze se krasně ujali i pri ty vlhoksti v rustu co sem mel. No vic uvidíme po sklizni
Bitir
No ja doufam , pac to k nemu mam fakt kousek . Ale nasel sem asi dobryho matkare z brna. Takze rezerva.
Kalashnikova
Nechapu proc ty uz davno nejsi matkař :-D
Bitir
Vsechno bude :D
Kalashnikova
Tak si pak udelas výlet ke mę a můžem pokecat osobně :-D
Bitir
Ok, beru te za slovo :D
Kalashnikova
Neni problem kdykoliv, mam vlastní tryskáč :-D :-D :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma