Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Outdoor výnos v květináči - Klikni zde pro originální téma
stavok
Zdarec, potřeboval bych konzultovat outdoor v květináči, lépe řečeno květináč/výnos mám nachystané 50L nádoby s čím můžu počítat.Dík za názory.
@jdam
Kvetinac o techto rozmerech je krasna vec ale narovinu k hovnu...neber to spatne ale v 20l kvetniku bude uplne to same jak v 50l...a dej si velkyho majzla na kvetnik..takhle prez jaro leto podzim je hodne promenych co se tyce kvetinace.mista kde je.pocasy a tve pece o samotne medium kde plevel poroste...staci uz jen barva kvetniku ze bude klasicky bila(kbelik od barvy) tak kdyz ho natres na cerno bude na jare dily tepelnym vlastnostem barev kytka rust nesmyslne krasne ale zase v parnem.lete ji zase utejras a zabijes kultury v mediu...v kvetniku o tech 50l muzes docela jednoduse zkurvit i tak jednoduchou vec jako je preliti...co si budem.povidat takze opatrne.a na konec rada moje pro tebe...radsi vykop 50l diru do zeme a pohraj si se slozenim.media....hlina...kokos...perlit..hydroton...pisek...hnuj...pnk.....kura....kamen a co ja vim ale namichej to tak aby to bylo hlavne vzdusny a budes prekvapen jakou ti to udela radost.hodne stesti a mnoho uspechu pri pestovani jahod
stavok
Mám klasické hněde květináče o objemu 50L a do nich příjde stejná skladba zeminy jakou pouzivam indoor,do země to dávat nebudu kytky musí byt mobilní(všechny květináče mají podvozek)budu je muset čas od času schovat.Spíš mě zajíma s jakým výnosem lze počítat o tom jsem se na netu moc nedočetl.Ty 50ky jsem zvolil kvůli kořenům aby se mohly pořádně rozjet.
bruno.kudrna
Zdravím
Já u outu začínal s kýblema 45l a věř že je to zbytečný.Pár let už mám kýble 20l a spokojenost kytky a výnos stejný žádná změna.
Jediná nevýhoda je že častějc zalíváš.Jinak hlíny kupuješ o poznání míň,můžeš si teda dovolit nějakej supr špica namíchanej substrát.Díky tomu ušetříš i na hnojivech.
A hlavně mám pocit že v těch menších kýblech to i dřív dozrává....
Zdárek:sun:
Váchy 55
Zdravím. S tím dozráváním v menších kýblech souhlasim. Kytka už má plně vyvinutý kořenový systém a už ho nemůže zvětšit, tak už se připraví na květ. Kdežto ve volné hlíně má pořád místo pro kořeny, tak ho využívá dokud může. S tou velikostí ale s kolegama až tolik nesouhlasim. Kolikrát dokáže rostlina vyrůst do finální výšky (myslím před květem - při přepnutí samosebou vždy vyletí) ještě dlouho před květem..klidně už v červnu. Když bych takovou kytku přesadil z 20L do 50L, musí se určitě zvětšit. Klidně i jen málo, ale určitě i znatelně na stonkách. Se podívejte co pěstují v US za monstra a v kolika litrových květníkách to mají. Většinou tak 200L a víc. Pochybuji, že by takové monstrum vyrostlo v 20L květníku ;-) Možná tím, že 20L/50L ještě není takový rozdíl, tak to neni tolik znát..taky bude hrát roli jak je květináč široký/hluboký. Pic and peace.
bruno.kudrna
Zdravím
Rozdíl mezi 45l a 20l není až tak velkej. Ve volné zemi nebo 200l pytlu máš monstrum,jenže na to má u nás podmínky málo kdo.
V kýblech 20l mám kytky 2,5m který zastříhávám.Bez zástřihu v poho přes 3m.To sou dle mýho dost velký kytky,pokud teda chceš zůstat trochu utajenej.Když to bude legalní budu pěstovat v jámě 1x1x1m jednu kytku,to pak budou monstra jako v US.Zatím bohužel...
Zdárek:sun:
stavok
Dík za rady ohledně květináčů :-) ale spíš by mě zajímalo kolik jste schopní v nich dosáhnout výnosů kvůli tomu jsem tohle téma založil 🙂
bruno.kudrna
Zdravím
Výnos se odvíjí od modelu.....+ tvoje know how + jak vyjde počasí(to neovlivní nikdo).Nedá se to nějak přesně specifikovat.
Troufám si ale tvrdit, pokud nejsi úplný jelito tak 200g na kytce uděláš.
Zdárek:sun:
Váchy 55
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna
Zdravím
Výnos se odvíjí od modelu.....+ tvoje know how + jak vyjde počasí(to neovlivní nikdo).Nedá se to nějak přesně specifikovat.
Troufám si ale tvrdit, pokud nejsi úplný jelito tak 200g na kytce uděláš.
Zdárek:sun:


Asi tak :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma