karlos120 |
Hoj. To budou monstrozni kytky, pokud jsi jeste neprepl. Dej 12/12 a modli se at po prepnuti ty vetve nevystreli do vesmiru hih. Mas to pekne. Nektere modely se totiz po prepnuti vytahnou vic do vysky nez v obdobi rustu. A kazde kytce dej bambusovou tycku a k nemu ji privaz. A jak tam mas fotku toho spodku tak tam vystrihej ty vyhonky co se tam tvori.Budu sledovat ... |
|
|
korba4567 |
Ok dneska už to dám na 12/12 |
|
|
korba4567 |
změnil sem i hnojení na květ vystříhal ty výhonky . tak cca za týden se ozvu jak se jim daří :) doufám že vše bude ok :) |
|
|
joelitoo77 |
nazdar viem že to sem vôbec nepatrí ale toto je jedno z mala aktívnych vlákien a potrebujem sa spýtať na hnojenie zálievkou koľko litrov treba napríklad do 20L kvetináča nikde som túto informáciu nenašiel |
|
|
karlos120 |
Až zespoda poteče voda tak můžeš přestat. Pak zase počkej než substrát vyschne. A tipnu si že do 20L květináče se vleze 1,5 až 2 litry. Klidně mě opravte (myslím hlínu) |
|
|
borecshot |
No jo ale co když má cocos ... |
|
|
joelitoo77 |
bude to v záhradníckom substráte s mykorhizou floria a hnojene biobizz v samozavlažovacích kvetináčoch a neviem či 0.5l balenia budu stačiť na 6 rastlín, Plagron BLOOM, GROW, PK 13/14, Phyt-Amin. inač čo poviete na kombináciu
|
|
|
Kazo |
V tomto substrátu jsem odjel pár kol. Vždycky v něm byla hromada hmyzu.
Jinak hnoj podle tabulek a podle stavu kytek upravuj. |
|
|
Pítr90 |
Zdary, k tomu hnojení. Koupil jsem základní sadu od Biobizz 3*250ml. stačilo to na 4 kytí ve 4l květináčích v light mixu a ještě od každého trochu zbylo, nejvíc grow😉 ať to roste 😉 |
|
|
korba4567 |
na 4 kytky by to mnělo stačit :) |
|
|
Bitir |
Zdar, nevim jak mas vymysleny samozavlazovani ,ale pocitej stim ze grow ,bloom je organika a do 24 se ti zkazi kdyz bude v nadobe. Musis to namichat presne a zalit . S biobizz zkusenosti nemam ,ale kazdy hnojiva kde je napsany ORGANIKA , tak se po namichani roztoku skazi.
Good luck ;)
Edit, pokud jim chces lit pk 13/14 , tak nechapu proc jedes organiku ? Osobne bych koupil ec metr a palil jim "pokud chces jet plagron" tak coco radu tak jak to maji v tabulkach s tim ze zacnes na mensi davce a budes prihnojovat podle potreby.
Nebo zvol komplet organiku od biobizz, metracek dal docela dobrej navod do zacatku jak na to . Sekce obohaceni faq. |
|
|
korba4567 |
čago, jen dávám info ohledně kytek , svítím 12/12 už 4 dny , včera sem ještě ostříhal listy protože jich tam bylo moc , kytky už mají tak 50 cm tak doufám že se ještě vytáhnou pořádně tak na metr a něco.
Otázka č.1 - Mám 8 kytek na 1x1m . to znamená že když listy narostou tak je to jak les a kryjí světlo pro spodní větvičky (později pro spodní paličky). což nechci. Ale taky sem četl že listy sou zdrojem živin a když budu mít kytku bez listu tak to ovlivní výsledný produkt a bude ho méně což taky nechci :D takže jak ?
čet sem že je dobré v květu stříhat jen konečky listů .... Názor ?
Otázka č.2 - kdy se začnou tvořit paličky, zase sem četl že během prvního týdne kytka zaregistruje že je v období květu a začne tvořit palice... zatím sou v květu 4 dny a paličky nemá. Byl rád za vyjádření k téhle věci ať sem v obraze :)
Otázka č,3 - včera sem si ve faq přečetl že se kytky zalívají tak že zaliji a další zalévaní bude až substrát vyschne , celou dobu sem to zaléval tak aby byl substrát neustále vlhký .... (takže sem asi zaléval špatně ?).A je možné že mi kvůli toho kytky rostou pomalu ?
Otázka č.4 - Jelikož hnojím a nechci ať mi pak výsledný produkt chutná po hnojivu. dočetl sem se že 14 dní před sklizní by se mělo zalévat čistou vodou ať kytka spotřebuje živiny s listu a chutnala pak lépe . nicméně jak poznám že za 14 dni budu sklízet ? :D |
|
|
alpine |
Kolego,tak za prve,listy nestrihat,radeji ostrihej ty spodni vetve,palicky se zacnou ukazovat po prepnuti osmy az desaty den,zaleval jsi spatne,nechto proschnout a pristi zalivku prolej jen vodou,upravenou. Udelej si radeji caj,melasa,bylinky a mas po starostech,jestli nebudes kourit jedy. Tu vuni kvetu,zadne hnojivo nedokaze,ver mi. At se dari. |
|
|
korba4567 |
tak jak to bude vonět je až na 2.místě ... mě jde hlavně o to aby mě to pořádně zhulilo :) nějaký čaj s prominutím kašlu , kvůli toho to nepěstuji :)
No ve faq sem četl že listy by se mněli prostříhávat aby světlo dopadlo i na spodní čast kytky ... berme to tak že chci mít co největší výnos a kytce zbytečně nechci ubližovat ....
A proč ostříhat spodní větve na nich se taky tvoří taky palice né ?
Jde mi hlavně o plody . nic jiného mě nezajíma :)
a díky za rady všem :) |
|
|
Pítr90 |
Zdary, co dole ostříháš, kytka vrátí nahoře ;)
Nemusí dávat energii do spodních,nic moc, paliček.
A k listům - kytka přes ně " dýchá " |
|
|
krtekskrtkem |
citace: |
Původní příspěvek od Pítr90
Zdary, co dole ostříháš, kytka vrátí nahoře ;)
Nemusí dávat energii do spodních,nic moc, paliček.
A k listům - kytka přes ně " dýchá " |
Milerad ti daruji k+ jsem rád že vidím smysluplné odpovědi, přesně jak píšeš, rostlina přesměruje energii do toho co na ní zůstane,,, no a k těm listům - nepřiměřené odstraňování může mít za následek zalistneni palic nebo celkově nižší výnos.
Ale je pravdou že občas se něco ustrihnot musí no vždy nak s rozumem, a něco jiného např. 14 dnů před kosou,. Tak ať se daří. |
|
|
korba4567 |
Special Queen , 76 den .... 23 dnů v květu :) cca 50-70cm... :) |
|
|
|