Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
L.S.D 600w - Klikni zde pro originální téma
Kalashnikova
Ahoj přidávam taky svůj pěst, který teď jedu.

Výbava: DSII 120x120x185
Grow předřadník ELT Arce 400W
Sodíková výbojka Sunmaster 400W Dual spectrum
Kompletní hobby stínidlo set
Ventilátor Hurricane klipsnový 18cm
Odtahový ventilátor TT 125
Pachový filtr Can-Lite 150


Poté byl dokoupen: Elektronicky předřadník NTS 250w-660w
Osram Plantastar 600w
Waveflector XL
Mikroskop az 50x zvětšení.

Řezy jsou LSD 21x od matkaře který mi je přivezl z Brna až ke mě cca 250 km daleko, což se velmi cení.

Teploty : Den 24-25 Noc 19-20

V růstu byl problem s vlhkosti kdy ve dne jsem byl rád kdyz bylo 35% tak sem dal na rady a celý růst byl vyplí odtah.
V květu je vlkost kolem 50% takze bych řekl idealní.

Bohužel v místnosti kde mám stan normalně teď je teplota kolem 15°C tak sem musel přestěhovat stan do Ložnice ,kde je teplota 19 stupnů. Takže s Přítelkyni spíme v obývaku :-D
Kalashnikova
6.1.17 byli řezy zasazeny do květináčů 5,7l a v nich Coco mix od Green Label a Hnojeny jsou Jidb v poloviční dávce. Pod Lampou 400w byli az do prvniho týdne po přepnutí, pak sem nahodil 600w spolu s novým předřadníkem a waveflectorem.
Bitir
Hod sem aktualni foto . Budu sledovat ,sem zvedavej jak se stim poperes ;) good luck
Kalashnikova
Po dvou dnech se oběvil problem se žlutými a zkroucenými listy viz. Obrazek. Na radu od Bitira jsem dal plnou dávku hnojek podle tabulek a zvedl lampu na 50 cm nad vrcholky, behem druhého dne se zkroucené listy dali do kupy. Žloutnuti listu se po par dnech zastavilo.
Kalashnikova
23.1.17 byli přepnuti na květ kdy byli rozestupy mezi kytkama 5-10 cm a vypadali takto. Omlouvám se za kvalitu fotografii.
Kalashnikova
4 den po přepnuti sem začal ohýbat pomocí kolinek kterych sem měl 50 a je to málo.
Prvni tyden hnojeno stale na růst.
Na kytce uplně v pravo byl zkoušen FIM, vyrazilo asi 6 větví no ale nelíbí se mi to. Na ostatních klasický záštip.
V Druhém květináči z prava jsou dva kusy, na jednom z nich tedy na 21 kusu sem provedl LST se záštipem. Chtěl sem si to vyzkoušet.
Kalashnikova
Tak a nyní už sme 7 den 12/12 byla dána 600w a waveflector. Je videt ze je to mnohem více osvětleny. Výbojka cca 50 cm od vrcholku. Ohýbám každý den všechny vetve co převyšují.Myslim že prostor sem zaplnil dobře. Na dalši foto si musíme počkat.
Bitir
Prostor je zaplnenej paradne , ale jeste te nejaky ohybani urcite ceka ;) . Sem na to zvedavej.
Kalashnikova
Jasně, jak říkám ohýbám každý den každou větev která je vysoko. Baví mě to, sem u nich třeba 4krát denně. :-D byl bych rád kdybych se dostal na 500 g. Všechno to stejně rozdám, chci skusit udělat nějaký mastičky a nevim co všechno pujde. Protože taky nehulim. Je to tak mesíc, co sem si dal svuj OB po 7 letech. A byl sem tak v píči že zase dalšich 7 let určitě nebudu hulit :-D takže žádný smokereport at nikdo nečeká :-D Sem taky zvědavej. :-)
Kalashnikova
A děkuju ti za všechny rady který si mi dal a znova poděkuju az se na váze ukáže 500+. Protože nebýt tebe tak tam bude hovno :-D
Bitir
Zase to s tou peci neprehanej at maji taky prostor rust :D . Moje zkusenost je ze v kvetu hodne pece spis skodi . Pokud to mas prosvetleny tak radej na to vubec nehrabat , max obcas zastrihnout nejakej list ,nebo protrhat spodky . Sak uvidis jak to povali.
Kalashnikova
11.den 12/12 už to nakvétá
Bitir
Nejakej up , nebo ti to zhermilo ? :D
Kalashnikova
Žádný hermeni ted nebude nemaj žádnej stres. :-D za 4 dny to bude mesic kvetu. Zatim se nic neděje. :-):girl:
Kalashnikova
Tak snad tam něco bude. :-D
5.týden 12/12
Všechny jsou cca 50 cm vysoký

Teplota: noc 19-21 den 25-28
Vlhkost: noc 55% den 40-50%

1 litr zálivky každý druhý den.
Hnojim podle tabulek akorat B přidávam 0,5 ml na litr navíc.
Za celých 5 týdnu květu jsem odstranil pouhé čtyři žluté listy. Jindy mám už plnou igelitku :-D Asi jim JIDB prospívá
MaLdeSs
Zdarec , na 5. týden to nevýpada nic moc , každopádně , myslím si že 1 L zálivky a ješte k tomu ob den je hodně málo na Cocos ... Zvýšil bych intenzitu zalíváni tak 4x + myslím si že jim něco chybí , počkej až ti někdo zkušenější rekne zhruba co a pak bych asi jeste přidal trošku hnojiv... S JIDB nemám zkušenosti takže ti už dál neporadím :) ale s tím zalíváním bych něco určo udělal , připravuješ se o dost .... Hodně štěstí dál a at to kvete :)
Bitir
Sou o trochu mensi nez treba u kvakose ,ale zdani klame , teprve to zacne delat divy , kvete to prez 60 dnu ,takze maj casu dost ;) . Myslim si ze budes s vysledkem spokojenej , snelo by to vic poohybat a zaplnit , ale aspon to mas dobre prosviceny .drzim palce at se nic nevysere.
Kalashnikova
Dekuju za reakci. Myslim ze jim nic nechybí pokud se ti zdaji listy ze maji spatnou barvu tak je to foťákem. Nikdy sem neměl tak zdravý kytky :-) jinak stim zalívánim, myslis ze mam teda pridat? Nebo aspon zalivat kazdy den tim litrem? Jinak kvete to 65 dni takze jeste tam čas je. :-)
MaLdeSs
citace:
Původní příspěvek od Kalashnikova
Dekuju za reakci. Myslim ze jim nic nechybí pokud se ti zdaji listy ze maji spatnou barvu tak je to foťákem. Nikdy sem neměl tak zdravý kytky :-) jinak stim zalívánim, myslis ze mam teda pridat? Nebo aspon zalivat kazdy den tim litrem? Jinak kvete to 65 dni takze jeste tam čas je. :-)


Osobně bych přidal ...
Kalashnikova
To Bitir
Kalashnikova
.
Bitir
Ty vole. No stav se za typkem s ph a ec metrem . ale nejsem si jistej jestli ty metry budou mit takovej rozsah hodnot ,pac to co tam uvidis za cisla te zcela jiste omraci :D . pokud nebude kamarad merit tyto dve hodnoty, tak mu rekni at se na to radej vysere a jede outdoor ;) . ale kamos je asi dobrej flegmatik.
Kalashnikova
Ja ph ani ec metr nemam :-D nebylo nikdy potreba. Na příšte ho uz ale poridim abych vedel ze jsem jim dal maximum. Flegmouš je protoze se mu o to musi starat žena :-D
Bitir
Fikusovi se o to taky starala baba a malem mu to roztrhlo stan , ale ve finale se stim poprala docela slusne. Ty si to porid , je to lepsi, ale pokud jim nevadi to co lejes ted, tak bych zadny hodnity nijak moc nemenil. Jen to trochu doladis do normy a vysledek muze byt jeste lepsi.
Kalashnikova
Jojo nestezuju si, myslim si ze delas vetsinu dobre :-) jen co porad nevim jak se chovat k tomu kokosu, jestli ho nechat trochu proschnout, nebo to zalejvat porad i kdyz je to mokry, kazdej na to ma jinej nazor no.
Bitir
No kokos muzes mit jako nahrazku za substrat ,viz metrackuv thread kokos a organika.
Nebo to mas jako hydromedium, ale vetsina to stejne zaleva jak substrat co dva dny a funkci to plni, osobne bych stim ted v kvetu moc nehaproval , kytky uz si na neco zvykly a mohl by tonpro ne byt sok kdybys jim z toho udelal hydromedium. Kdyz neco menit tak za zacatku, ted uz to doval tak jak to je , ale uplne proschnout to taky nemusis nechavat, proste to udrzuj porad vlhky, ne mokry. Nekdo tvrdi ze kokos nejde prelit, ja zas tvrdim ze to jde utopit az moc lehce kdyz nevis jak na to.
Kalashnikova
Druhy den od zaliti proschne tak centimetrova vrchni vrstva pak zalívám a asi to tak necham porad, kdyz to pouzivam tak jak rikas jako nahrazku za substrat.
Lawor
Ahoj, se k vám přidám ;-) Kokos je super, JIDB taky, tuto kombinaci budu zkoušet příští kolo s BB od SensiS.. Co jsem doposud přečetl, tak koko by se mělo zalévat pravidelně každý den po malých dávkách, hodilo by se ti něco jak mám já ten barel, popis a návod na jeho přípravu najdeš v mém prvním kole. Právě v tom kole jsem jel zalévání 4-5 krát za den, vždy stejnou dávku na každý květník. No byla to hrůza, květináče nestíhaly dosychat a tak to i vypadalo. Jel jsem hlínu. Tento postup by ovšem byl ideální pro kokos, kde není nutnost vyschnutí, protože prostě je to vzdušný jak blázen.. Ten litr zálivky je na jeden květník, předpokládám?
Kalashnikova
Ahoj, mrknu se na tvoje prvni kolo, jinak na dalsi pest bude delat uz zavlahu kde chci zalivat 4krat denne...jojo litr na kytku kvetinace sou 5,7 l za dva dny je vrsek suchej.. posledni zalitvku jsem pridal na radu tady kolegy a dal sem jim 1,3 l na kytku dnes je to 3 den a porad neni vrsek ani proschlej. Takze na to seru a pojedu jak sem zvyklej . Kdyz sem pridal tak sem vytopil stan protoze nemam podtacky, tak sem musel na zem hodit rucniky :-D takze je zbytecny tolik zalivat kdyz toho tolik stejne protece, vim ze by lepsi bylo zalivat kazdy den ale rucne me to sere, precejen musim kazdou kytku vytahnout ven a zalit protoze se tam nedostanu,muzu otvirat pouze jednu stranu . Hlavne to je cocomix takze se ktomu musim chovat jak ke kokosu tak k hline
Bitir
1.3 litru je moc supem na 5.7 litru . Je to akorát kdyz zalivas jednou za 3 dny kdy je to uz proschly. Kdyz uz bych mel zvysovat, coz bych i zvysil ,tak 2x za den po 0.8 a 0.4 litru . Kazdej druhej den . Bylo by hezky zalivat to jak kokos, ale na to bys potreboval drip , rucne je to jebacka. Navic jak si sam psal je potreba mit podtacky a ty sou taky na prd. Pokud pojedes zavlahu a pojedes to dripem, tak si kup odtokovou vanu a dej pod ni nejakej kanistr , pak muzes valit kazdej den zavlahu stim ze ti neco vytece . Ale podotykam ze ze zacatku se mozna budes potykat s poladenim mnozstvi zalivky.
Kdyz budou klony mlady , tak bych jim drip nedaval, nax 0.2 litru rozdelit na 3x za den. Drip stylu 0.2 litru 6x denne se vali az u kytek kolem 3 tydne v kvetu ,mozna i pozdeji. Postupne zvedas mnozstvi zalivky. Kazdej to dela jinak ,ale u kazdyho to taky jinak funguje. Kdybych jel kokos, tak urcite valim ebb&flow . Podle me lepsi nez drip a hlavne snazsi a mene odpadu.
Lawor
Dal bych na Bitire, je přeci jen zkušenější a vždy když mi poradil, tak poradil správně ;-). A s těmi podtácky, nedělej si hlavu, já si je pak dokoupil a stějně nestíhaly, takže ručníky byly vždy blízko ;-).. Rozhodně doporučuji postavit auto.zálivku, pokud se rozhodneš pro drip, protože ebb&flow jede třeba nonstop, a může to pak být rušivý prvek (já jedu hodně na hluk) a tu vanu (vážně ;-). A něco do pranice, podle mě lepší než ebb&flow je koko drip s kroužkama v POTech na vaně ;-)..
Kalashnikova
Jo asi bude drip. Jen jeste k ty zavlaze vrta mi porad hlavou to ze budu zalivat treba 4 denně 150 ml ale ten kvetinac se prece neproleje az do spod ne? Neni lepsi treba dat prvni zalivku 400 ml a jen druhou 200? Neproleje se to lip? Vanu poridim take to je jasny nechci aby mi vyteklo treba 80 litru do stanu kdyby se nahodou neco posralo :-D...hele libi se mi to hydro jak to mlzi roztok na kořeny, nemuzu si vzpomenout jak se to jmenuje :-D vis co myslim ne? Jinak dostal sem ted Top nabidku na coloseum pro 350 kytek komplet se svetlama, predradnikama atd. Proste komplet za 50 listů, no musim o tom popremejslet :-D jestli potrebuju tolik g :-D
Bitir
Ebb nejede porad , zaplavis celej stul treba 3x denne . Nft jede porad ;)
Edit .Jinak hodne lidi tvrdi ze kokos neni dobrej pro ebb, je to uplne v pohode , jen to nezaplavujes tak casto jak hydroton. Kazdopadne to chce zkouset co ti sedi nejvic , ja treba dosel k nft a menit se mi to nechce. Jen kdyz jedu semena a potrebuju podkladat tak jedu kvetinace.
Myslis TAG ? No stim bych byl opatrnej pac to neni zadna prdel se o to starat. Ja zed premyslel o aeroponii a stejne nejspis zustanu u nft ,protoze je to jednoduzsi .
Lawor
Omlouvám se, moje chyba :-)...
Kalashnikova
Ne TAG to neni jmenuje se to jinak Aeroponie mam dojem?
Bitir
No tag je aeroponie . Ten dela mlhu a treba amazon system ti prez trisku ostrikava koreny.
oak
Ahoj,no kazdopadne jim dej zalivku hojnou na Dusik (N) pac tem kytkam chybi.Dej jim jednu zalivku a do toho naser rustove hnojivo.Pac ty listy hrozne zloutnou nemaj z ceho zrat.
Bitir
Cus , to neni jeho ,ale nejakyho kamose kterej nemeri ph ani ec. Tam bude problem rekl bych jinde.
Kalashnikova
Foceno dnes. Sorry za kvalitu fotek. Začíná se něco dít.
Kalashnikova
Od zitra proplach. Foceno 23.3. Druhá fotka venku z boxu kvůli stěhování. Jedna kytka žloutne ale neřešim to. Z každe kytky opadalo maximalne 10 listů což se mi líbí.Myslim že to nevypadá zle.
Kvakos
Paradni grow. Koukam, ze si vzal nekdo me rady k srdci.

Vypada to paradne.

Skoda, ze sem o to zavadil az ted.

Pristi kolo doporucuji.

Davkovat na kvet hned po prepnuti, koupit ty meraky a poradne stinitko.

Idealne doladit ted drip. skoro pokazde mas kvetinace suche. to ja nikdy nemam a kazda zalivka trochu protece a vsakne se.

I tak to vypada skvele! Krasna prace, kolikaty den kvetu?
Bitir
Cus, vypada to dobre a s merakama budes pak mit vse pod kontrolou a bude to vypadat jeste lepe ;) . Tusim ze jsi neco malo prez 60dnu ? S tema hnojkama hned po prepnuti ma kvakos asi pravdu, ale zalezi kdyz to prepinas , pokud nechas chcili veget tak bych se toho asi nebal ,i kdyz davam prcni tyden hnojky na rust , tak se divam ze pri kvetovym pomeru se leje stejny mnozstvi M . Takze to taky jde. Pristi kolo uz zkus to nft , neni stim tolik prace a lip to vali ;) . Gratuluju ke zdarenymu konci.
Edit. Kvakos , tvuj grow byl dost inspirujici, bez kecu, prehlednej,poucnej a myslm ze vetsina na groweru jede podle tebe. Aspon v tom ohybani . I ja se inspiroval ,v kombinaci s minimalnim stresem je to cesta k uspechu .
Kalashnikova
Ahoj Kvakosi diky za reakci a pochvalu. Vetsinu rad sem odkoukal od tebe a zbytek mi poradil tady Bitir děkuju vám. Priste budu hnojit na kvet hned po preputi, ted sem zkousel jeste tyden jet rust a zda se mi ze to dlouho nakvetalo. Drip chci na dalsi kolo , protoze i tech 20 kytek je blby zalívat, kdyz je to džungle a kazdou kytku musim vyndat. Tohle kolo sem zkousel cocomix a porad sem si nebyl jistej jestli to nechavat proschnout a nebo aby to bylo porad vlhky. Priste bude zase cistej kokos tam to neproschne. Dnes je to myslim 63 den a aspon tyden to necham na vode.... plany jsou velky jako nft, led vero atd. A zatim chybí finance ale za chvili to prijde :-)
Kalashnikova
To Bitir: stačí mi to na jedno kolo?
Bitir
No ja nevim jak zalivas , nebo jestli pojedes to nft , vem si ze ja jsem v 22 dnu na kvetu a celkove 25 den od vysazeni a behem 3 tydne za tyden vzaly 150 litru vody, ted se to zas uklidnilo na cca 100 litru za tyden. Tvuj box je polovicni .
Pocitej to tak ze tech boosteru se da v pohode lit 1ml/l tudis z toho udelas 250 litru. Rhino skinn a bud candy udajne staci pri kazdym druhym dolivani. Ja to leju porad .
Big bud , behem tri tydnu by to snad mohlo vyjit . Overdrive asi taky a zbytek si prinejhorsim dokoupis. Ale jak rikam , pry se to tam nemusi lit stale, borec ma vyzkouseny ze jednou leje do hydra jen zakladni hnojiva s enzymy na pozadovany ec . A po druhe leje polovicni davku zakladnich hnojiv a polovicni davku vsech doplnku. Podle me je treba v kokosu vetsi spotreba vody jak v nft a nebal bych se to vselijak stridat. V hydru bych si to nelajznul a lil to tam stale. Tady mas kalkulacku, zhruba vis kolik prolejes za tyden ne ? U me to v substratu bylo na 120x120 kolem 70 az 100 litru od 3 tydne. Tak si to tam zadej a spocita to kolik potrebujes hnojiv . Ale ukazuje to pri 2ml/l . Pokud budes lit pulku ,tak nepotrebujes jak pisou 400ml ale 200ml.
Za zacatku se to trochu hekticky, ale neni to tak hrozny.
Kalashnikova
Pojedu zatim jenom kokos.jo ja sem taky kolem 70 litru tydne. Podivam se na tu kalkulacku lil bych to tam tak dlouho tak jak je psano.... treba zustanu nakonec jeste u osvedcenyho Jungle to se uvidi :)
Bitir
Uvidis sam, ja to zvolil kvuli podpore terpenu a trichomu. A celkove me zajima pomereni jestli se to vyplati. Ale to ukaze cas a vic odrud ,ted nemuzu soudit , ale spoleham na to ze ledky, hydro a kombinace top hnojiv s minimalnim stresem je cesta k uspechu . i kdybych mel stejnej vynos jako s jidb, alle bylo to lepsi, tak u toho zustanu . jako jidb sou dobry, ale podle me tomu jeste neco malo chybi. Doleval sem green senzation a celkove sem spotreboval na velkej stan celou sadu hnojiv + green. Coz dela o 1500 min nez s advanced N. A to neni zas takovej rozdil. Zato na kytkach vidim rozdil jak prase, lip to nakvita, stavba rostliny je perfektni , zerou jak maji, jen z pocatku naleju cca 5ml kiseliny na 50 litru vody a cekou dobu to krasne drzi ph 5.8 az 5.9 . celou dobu jen dolivam vodu. Driv sem lital a nahanel ph vzdy cca dva dny kdyz sem dolival. Sak sleduj muj thread a uvidis jak na tom budu, ja si neootrebuju nic vymyslet a chvalit. Kdyz se mi to ve finale nebude libit tak reknu ze sem kokot a vyhodil sem 3500 kc za pitchovinu a jedu dal :D .
Kalashnikova
Sladuju tvuj thread to je jasny, kdy nahodis fotku?
Bitir
Uz :D mam jen jednu malou detailni. Fotka celku je na predchozi strane.
Kalashnikova
Uz to vidim, koukam ze to mas hodne flekatý vid?
Kalashnikova
Seknuto po 74 dnech na květu...12 hodin pekla je konečně zamnou :-D foto s plechovkou pro Bitira :-D
Bitir
Wooow. Kalachu smekam , klobouk dolu, krasne ti to narostlo :). K+++ . Tak snad tam budes mit aspon 650g kazdopadne doufam ze bude vic :).
MaLdeSs
snad jen ... WOW ... K+
kwb
jednim slovem BEST... K+
Kalashnikova
Hoši díky, co nějaký čísla? nějaký tipy? :-D
growmatrix
Parádička bylo 500 géček? :)
Kalashnikova
ahoj kosa byla teprve včera, takže výsledek bude tak uterý-středa
Rombero
Luxus tip 666g
Kalashnikova
Ja sám to tipuji na 608 gééé, no uvidíme
growmatrix
Počkáme si držím palice :)
Kazo
No 640g
Sorry Bitir. Nejak jsem to prehledl
Bitir
Kazo, 650 uz mam zabrany ja , najdi si svoje cislo :D
LinChi
621 G :) jinak neuvěřitelný moc moc Smekám !
knakS956
Krásná práce.
Sice nejsem moc zkušenej tipér, ale vypadá to líp jak to moje a tzn, že tam máš 678 gé :banana:
MaLdeSs
645 g , přeju víc ;)
LinChi
smím se zeptat jakým způsobem sušíš ?
Kalashnikova
Ahoj Linchi rekl bych ze normalne. Ostriham perfektne vsechny listy, protoze se to lip striha kdyz je to mokry. Pak ustrihnu celou kytku u kvetinace a celou ji povesim zpatky do boxu kde je zapli odtah a pod urovni palic je vetrak ktery mícha vzduch v boxu. Teplota nesmi prekrocit 20 °c nyni tam je 17°c po 4-5 dnech vytahuju z boxu a davam do plastovejch uzaviratelnych misek, ktery nekolikrat denne na chvilku otevru a material promíchám. Po 3 dnech v miskach je to pripraveno a muze to jit do mrazaku nebo tak. :-)
shivasambhu
Úžasný pest. 580G
bcbud23
Pecka matroš 623G
Pumpos.Negros
Luxus 612G
Balon
s čistym svědomím tipuju 712g
growmatrix
Jakpak jsme na tom? :)
Konůpek
Super práce. Radost pohledět :)

678g
Kalashnikova
Zitra zveřejnim výsledek, necham to jeste proschnout at nerikate ze je to malo usušený :-D muzu jen rict ze sem spokojenej :-)
MaLdeSs
citace:
Původní příspěvek od Kalashnikova
Zitra zveřejnim výsledek, necham to jeste proschnout at nerikate ze je to malo usušený :-D muzu jen rict ze sem spokojenej :-)


Napočítal jsem 5 dnů ... :D , trošku rychlí ne? :D ... No ale jestli to už bude nemá cenu to nechavat presychat .. ono na druhou stranu , kdyz to oholíš a nastříháš na palice tak to schne rychleji , takze bych se ani nedivil kdyby to už bylo :) ... su zvedavej na čisla :) at se nic nezkurví . HF
Kalashnikova
Ahoj. Ted je to presne 150 hodin tedy neco pres 6 dni, v boxu to bylo 3 dny a dalsi tri dny uz rozstríhaný. Teplota 3 a 4 den stopla az na 24 stupnů to zapříčinilo že to proschlo tak rychle a vic nez bych chtel. Takze pátý den uz to bylo suchý, tak sem to dal do papirový krabice a zalepil aby tam nesel vzduch, chtel sem aby se to zapařilo, no dnes to je stejny jako vcera.

Teď to hlavní :

Nevim jestli má cenu tady říkat vysledek, protože tomu nikdo stejne verit nebude, možná tak Kvakos, prptoze ten udělal o pad gé víc než já. :-D Nikdo se ani trochu nepriblížil k výsledku.

Dále bych chtěl říct ať se nebojíte klonu z Vídně, protoze tyhle řezy byli právě Klon-Matka z Vídně.

Dále děkuju za rady který mi dal tady Bitir, za to tě cenim. A taky Kvakosovi za jeho perfektní thread a jeho ohýbání.

Tak ted k tomu modelu:

Kvalita 7 z 10 a to zduvodu ze to není tak tvrdý a hlavně to nemá barvu jakou bych si představoval. Dále pryskyřice nebylo nějak moc.

Chuť a vůně: 10/10

Voní to po nějakem ovoci, nevím citron nektarinka?
Po 5 dennim flushu je chuť výborná, kouř takový jemný a vubec neškrabe.

Účinky: Po 0,5 g hodně smíchu tak hodinu, pak výtup a nasledný 4 hodinovej spánek, proste síla pro člověka co hulil podruhý po 7 letech :-D

Nejblize si tipl Baloon, Karma

Takže váha je sám tomu nevěřim 829 géeeeee.


V pytli je 600 na vaze 219 a 10 jsem dal dnes kamaradovi.
Pozor: bez spodků. Použitelný spodky jsem dal do misky ( může být tak 15 gé) a zbytek sem nechal rovnou na větvích protoze to je pro mě nezáživný :-D

Jestli mi budete věřit nebo ne je mi jedno, nemam proč si vymýšlet.

Díky že jste sledovali a v přístím kole se budu snazit pokořit tuto váhu s Critical+2.0

Díky ahoj čau

Edit: Nebyl použit PH ani EC metr !
Bitir
Tak to je sada masakr . K+++ i kdyby to i to jeste seschlo, tak pod 800 asi nepujdes. Krasna vec kalachu.
Fakt cumim jak puk.
Edit, ted sem to cely probehl , sou tady docela zajimavy postrehy ,i kdyz ne moc ,ale je to hodne prehledny . Za mě síň slavy!!!
Kalashnikova
Jo taky cumim, vedel sem ze tam 700 bude ale tohle me vazne prekvapilo. Jestli to proschne tak max 10 g ale myslim ze ani to ne, prptoze je to pripravny tak ze to muzu dat do mražaku.
Bitir
Pro prehled ostatnim muzes jeste uvest v jakym pomeru jsi daval hnojky ?
Trip2603
Cauka první bych ti chtěl pogratulovat k tomuto výsledku moc pěkná práce,a ještě bych se chtěl zeptat jestli nevíš bo nemůžeš zjistit která banka tenhle vzorek ve Vídni ma?
Kalashnikova
Hnojil sem presne podle tabulek asi mam to štesti ze mam vodu 0,3 Ec ze to takhle pekne jede a neprehojim to. Asi 6-8 tyden sem pridaval o o,5ml na litr víc slozky B ale to uz se obevili trochu spaleny špičky listů. Pak sem to zase snizil podle tabulek a dojel az do flushe, na to ze to bylo na vode jenom 5 dni tak to neni vubec citit. Priste skusim jednu kytku bez flushe jestli to fakt neni potreba u JIDb a jestli se to podepise i na vynosu ze o tyden déle budu hnojit..

Tripe pokusim se sehnat, nejhorsi je ze Matkař uz Matku Lsd seknul.
growmatrix
Tak pres 800 gecek to je pecka fakt gratulation chtel sem bejt strizlivej,ale kdyz se to povede hmmmm. Baaaajecny. Dekujem za pest.
Kalashnikova
Diky. Sere me že sem si jeden řez kterej byl navíc nezamatkoval :-( nejedete nekdo do Vídně?
Trip2603
Já bych tam právě klidně jel :-D
Kalashnikova
Tripe tak sorry popletl sem to s Mazarem kteryho sem bral spolu s LSD. Lsd je ze semen.. takze to asi vypada ze bude selekce :-D a budu zkouset najit pheno co mel kvakos protoze tam byla kvalita lepsi zda se mi
Kvakos
A pak, ze to nejde :) Naprosto luxusni prace i uveritelny vysledek,sam sem si rikal, ze by tam toho mohlo byt i vic. na takovem prostoru a poctu jde i 950.

Tak doufam, ze sem pak jeste neco hodis, at zaprisahli LEDkari vidi, ze HPS opravdu jeste neni DEAD :D
Kalashnikova
Jojo díky priste chci skusit udelat kilo a nejspis s Critical+2.0 a velikost kytek +- metr. S tím ze bych je od spoda tak do 50cm oholil uplne. No uvidime . Jinak tady foto suchýho
Kalashnikova
Tak ste mě přesvedčili že nemá cenu zakládat thready protože je to tu samej xxxxx. Jedinej kdo tomu asi věři je Kvakos, protože ten měl výsledek podobnej.Až budete mít tu samo genetiku tak říkejte že to nejde. Zatím čau a at to roste tak jak mě.
Bitir
Ja temu verim taky ty vole :D .
Mimochodem slo videt ze z toho mas praseci radost , takze to vymysl byt nemuze ;).
Kytky jsi na to mel ,vypadaly na to taky, sam sem ti potom psal ze tam vidim o dost vic nez sem tipoval, tak hlavu vzhuru , uz sme dva co ti veri :D .
No mozna jeste jeden clen , takze tri. :D
BRooT
Teď nevím, kdo se tu semnou nedávno hádal, že bez PH/EC metru nejde udělat dobrý výsledek

Hele paráda! Gratuluju a trochu závidím :D :)
Kalashnikova
Jo diky Bitir....BRoot jojo jak uz sem rikal asi mam idealní vodu,takže když hnojim presne podle tabulek tak to je hnojeny idealne .
L1st3r
Vzhledem k tomu, že se tady věčně handrkujete s Fikusem, jsem se na ten tvůj pěst, prostě musel podívat a řeknu ti. Ty VOLE tak nějak bych si to K...A DRÁT představoval. Podle vyplněnýho prostoru to tam prostě je, ať si říká kdo chce, co chce. Jen škoda těch řídších pálek, být hutnější tak jsi nad 9 stovkama. Smekám ;) inspirace je jasně vidět, pěst ala Kvakos
BLHR
Bez ph a ec metru to bude vždy jako příspěvek č87. Šustí. Hlavní je se držet barvy listů že 😁 Za mne prezentovanej pěst o ničem. Wow efekt se nekoná.Tak snad jindy. Příště nás ohrom strukturou květu, ne gramy.
Legy
Cus, chvalim vykon a karma jasna, povedl se ti krasnej grow a jeste k tomu, kdyz se podivam na ten zacatek, fakt supr! ;)
Jedu asi 2 roky hlinu, ale ten kokos me laka cim dal tim vic a nechci porizovat zadny dripy a jet vylozene hydro a koukam, zes to taky jel bez dripu.... Muzes mi prozradit:
Jak casto si zaleval kytky?
Mas pod nima nejakou velkou nadobu na sber vody nebo klasicky jen podmisky?
Nechaval si vodu, co protekla v podmiskach (pokud si tam nemel prave tu nadobu...)?

diky za odpovedi a zdravim ;)

/edit: asi ani uz nemusis odpovidat, dohledal jsem to zpetne, ale kdybys to prece jen chtel pro poradek zrekapitulovat hezky do jednoho prispevku svoje poznatky a to, jaks to delal pro ponaucenou, budu rad :)

co mozna ale spis by mohli odpovedet vsichni, ten Coco mix od Green labelu neni kokoso-hlina, ale jen ciste kokos, ze? Protoze jsem tu cetl myslim, ze je to nahrazka a napodobenina hlinovyho substratu jen s pridavky kokosovych vlaken prave... Takze ciste kokos, ze? :)
Bitir
Blhr, pravda ze tomu chybi cukr a to dost , ale v tomhle nejspis bude hrat roli selekce . Pokud ta genetika nema na vic ,tak muzes delat stojky a lit jim co chces ,ale pryskyrice se nedostavi.
Mozna by to slo podporit jinyma pripravkama a lepsima podminkama ,ale to s jinou genetikou .
Stylem pestovani se da zadupat ledaco ,ale temer vzdy by to melo mit aspon trochu pryskyrice.
Kalashnikova
Zdarec .Díky ti. Hele ten cocomix nevim vůbec jaky ma slozeni,vzal jsem ho protože nic jiného zrovna nebylo. Ja začal hned na kokosu, zadnej drip nemusíš pořizovat staci to zalejvat jak hlinu, když byli v květu zalival sem kolem 1l vody obden pak sem zkoušel 1,2 litru ale tech 200ml stejne proteklo takže k hovnu.. nemam ani velkou vanu ani podmisky , protože když něco vyteklo tak to bylo fakt minimum. Drip neberu jako hydro ale jen jako ulehčení od zalejvaní protože zalejvat 20 takových kytek, když se do boxu dostanes jenom z jedny strany je peklo, takže sem musel vždy pulku kytek vyhodit ven abych zalil ty vzadu, když maš drip neřešíš nic. určite zkus cistej kokos je to pecka, prej nejde přelít no ja stim nemel nikdy problém.

Poznatky mám takový: zkoušel sem hnojit ješte tyden po prepnuti na květ hnojkama na rust, tim se mi zda že trval nákvět delší dobu a tim i celkově delká kvěu protože LSD musí byt do 65 dni zralý.

Kvalita nebojim se říct že je chyba matkaře a jeho selekce, protože na zkoušku sem dal jeden řez i kolegovy, měl jiny podmínky než ja, jiny hnojiva nez ja (Ah,XBLOOM,HESI BOOST) a kvalita je uplně stejná. Když se podíváš na LSD který měl kvakos je to nebe a dudy co se týče kvality. VÝnos plus mínus stejnej takže LSD ma potencial na parádni výnos.
Pryskyřice tam je ale málo a spíše jakoby uvnitř palic na lístkach nic moc.

Každopádně Nejbližší době budu dělat vetší selekci ( 4 odrýdu) kde jedna z nich nakonec bude Lsd. Kde kvalita bude určije lepší.

Doporučuji použivát kolínka a ohýbat co to jde, zaručíš si tím že bude minimum spodků. Jinak neuříznu ani jednu vetivku z kytky.

To je as vše zatím.
Bitir
Ma zkusenost je takova , ze kytce je v podatate jedno co tam lejes ,pokud teda nema otravu dusikem, tak delka kvetu a cas nakvetani ani nezalezi na pomeru grow/bloom, ale na genetice a podminkach. Hnojiva na tom maji minimalni podil.
Jinak si myslim ze matkar stoji za ho**o ,protoze ten big bud co mam v substratu je hodne chabej.
Me smto totiz caseve nesedi, psal sem mu ze chci buda , a rikal ze teprve klicil semena a ma je mesic stary , o dva mesice pozdeji mi narezal 80 klonu na sog.
Navic u me bylo hodne rozdilnych kytek , takze si myslim ze to nestihl ani dokvest a udelat radnou selekci , prece jen treba z 10 rostlin 3 mesice starych se uz 80 rizku udelat da.
Sorry za prispevek mimo tema ,ale tyka se ro i tebe zejo ;) . A delka kvetu opet zalezi na vyselektovanym phenu a podminkach.
Legy
Diky za reakci. Me osobne LSD teda moc nelaka, mam radeji min okoukany strainy ;) I kdyz ted jsem nevydrzel a jedu criticala+ 2.0. a je bud sem neco psoral a nebo je to hrozna sracka.
Nemuzu porovnat, nikdo ho tu nejel ze semen, fotoperiodiku, ale hruzna. 34. den kvetu vypada jako u jinych 20. Mikro paldy s kratkyma, pomalu vysychajicima pestikama, fakt hruza. Jediny, co me napada, ze jsem prepl trochu driv a kytky jeste nebyly dospely, protoze i nakvetani bylo fakt dlouhy a misto 45 dne sklizne to vypada tak na 70... :/ A kdo vi, kolik toho bude... Tim chci jen potvrdit, ze je asi skoro jedno, co jim lejes, kdyz to neprezenes, ale ze musis mit dobry geny!
A mozna jeste medium, protoze co muzu porovnat i z realu, tak v kokosu to samy ve stejnych podminkach jede mnohem lip...
Dalsi na rade bude od rizku powerplant, vypada to jako fajn strain :P ;)
velvyslanec
citace:
Původní příspěvek od Legy
Diky za reakci. Me osobne LSD teda moc nelaka, mam radeji min okoukany strainy ;) I kdyz ted jsem nevydrzel a jedu criticala+ 2.0. a je bud sem neco psoral a nebo je to hrozna sracka.
Nemuzu porovnat, nikdo ho tu nejel ze semen, fotoperiodiku, ale hruzna. 34. den kvetu vypada jako u jinych 20. Mikro paldy s kratkyma, pomalu vysychajicima pestikama, fakt hruza. Jediny, co me napada, ze jsem prepl trochu driv a kytky jeste nebyly dospely, protoze i nakvetani bylo fakt dlouhy a misto 45 dne sklizne to vypada tak na 70... :/ A kdo vi, kolik toho bude... Tim chci jen potvrdit, ze je asi skoro jedno, co jim lejes, kdyz to neprezenes, ale ze musis mit dobry geny!
A mozna jeste medium, protoze co muzu porovnat i z realu, tak v kokosu to samy ve stejnych podminkach jede mnohem lip...
Dalsi na rade bude od rizku powerplant, vypada to jako fajn strain :P ;)


s tymto mam skusenost a dokonca som v 1 threade videl rovnaku vec
mal som 1 semeno critical 2.0 a bol hned od zaciatku dojebany
uplne divne listy akoby chloroza a presne rovnako vyzeral critical v tom threade
u mna sklenik a u typka indoor

zeby to nestastne femkovanie?
Legy
Ja mam kytky zdravy, listy paradni, vsechno v cajku, ale kveteni je uplne v hajzlu... :/ Tezko rict, to feminizovani ti mozna muzes trochu zpusobit nejakou mutaci listu, spis a mnohem pravdepodobneji kdyz neco, tak zpusobi hermeni, ale na zdravosti, silu a kvet rostlin to podle me takovy vliv nema... Nevim, proste jsem zase ostrouhal, mam nejakou smulu :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma