Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
!!! Plesnivá voda (zálivka) !!! - Klikni zde pro originální téma
NewGanjaMan
Ahoj, ahoj,
měl bych tu problém. Mám kytičku, která má skoro 2 týdny a za poslední týden vyrostla pouze minimállně asi půl cm. Listy rostou rychle. Děložní lístky už "ustupují" a mám 2 velké a 2 malé lístky. Kyti je pořád živá, zelená bez flíčků. Nemá zkrabacené listy a tak.Ovšem jsem si teď všiml, že ve vodě s přesným pH, kterou mám v boxe na zálivku vždy jen zaliju kyti a nekoukám na ní, tak jsem tam teď kouknul do té nádobky a vidím, že ve vodě plavou takové bílé, průhledné chuchvalce. Nejspíš plíseň. Ihned jsem utrpěl šok a vodu vylil. Nádobu teď dezinfikuji a dám novou odstátou a doladím pH. Je možné, že kytička ten týden nerostla kvůli tomuto kentusu ve vodě? :) Jinak hlína nevypadá nejak plesnivě, žádné známky plísně na povrchu ani v hloubce. Je možné, že se kytka ještě rozjede ? Listy stále rostou hodně, ale roste vééélice pomalu spíše vůbec. PROSÍM, PROSÍM O RADU :) Moc děkuju, mějte se :)
Wiccini
Kľud, rastlinka rozvíja korene, čochvíľa začne opäť naberať výšku, či sa týka zálievky uvidíš o pár dní ale nemalo by jej to uškodiť daj preplach čistou vodou a nastrachuj sa toľko, nech to rastie ;-)
Hugito
jestli v ní máš nalité hnojivo déle jak 4 dny tak to taky není dobře
Maxeaux
Hugito, pri reagovani na prispevok neni odveci sa kuknut na datum. Typek to resil v lednu.
Hugito
moje chyba. nevěděl jsem ,že se to tady pak řadí na začátek.
Hugito
Maxeaux : někde jsem si všiml ,že nejsi fanda Andvanced Nutrients. Já ho tedy používám a došla mi složka. tak přemýšlím jestli doplním nebo vyměním za jiné. píší u toho ,že samo upravuje PH , ale moc tomu nevěřím beru vodu ze studně a PH mi to sráží až moc. Co ty používáš.
Maxeaux
Niesom proti AN, len mi vadia firmy a ich nasilny marketing ktory ta presviedca ze tvoje kytky nutne potrebuju 20 roznych stimulatorov/boosterov.
Ja pouzivam co dum da, este mam nejake Plagrony z radu Alga, ale cim dal tym menej to resim (outdoor). Mozno este vyskusam tablety od Biotabs. Ph na out neresim.
Hugito
Takle . Někdo tady doporučoval advanced hydroponics. Tam byly jen 3 složky . Je pravda , ze s nákupem všech složek u an je to docela ranec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma