Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Dokáže marihuana pomoc s Agorafobií? - Klikni zde pro originální téma
martinus15
Agorafobie je úzkostná porucha. Projevuje se tím, že člověk se bojí opustit svou bezpečnou zónu (domov, zemi atd.). V podstatě se bojí veřejných prostorů a hlavně cestování.
Řešíme problém jak dostat člověka s touto fobií do Francie a mě napadlo, že pokud by se letělo (cca 2 hodiny), mohlo by možná fungovat, kdybychom toho člověka pořádně zkouřili :-D.
Je to poměrně vzácná fobie, ale i tak máte někdo zkušenosti s použitím trávy na takový případ? Případně doporučení na někoho, kdo by mohl být moudřejší.
Díky za rady!
Pixxel
Já normálně agorafobií netrpím ale kdybych osobně teď měl jet na dovolenou do muslimské země, tak by se jistě projevila:D.
Jinak si myslím, že to není moc dobrý nápad. Ta úzkost by se mohla ještě zvýšit což by mělo neblahé důsledky na jeho psychický stav. Když už tak už bych použil nějakou indiku na utlumení a relax stav.
Udělejte si prvně testovací pokus, například si vyjeďte na výlet autem do nějakého zahraničního města na víkend a podle toho uvidíte.
Zkouřit kamaráda a posadit ho do letadla s takovou fobií a poslat ho přes půlku evropy aniž by jste to měli minimálně trochu otestované na daném jedinci není podle mého moc dobrý nápad.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma