Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
led grow - Klikni zde pro originální téma
j0hNy:h0ll4nD
spider vero 29 + nft + 120x120cm + 480m3/hod primaklima
plagron coco a+b ( coco neni :mutant: )
plagron power roots
plagron pure enyzmes
hesi boost
bcuzz blossom
gh ripen

14 dni 18/6, ph 5.9, ppm 500-800

Foto 4. den 12/12, ph 5.6, ppm 1100

t=21°-25°C
vlhkost 60-70%

lollipop crop + na par kytkach fim
fikus37
A co to je za odrůda? V čem máš holky? V kokosu asi ne.
j0hNy:h0ll4nD
ahoj jedna se o sensiseeds big bud (mostly indica). Chtel jsem nejdriv kokos+ebb flow, nakonec mam nft a kytky v rw kostkach. Myslel jsem, ze coco hnojky byt problem, nakonec zadny problem neni. Cetl jsem mnoho stranek a nazoru a zeptal se vyrobce Plagron, jestli pouzit coco hnojivo do nft je v poradku - odpoved je ano, davkovat min nez bezny hnojivo, npk pomer je dostacujici. Problem nastat pri zasobe vody v nadrzi kdyz mene nez 40 L - litalo ph. Nad 70 L vody ph drzi +/- 0.2. Dekuji za otazku. Uz dlouho sleduji i tvuj led grow, motivujici
fikus37
Dík.
Máš listy pěkné ,bez závad.Hnojivo by nemělo být problém.Jel jsem dvě kola v NFT a podle mě lepší výnos.Vzuchovací kámen doufám máš v kalfasu. Ten vzduch je dost podstatný.Později ti kořeny vlezou do kalfasu.
j0hNy:h0ll4nD
ano, mam stejny kompresor vzduch jak ty kdyz jsi srovnaval led vs hps. Nasel jsem jeden korinek cca 5cm dlouhy 0.5mm tlusty ulomeny plovouci v nadrzi. Asi se to uz blizit do nadrze. Dnes jsem delal postrik hesi boost 0-1-1 1ml/1,5l na listi.
j0hNy:h0ll4nD
Day 7 12/12
j0hNy:h0ll4nD
Day 14 12/12
j0hNy:h0ll4nD
Day 14 12/12

ph 5.7, ppm 1200

70cm vyska
Bitir
Zdar,od koho to mas ? Ja chci jet sog z bb a vidim ze se to vetvi jak blazen ,to ja bych nerad .
fikus37
To je džungle. Taky jsem jel BB a tahalo se mi to do 18 dne. Pak začalo kynout. Ještě, že si tam dal tu síť.
j0hNy:h0ll4nD
nejdriv jsem chystal sog.chtel jsem jit sog ale po problemech s rizkami jsem myslenku sog opustil. Na scrog tam je toho moc - sit mam pro oporu kytek, nemam klipsnak. a dobre jsem udelal.je to dzungle jak rikas, doufam ze v 18. den to zastavi.kazdopadne kdyz cumim na ty kytky jak cumim, vypadaji moc sativa a ne indika ... rizky jsou stabilni. z prahy a ne z tady.
j0hNy:h0ll4nD
Day 19 12/12

ph 5.7

ec 2.4 / mam novy zarizeni, kalibrace dle roztoku 2.86

104 cm nejvyssi kytka

dve kytky vepredu na stranach jsou nezdarilove, vyska polovicni nebo o tretinu mensi. Taky malo nakynuta. Nevim

objednal jsem 6 fem serious seeds kali mist a mam 5 fem barneys farm acapulco gold z kanafestu do dalsi rundy.
edit: foto 3 - sundal jsem cocky ze stredu
fikus37
Už by se ti to mělo zastavit.Struktura palic jde pěkně vidět na 4.fotce.
Budou kompaktní a spojí se ,tak ti vznikne pěkný salam.
Já bych tu čočku nesundával a když jo ,tak ty noční ,ne ty střední.
j0hNy:h0ll4nD
mezi led a kytkama je to 15-30cm v zavislosti od kytky, kdyz se zastavi rust definitivne tak sundam i bocni cocky :)
Bitir
Sefe ,ty dve prostredni bych tam taky nechal, sviti to do prostoru a k tomu tam prave jsou, pokud chces jit hodne nizko, tak sundej ty dva krajni a vsechny ty kelimky. Plastovy. Krasne to osviti plochu 120x120. Taky mam vero a osobne sem to zkousel. Bez tech kelimku to osviti boky a bez tech krajnich cocek ti to prosviti plynule prostredek. I pri cca 20cm. Me to se vsema cockama hazelo pri teto vysce docela stin.
j0hNy:h0ll4nD
jo kelimky jsou sundany. Ja si myslim ze na vzdalenost mensi 20cm to osviti bez cocky lip nez s ni. S cockou tam merim o 5 stupnu vic .. jestli uvazuji nespravne nebo mate k dispozici hodnoty toku svetla na ledkach v nizsi teplote, prosim do mne. Rad bych kytkam to nejlepsi
Bitir
Ja jen ze ty nejostrejsi cocky co soustredi svetlo do nejmensiho mista jsi tam nechal . prave ty dve bych sundal a ty v prostred vratil. Pri 20 cm ti to nedela moc velkej kruh ,kdezto ty prostredni sviti az do kraje. Zkousej a uvidis co ti sedne . kamos odjel kolo a mel vero metr nad kytkama a v pulce kvetu to dal na 50 cm. A vysledek 480w -580G . takze to proste vali tak ci onak.
j0hNy:h0ll4nD
1 aktivni pritah vyreseno :winner:
2 mensi nehoda pri vymene vody a nasledne brigada :p:
Ledideal
Ty reflektory jsou důležité a sundat je jen když to přeroste přes panel.Bez reflektoru jsme naměřily o 40% méně lux než s reflektorem.
20 cm nad vrškem rostliny se vrchy nepáli.
Ty čočky a reflektory mají svůj význam a bez nich je podstatně méně lux na cm2 svícené plochy.
Naše testy to potvrdily,jinak bychom ty čočky tam nedávali a nechali to bez čoček.
Bitir má pravdu,když sundat ,tak ty boční ,ale né ty středové.
Ledideal
Ještě přikládám 3x foto jak jsme v roce 2015 vybíraly,jaký nejlepší čip použít a jestli dávat reflektor,optiku nebo bez nich.
Vše je foceno 45 cm od luxmetru.
1.foto je s reflektorem
2.foto s Českou optikou
3.foto bez optiky a bez reflektoru
Takže určitě reflektor nechat (pokud to již opravdu nepřeroste)
Whoau
Dobry den!
Pokud clovek procte prispevky od Aleshe a spol tak se dovi ze LUX je jednotka relevantni vuci lidskemu oku. Ne vsak pro rostliny. Prosim o vysvetleni tedy proc se meri luxy ...
Whoau
Jeste by me zajimalo mereni pri mensi vzdalenosti. treba pri te 20 cm vysce me zajima namereny rozdil ... verim ze jakekoli usmerneni se projevi na penetraci svetla a bude znat tka jak je pri te vetsi vzdalenosti coz je pro me 45 cm ... pokud mate k dispozici prosim muzete uverejnit vzdalenost 20 cm ? dekuji
Milosx
No protoze luxmetr je mnohonasobne levnejsi nez PARmetr :)
Jinak pro srovnani v tomto pripade nema smysl merit PAR, kdyz je zdroj svetla porad stejny a meni se jen vzdalenost/plocha. PAR je vhodne merit jen pro porovnani ruznych zdroju svetla s odlisnym spektrem.
Bitir
Whoau. Podobnou otazku sem pokladal i v idnoor pestovani ,led a jine osvetleni . Zajima me porovnani 45 cm se vsim a 15cm ciste bez reflektoru a cocek, protoze pokud to sundam ,tak nemam duvod drzet panel 45 cm nad kytkama .
Lux metr by urcite ukazal prijatelnejsi hodnoty pokud by byl cip jen 15 cm vysoko .
Snad se dockame odpovedi.
Edit, az ted sem si vsiml ze zasirame vlakno debatou o svetle . Sorry .
j0hNy:h0ll4nD
V klidu, jsou to otazky, ktery trapi nas vsech co chceme z led maximum vytezit. Taky me zajima rozdil.
Milosx
Jinak se to da teoreticky dopocitat. V polovine tj. 22.5cm bude 4x tolik.

1. ~1300lx
2. ~1300lx
3. ~250lx
Milosx
pri tech 15cm by to bylo teoreticky bez cocky a reflektoru ~560lx
Bitir
Teorie je jedna vec a praxe druha, ale pokid to bude pravda ,tak pri 15 cm bude cca stejne lux jako pri 45 s cockou. Ono v podstate muzem pocitat co chcem ,kytky nezajimaji zadny pocty zejo. Ja osobne se vysledek dozvim v lete , budu testovat odrudu big bud v nft, sea of green. Prvni kolo bude bez cocek a reflektoru pouze s tema uprostred o vysce 15cm nad kytkama a druhy kolo uplne stejnej setup jen s cipama a reflektorama pri 40cm . Sam jsem na to zvedavej. Kazdopadne vse si zapisu ,nafotim a udelam report .

Edit, tak to by bylo o neco vic nez namerili s cockou. Kazdopadne to zni zajimave.
Whoau
Me proste prijde zasadni rozdil LED a HPS to ze LED mam na stejnou plochu vice zdroju svetla a to je pro me rovnomerknejsi daleko vice nez HPS kde mas svetlo ve stredu a cim dal od zdroje slabne ... prsote nad LED uvazuju jak nad svetlem hlavne co se plochy tyka ... na te udela divy ... znasilnovat to optikou do penetrace me prijde proste "nevyuziti" te vyhody. A to nemluvime o tom ze v optice a reflektorui cim vice trpi teplotou .....
Milosx
Vse to je o tom nesvitit zbytecne panubohu do oken :) ale na rostliny. Pokud pri tech 15cm nebude svitit svetlo moc bokem tak bych nejaky cocky neresil.
j0hNy:h0ll4nD
ten reflektor je docela v pohode, teplota je tam temer stejna. Horsi je to s cocky , velky teplotni rozdil je tam znat i na dotek. nekde jsem videl info, ze z rostouci teplotou chipu klesa vykon lm/watt chipu..
Bitir
Teoreticky mas pravdu, ale treba pri 16 cipech stazenych na 30w s cockou 90st. Ti to osviti plochu 150x150 uplne brutalne ,do hloubky a stejnomerne . Prave proto to chce porovnani cocka a 40cm nebo bez cocky a 15 az 20. Pokud pestujes tak ze neohybas do stejne vysky a proste jedes 16 rostlin bez zastipu ,tak je urcite lepsi tam cocky nechat aby bylo svetlo v intenzite toho kuzelu a mohlo to vubec nekam dosvitit, pokud pojedes scrog ,tak bez cocek to muze byt efektivnejsi. Tezko rict ,to musis posoudit sam a nebo vyrobce.
Dal musis pocitat naklady na vyrobu , ledideal se snazil udelat dostupny svetlo za prijatelnou cenu . Kazdej dalsi vymysl docela dost zveda cenu , ze 17 tisic se hned dostanes na 25 a ani nevis jak.
Whoau
johny presne tak! klesa
Bitir
Milosx , prave ze pri te vysce to sviti jen cca 10cm na steny boxu a odrazi se z5. Takze celkova osvicenost plochy mi prijde intenzivnejsi. Je rozdil merit jeden cip pri 40 cm a pak 8 cipu uprostred panelu kde kazdej sviti max do plochy, ta intenzita bude zase nekde jinde. Ja uz panel mam postavenej , budu si stavet dalsi a kazdopadne si tam cocky necham dat, radej je budu mit a nebudu je potrebovat ,nez naopak.
Whoau
To se musi zkusit ... pojedu ted 70x70 plochu a nad tim bude panel 8x LED bez optiky a reflektoru ... tak se uvidi
Milosx
j0hNy:h0ll4nD : ano efektivita cipu klesa, ale neni to zadna hruza. Pri 100C to ma svitivost jen o 15% mensi ( Vero 29 ).

Bitir: jo cocky si tam dej svuj smysl to v urcitych pripadech ma . Ja jedu SCROG a tam neni treba - navic na vysku ani tolik mista nemam, abych to daval vic jak 20cm nad vrcholky.

Pokud chcete z toho vyzdimat maximum tak idelane koupit co nejvic cipu , rozmistit po plose a svitit treba jen 20W/cip, kdy se efektivita blizi temer 200lm/w. Tim ziskate cca o 1/4 vyssi ucinnost na cip, ale i zkratite vzdalenosti od vrcholku k jednotlivym zdrojum svetla.

Ja mam 3x Vero 29 gen 7 a na to ze jsem rostliny spalil , nepouzil jsem odrazove folie a strain byl co se tyce vynosu prumernej ( Therapy CBD ), tak vysledek je 0,68g/W. Verim ze v druhym kole to bude kolem 1g/W.
Whoau
Milosx to uz chce prose overit v praxi ...
Bitir
Ja sem s ne moc vynosnou odrudou udelal pri odberu svetla 344w prumernych 370g ale nemel sem zastrizeny vsechny kytky a jel sem to v substratu. Dostal sem echo od ledideal ze ve scrogu s ak49 delaji v nft 500g se svetlem vero 29 320w. Podle me to je realny , proto se poustim do sog s big bud v nft. Sam jsem zvedavej kolik budu ztracet do pul kila.
Whoau
Vsechny informace z komercnich zdroju bych bral s rezervou ... nevidel sem boillies na kere by vyrobce tahal male kapry, pilulky po kterych by rostlo pero jinak nez hodne a svetla ci hnojiva s keryma by se nesklizelo vic nez je obvykle
Bitir
Beru to s rezervou , ja jen ze fikus udelal 420g myslim. Kamos pod verem 480w necelych 600g. A to se o to moc nestaral a jel v hline. Necham se prekvapit jak potentni to svetl je
romy
ako sa dáva dole ten plastový kelímok(reflektor?)z čipu?
Bitir
Odcvaknes to proti hodinovym rucickam. Ma to myslim 3 zobacky.
fikus37
Já jsem asi komerční zdroj. Ten test byl s Verem šesté generace.
Teď kámoš dojel 3 kolo s dvěma panely (základ koupil od ledidealu a zbytek si dodělal sám) Prodávám to kámošovi, protože se stěhuje. Sory, že ti tady zasiram vlákno.
Jen napíšu že spotřeba světla je 1200watt. Vero 29+Vero 18 + cree xp. Na jedné vaně sundane čočky i reflektory a výnos menší asi o 90 g.( je to možná klonama).
Výnos 1890g!!! Big bud 70 ks
fikus37
Johny sory,ještě dvě fotky pro ty kdo pořad pochybujou.
Stejně už to prodává,takže už nepěstuje.Kdo by měl zájem,tak mám to složené ve sklepě.
Whoau
Jak dlouho to mas kamos jete? na kolik ho cele svetlo vyslo ?
Bitir
Dovolim si odpovedet za fikuse .
http://www.growbazar.cz/koplet-nft-system-led-vero29
Whoau
dik
j0hNy:h0ll4nD
Day 22 12/12

ph 5.7
ec 2.4
j0hNy:h0ll4nD
/2
j0hNy:h0ll4nD
mensi upgrade. kytky v dolni rozich jsou slabsi i mensi. premontoval jsem si uchop na cocku a ted je to lip prosviteny
j0hNy:h0ll4nD
Day 26 12/12

ph 5.8
ec 2.4

+ blossom builder + hesi boost

7 kyti 120cm, zvysny 100cm, 2 zaprdky po rozich 75cm a 40 (!?!?) a celkove me prijdou kytky jemne opozdeny. Doufam ze to dal neporostne, svetlo je na 190cm + cca 1cm nejvic mozny zvednout
fikus37
Ten BB je masakr pěstovat. Mě to taky přerostlo jak svina. Už je nepojedu. Minulý rok jsem měl dvě kytky ve skleníku a chtěli mi prolest střechou. 3,5 metrů.
j0hNy:h0ll4nD
Day 31 12/12

ph 5.7
ec 2.6

teplota 25°C
vlhkost <65%

+ blossom builder + hesi boost
j0hNy:h0ll4nD
dneska jsem se po 2 dnech pozrel dovnitr a krouti se listi nekterych rastlin, nektere pod svetlem, nektere na kraji, nektere horni listi nektere spodni nektere kytky vubec nic, nektere kytky cely vrch ..

co myslite co to muze byt ? heat stress ? neco s korenmi ? nitrogen toxicity? Diky za pomoc pri diagnostice.. roztok vymenen pred 8mi dni, pred 2dnama se to jedte nekroutío..

ph 5.8,
ec 2.4
teplota 20-26°C
vlhkost 50-60%
Bitir
Mas to hezky, vypada to ze ty a dirty ukazes ze pod ledkama jde udelat peknej vynos . taky pojedu bb tak doufam ze nevychytam stejny pheno pac by me jeblo.
Listy bych zatim neresil, kytka tak nejak celej den tanci , svesuje se a zase sponuje , me se taky obcas tak ohnul list ,pak sem si vsimk ze je mirne nalomenej a ta spicka upadla . asi na to sedla prezrana moucha nebo co :D . pokid nemas fleky, zlutou barvu ,nebo kytka neni svesena cela tak bych to neresil. Ale na muj vkus vysoky ec a docela brzo nasazeny , ale asi jim to sedi :)
Roiwer
Ja bych prave rekl ze to ec jim nesedi . Mas to v 33. Dni kvetu kdyz se nemylim a ten kvet nevypada zdrave, kdy maj mit finish?
fikus37
Johny, něco se stim děje špatně. BB už by měli být palice kompaktní a ty je máš, takové divoké a o listech ani nemluvím. Podle mě jim nesedí ty hnojiva. Cocos na hnojiva použít na nft, no nevím. Myslím, že je to špatně.
Jsem zvědav jak to dopadne.
Bitir
Nechci vam do toho moc kecat, bb sem nejel,ale zalezi i na phenu od matkare. Me treba special queen zacinal pekne nakvetat az kolem 35dne ,rikal sem si ze je to opozdeny a nic z toho nebude. A věřte ci ne za 2 tydny palice na kytce vyrostly z velikosti zapalovace do velikosti skoro 0.5 litru. A je to nejvetsi palice ve stanu. Mam tam 4 takovy pheno kytky.
Tohle pheno muze jet klidne 65 dnu.
Sorry za fotku ,sice jiny geny ,ale ve 35 dnu tahle vypada o hodne hur nez tvoje a fotka je myslim z 48 dne.
Roiwer
Uz v pripevku c.53 je videt prehnojeni... ec 2.6 a vypadaj jasne zasekle . Dnesny fotky to jen potvrzujou, jsem taky zvedavej jak to dopadne ...
Bitir
No prehnojena kytka podle me vypada jinak :D ale je pravda ze jim soli hodne ,osobne bych to stahl nekam na ec 1.6 az 1.8 . Dnesni fotka je 2 dny od te z prispevku 53. Fotky bohuzel dost klamou a ja sem mozna slepej a kytky na prehnojeni reaguji az ted ,tezko rict. Kazdopadne doufam ze nemas pravdu a ze se mu to rozjede.
Roiwer
No mozna to nevidis ale je to videt dost jasne. Aspon moje oko to vidi , spalene spicky pokroucene a deformovane listky a v prispevku c.53 posledni fotka . Tam je to taky videt dost jasne.
Bitir
Uz to trochu vidim, ale to neniprehnojeni tyjo. Nerikam ze ma palit listy ,ale pripalena spicka o velikosti spendliku pro me neni prehnojeni. Jde to s prehledem resit a pokud by se jim to nelibilo ,tak v nft se ti to ukaze do druhyho dne. Kdyz meri roztok tak sam musi vedet jestli to zerou nebo ne. Me v nft parkrat vyletelo ec az na 3.5 a kytkam nic nebylo. Proste uprednostnuji vodu pred hnojkama ,ovsem kdybych to tam mermomoci drzel tak je prehnojim .
Musi sledovat jestli mu lita ec nebo ne . A tu vlhkost bych pomalu stahoval.
Roiwer
Jj nejsou uplne spaleny, ale jasne stradaj z predbytku. No je to diskutabilni uvidime jak se stim popere. Drzim prsty.
Bitir
Jeste mam jednu teorii , ja uz v tehle fazy drzim vlhkost prez den kolem 40% a kytky rozhodne vic chlastaji vodu , je mozny ze treba pri tech 60% byly vic haklivy na vyzivovou hodnotu roztoku? Mozna je to blbost, ale ja jim solil jak blazen a nepovedlo se mi je prehnojit, jen jednou kdyz sem prechazel na kvet a to hodne z lehka.
j0hNy:h0ll4nD
zatim den ph voda ale ostalo to zatim skrouceny. uvidim co rano.taky mi kytky prijdou pozadu..
j0hNy:h0ll4nD
ok problem solved, presprilis dusiku. ted uz jen jestli se z toho kyti dostanou...
j0hNy:h0ll4nD
takze nakonec, doslo k nejhorsimu. rostliny prepli zpatky do vegetacni faze. mel jsem spatne nastaveny spinac ale nevim proc... mam to proplachnout par dni a udelat mast? nebo to mam nechat trapit se ? z toho uz asi nic dobry nebude. strateny cas nejspis.
Bitir
Ty blaho, sem si rikal ze sis to nechal smazat a ted ctu takovy veci. Pokosil si to nakonec ? Ja bych se stim nesral a nechal bych to dojet na 12/12. Kamos chytl plisen v nft, vystrihal kostky s korenama, zasadil do substratu na dva tydny vegetu a pak zas prepl . bylo to kolem 30 dne v kvetu a ve finale mel nejlepsi vynosovej vysledek co kdy udelal. Model bych chronik.
j0hNy:h0ll4nD
dik za refresh .. dal jsem 36 hod tmu. pak 12/12 ale jen 160w + ph voda. Kvet se proste zastavil a vyrostlo to :D palice jsou ridlky moc ale taky moc hezky pocukrovany.. Dnes kosa, dezinfekce a new round.

120x120
8x mr nice critical mass 8x dutch passion mazar
ah dutch formula
ah enzym
plagron root
plagron vita race
bcuzz blossom builder
bcuzz bloom stimulator

klony mohli byt lepsi ale uz je to dobry. jeden je mozny dead. vyska cca 10cm, koreny jsou ready . Kostky jsem namocil v Rootit hnojke, nizky ec, ph 5,9 .

Uvidim jak to poroste a pak to prepnu. Spinac zkontrolovan.................
j0hNy:h0ll4nD
hele. bylo to spatny
j0hNy:h0ll4nD
Sehnal jsem si klony 8x mazar 8x critical mass, na foto muzete videt kvalitu nekterych. Delaly problemy se zacatku a nakonec to 2 nezvladly, tak jsem to usporadal v boxu jinak, a po tydnu jsem tam prihodil jeste 1x klon white rhino od nirvany a 1x klon big bud (jedou od zacatku 12/12, a bigbud jsem prostrihal v kvetu, proste experiment).

Snazil jsem se to udrzet co nejnizsi a zaroven stejny, byl jsem 2 dni pryc a nektere kytky proste prerostli :flick: ale ted temer vsechny kytky maji 40-45cm

Po osazeni do kostek 10x10 dostaly kytky 3 days 20/4 a 100% vlhkost.

Pouzil jsem kolinka a castecne nekolik provazku.

ph se snazim drzet 5.7, ale ve kvetu to zacalo hodne litat jak + tak -.

EC v tomhle kole jedu nizky
j0hNy:h0ll4nD
12/12 day 29

ec 1.3
ph 5.7
j0hNy:h0ll4nD
day 32 12/12

ec 1.3
ph 5.7 konecne stabilni

1/critical mass zoom
2/
j0hNy:h0ll4nD
day 50 12/12

Takze casem se ukazalo, ze matkar, ktery mi byl odporucen je zmrd. V pulke kvetu jsem si vsimnul rozdily na palicich, ktere casem narustali. Ted uz vim, ze tam mam 3 fenotypy, pricemz jak critical mass nevypada ani jeden. Neodpovida na mail ani nebere telefon. Takze jsem si objednal mikroskop abych kosu trefil. Nelibi se mi, ze na vytahlem fenotypu jsou uz hnedy pestiky v pomeru 70/30, purpurovy stonky, polozluty listy.. aproppo na vrcholku se delaji nove bily pestiky .. :D

Mazar je 7 kytek, zbylych 6 jsou 2 fenotypy (4+2). Mazar vypada jak vypadat ma, libi se mi, jak se ted zacina odbarvovat do fialovy.

Od 47. dne odstata voda bez upravy ph

na poslednich dvou foto je neznamy fenotyp 1
fikus37
Máš to pěkný.
Bitir
Cus, mas to dobry a dobre zaplneny , jen nechapu ty matkare , delaji selekci , vyselektuji 3 phena a pak ti to cubou jak kdyby se nic nedelo. Sakra vyberu jedno nejlepsi, udelam rezy ,zamatkuju treba 5 stejnych rostlin a je to.
Neni nad to kdyz se ti pulka vetvi jak blazen a zbytek je vylozene sogovka a nechce se temu ani kdyz to strihnes . To by me pak mohli nahanet tvl.
Holt narazit na dobryho matkare je umeni. Drzim palce .
j0hNy:h0ll4nD
Diky. Jsem zmateny z tech kytech protoze to vypada na mazar + 3 dalsi modely :D jednou jsem critical mass mel a tu vuni si pamatuji. Tady ji absolutne postradam a citit tam jehlici a skorici. Od pristiho kola jedu k 120x120 jeste 90x90, chcte lbych taky neco dobryho vyselektovat a zamatkovat
fikus37
Jj ,najít kvalitního matkáře je jak hledat jehlu v kupě sena.:shots: :D :D :rasta:
j0hNy:h0ll4nD
fikusi, beer&weed ? :D

dnesni ec = 0.2. Uvidim kolik dni bude jeste za potreby, odhaduji pro mazar 5-7, zbytek, neznamy model vypada ready ale nemam zoom abych urcil zakaleni... nekdo v praze na brcko (a pujcenii lupy :D ). ?
fikus37
Myslím ,že s Prahy je madical a má mikroskop.:babovka:
BLHR
Ahoj, sice ti to tu každej chválí a matkář se asi neukázal v dobrém světle ale na příspěvku č74 na fotografii ten květ nevypadá vůbec zdravě spíš naopak...a ty fleky rozhodně nevypadají na deficit způsobený dozráváním. Za mě si z toho mohl vymáčknout více. Ať se daří.
j0hNy:h0ll4nD
citace:
Původní příspěvek od BLHR
Ahoj, sice ti to tu každej chválí a matkář se asi neukázal v dobrém světle ale na příspěvku č74 na fotografii ten květ nevypadá vůbec zdravě spíš naopak...a ty fleky rozhodně nevypadají na deficit způsobený dozráváním. Za mě si z toho mohl vymáčknout více. Ať se daří.


Uvidime co z toho vymacknu
j0hNy:h0ll4nD
Neznamy fenotyp #1

- pockat jeste kolik ? diky
BRooT
citace:
Původní příspěvek od j0hNy:h0ll4nD
Neznamy fenotyp #1

- pockat jeste kolik ? diky


cca 10-14 dní
j0hNy:h0ll4nD
snad ned, to by bylo nad 70 dni kvetu ....
BRooT
Počítám kdybys ještě nejel průplach. Jinak týpek nahoře měl pravdu. Jde vidět, že v květu to bylo špatně hnojeno
Bitir
Se nediv kdyz jsi oskubal listy ze se protahnul kvet .
Prispevek 72 ,vetsina velkych listu je pryc . jinak bud rad ze to vypada jak to je. ;).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma